Luk

Zidane: Har ikke noget problem med Jovic

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Real Madrid 0-0
La Liga

Real Madrid-træner Zinedine Zidane afviser at have et problem med angriber Luka Jovic, selvom han ikke blev bragt i spil i søndagens nullert.

Luka Jovic måtte se til fra bænken, selvom Real Madrid havde brug for mål mod Real Sociedad, som de søndag spillede 0-0 mod.

Angriberen har haft svært ved at vinde Zinedine Zidanes tillid i klubben, men træneren har ikke noget problem med Jovic, fastslår han.

- Jeg ville ikke ændre formationen. Så jeg kunne have sat en anden angriber ind ved at tage en ud, men jeg havde ikke lyst til at ændre formationen, siger Zidane ifølge goal.com.

- Så skulle jeg have taget Benzema ud, men han spillede glimrende. Vi har en trup med mange spillere, så jeg skal vælge. Det var sådan, jeg besluttede det, men jeg har ikke noget imod nogen spiller.

Unge folk som Marvin Park og Sergio Arribas blev indskiftet i stedet for Jovic i opgøret.


Af Sara Margren

6 kommentarer

laph 07:36          
Zidane virker efterhånden nået utroværdig, med alle de spillere, som han mener han ikke har et problem med!!
LFC4Life 08:30          
Det bliver en lang sæson hvis Benzema skal spille 95 minutter i hver eneste kamp, fordi Zidane ´ikke vil ændre formationen´ på trods af at han ´intet problem har med Jovic´.

Man kan intet tage fra Zidanes resultater i Real Madrid. Vinderen har altid ret. Men er spændt på at set hvad han har tænkt sig, når den ældre garde skal skiftes ud. Mendy kom ind, Ødegaard spillede, men det er jo i det store hele de samme 11-14 spillere han bliver ved med at holde fast i.

Er Benzema skadet i et par måneder, smider ZZ sikker Rodrygo på toppen. Havde glædet mig til at se Jovic bombe, men man må håbe for ham, at han kan komme væk.
casillas 08:35          
Der er vel forskel på at have et problem med spillere, og bare ikke mene de er gode nok. Det jeg har set til Jovic, der har han hverken virket særlig fit, eller vist specielt god spilforståelses. Når han så har fået chancerne, har han ikke sparket dem ind.

Når forklaringen er at han ikke ønskede at ændre formationen til at spille med to angribere, så giver det mest mening at have den bedste på banen og det er selvfølgelig Benzema. Så kan man være enig eller uenig i den disposition, men det andet er at tillægge ham motiver man ikke ved noget om.

Spørgsmålet han forholder sig til har kraftige undertoner til polemikken omkring Bale, men Bale har alle dage været et fremmedlegeme på Real Madrids hold, han har aldrig nogensinde passet ind i klubbens spillestil udover i enkelte kampe hvor man decideret har spillet på kontra. Det er kun pga hans individuelle kvalitet at han alligevel har opnået en fin karriere i klubben, men når man ser Real med Bale, så har holdet på ingen måde spillet på en måde der har gjort ham nyttig - primært fordi man gennem 10 år har lagt spillet suverænt op på Ronaldo og søgt ham, under Zidane har det primært været ved at spille med 500 indlæg pr. kamp og så er det jo helt forkert at have en indadvendt kant som Bale der spiller i højre side som venstrebenet. Den connection der gennem mange år har været med især Marcelo, Ronaldo og Benzema i opbygningen hvor de har suppleret hinanden med stor indbyrdes forståelse, den har aldrig eksisteret mellem Bale og nogle som helst spillere ud over måske lidt Di Maria i den første sæson, Carvajal og Bale har aldrig suppleret hinanden særlig godt som man kunne have håbet. Ud fra et sportsligt synspunkt giver det god mening at han ikke har spillet meget, og hans ageren uden for banen har gennem lang tid også været under al kritik.
bruger 147087 09:39          
Jovic har aldrig rigtig fået chancen... håber han kommer til at spille noget mere :)
Top1206 10:33          
Hvorfor skiftede han ikke til 4-4-2?
antifodbold1 00:36          
ret tydeligt at zidane har visse problemer med spillere i real. hver gang han siger, jeg har intet problem med denne spiller, så er der noget galt.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober