LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zidane: Jeg stoler på Bale og Isco

| Real Madrid | 3 kommentarer
Highlights: Real Madrid - Celta Vigo (La Liga)
Stor transfersnak om Real Madrid: 'Eriksen og Hazard er realistiske bud'
Fra Ajax' sensationelle sejr til Uniteds sene triumf: Se alle ugens CL-mål her
Kommentator storroser Schönes frisparksperle: 'Intet tilfældigt over det: Det er verdensklasse'
'Eden Hazard er ikke nok i Real Madrid - de har brug for tre-fire nye stjerner' - kommentator
Zidane: Jeg stoler på Bale og Isco
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - SD Huesca
Primera Division (31/03)
bet365 1,12 8,50 17,00
NordicBet 1,14 8,75 20,00
Oddset 1,14 8,00 16,00
Zinedine Zidane holdt fredag sit første pre-match-pressemøde, siden han vendte tilbage som Real Madrid-træner.

Hvis det skulle være forbigået nogens opmærksomhed, så er Zinedine Zidane tilbage på Real Madrid-bænken, hvorfra han tidligere har styret holdet til tre Champions League-trofæer.

Men Zidane var ikke kommet til fredagens pressemøde forud for kampen mod Celta Vigo for at sætte to af de spillere på plads, som Santiago Solari syntes at have svært ved at styre eller få til at præstere: Isco og Gareth Bale.

- Isco vil bare spille fodbold, intet andet, sagde Zidane, da han blev forelagt den seneste tids disciplinære problemer med spilleren.

- Vi er her for at tænke på fodbold. Jeg regner med Isco, ligesom med andre spillere, det vigtigste er, at hver spiller føler sig involveret, sagde franskmanden, inden han blev forholdt Gareth Bales sløje præstationer.

- Jeg vil ikke tale om Bales sæson indtil nu. Der er 11 kampe tilbage, og jeg har tænkt mig at regne med ham, sagde Zidane.

- Vi skal bare tænke på at slutte sæsonen stærkt. I behøver ikke at tænke på, hvem der forsvinder eller kommer til, alle er på kontrakt her, og så ser vi, hvad der sker, sagde Zidane, der ikke ville forholde sig til rygterne om, at Neymar og Kylian Mbappe kan være på vej til klubben.

Real Madrid ligger nummer tre i La Liga med fem point op til Atletico Madrid, inden de lørdag spiller hjemme mod Celta.Af Thor Carlskov
Mandag 25. marts