Luk

Zidane kræver tålmodighed med Hazard

| Supercup | 9 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Athletic Club 1-2
Super Cup
18' 0-1 Raul Garcia
38' 0-2 Raul Garcia
73' 1-2 Karim Benzema

Zinedine Zidane har manet til tålmodighed og ro omkring Eden Hazard, som torsdag var med fra start, da Real Madrid tabte semifinalen i Supercopa til Athletic.

Eden Hazard spillede torsdag aften fra start, da Real Madrid mødte Athletic i Supercopa-semifinalen.

Her tabte Real Madrid 1-2, og Hazard missede et par muligheder for både at sparke bedre på mål og sætte sin medspillere bedre op, hvorfor det ikke blev til oplæg i kampens løb.

Efter kampen kræver Real Madrid-træner tålmodighed med den belgiske offensivspiller, der i sæsonens løb har spillet 10 kampe og scoret to mål.

- Man er nødt til at være tålmodig, og det, han har brug for, er at score et mål, sagde Zidane ifølge Marca efter kampen og tilføjede:

- Jeg tror ikke, at folk er trætte af ham. De må være tålmodige med ham. Han vil også gerne ud af det her og i dag (torsdag, red.) var det ikke kun Eden. Vi startede kampen skidt, men han gjorde det godt i anden halvleg.

Den 30-årige belgier har siddet ude i store dele af sæsonen med skader.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

TJensen 07:17          
Nej, folk er nok mere træt af dig ZZ.
Slettet(301120211302) 07:45          
Det er vildt hvad der bliver brændt af af penge i real Madrid pg Barcelona på flops.
MR. Buur 07:48          
Det kan være fristende at give Eden Hazard betegnelsen flop... han møder op til sæson start i en forfærdelig tilstand, hvad er det lige der sker? Hvis en kontrakt med en af verdens største klubber ikke kan motivere hvad kan så?

IMO så er der noget helt galt omkring Hazard, Isco og Bale(han er så skiftet til Spurs) men hvad er det der gør at 3 store spiller går fuldstændig i sort og ikke præsterer ?

En stor del af ansvaret ligger hos den enkelte spiller.. men manageren har altså ansvaret for at få holdet til at fungere og jeg må indrømme at lige så god en spiller som Zidane var lige som dårlig en manager er han, men stopper det her? nej ledelsen i Real Madrid har fejlet og indkøbene i klubben og evnen til at få dem integreret på holdet er helt elendig.... håber ledelsen af klubben får Real genrejst og få fundet en ny vej - hvor klubben ikke henter spillerne på toppen af deres karriere men i stedet henter dem 2-3 år tidligere og samtidig så henter en manager der kan udvikle dem som spillere samtidig med at de skaber resultater.
Rettelse 10:19          
"En af verdens største klubber" :P

Klubben har flest CL titler med stor afstand ned til Milan på anden pladsen. Klubben har flest nationale titler i den historisk stærkeste liga i verden med stor afstand ned til Barcelona på anden pladsen. Klubben har den stærkeste økonomi og de fleste officielle fans på verdensplan.

Det ene fodrer selvfølgelig det andet så det er ´nemmere´ at vinde CL når man har den stærkeste økonomi og det er nemmere at have den stærkeste økonomi når man har de fleste officielle fans. Men det er alligevel svært at finde en større klub end klubben der har vundet den største titel flest gange og den næststørste titel flest gange.
Doktor Nollert 14:14          
Hazard er en kæmpe fiasko. Desværre havde ingen fantasi til at forstille sig, at en professionel atlet møder op hos sin nye arbejdsgiver flomme fed og utrænet.
Måske man fremadrettet skal kigge på det, når man laver kontrakt.
AndersUlv 18:42          
lige så god en spiller som Zidane var lige som dårlig en manager er han
Useriøs kommentar. Han har vundet Champions league 3 gange og La Liga og VM for Klubhold 2 gange.
ChelseaNico 19:04          
Tålmodighed ligefrem. Hvor længe har han lige været der.....
Mandag 8. marts
Søndag 7. marts