Luk

Zidane om Jovic: Nemt at give mig skylden

| Real Madrid | 14 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Real Sociedad
La Liga (01/03)
Oddset 1,87 3,65 4,10
bet365 1,83 4,00 4,00

Zinedine Zidane forklarer,  at det er nemmest at give ham skylden for, at Luka Jovic floppede i Real Madrid, efter angriberen scorede to mål for Frankfurt.

Da Luka Jovic skiftede til Real Madrid fra Frankfurt for halvandet år siden, var han en af Europas varmeste angribere.

Indtil videre er serberens karriere i Madrid dog blevet noget af en skuffelse, og han er nu blevet lejet ud til Frankfurt for at få selvtilliden tilbage. 

I sin første kamp tilbage for klubben scorede han to gange, efter han blev skiftet ind i weekenden mod Schalke.

Zinedine Zidane mener dog ikke, at han skal have skylden for, at serberen ikke præsterede for hans tropper.

- Det er nemt at give mig skylden, men det bliver ikke trænerens skyld, for spillerne skal vise, hvad de kan, mens de er her. Jovic er kun 23 år, og han har stadig muligheden for at bevise sig i Real Madrid, forklarer Zidane ifølge AS.

Zidane har da også fulgt med i, hvad hans udlejede spiller præsterede i weekenden.

- Jeg kunne godt lide, hvad han viste. Det er lige det, han ved, hvordan man gør. Han er fortsat Real Madrid-spiller, og jeg ønsker ham det bedste, forklarer Zidane.

Jovic sikrede i weekenden Frankfurt en 3-1-sejr mod Schalke, da han blev skiftet ind i anden halvleg og afgjorde kampen med to sene mål. 


Af Theis Fischer Brandt

14 kommentarer

ObiWanJakobi 22:15          
Jovic er 23?
Lifeispool 22:17          
Sandheden er nok at Zidane har en del skyld i at Jovic ikke fandt melodien i Madrid. Men det kan han da sagtens nå endnu. Især hvis Zidane er væk, når Jovic vender tilbage.
Return_of_the_Mølbat 22:20          
Ja, det er nemt at give Zidane skylden, for det er nemlig hans skyld.
ligaes 22:22          
Zidane skal bare væk, og det kan ikke gå for hurtigt. Han ødelægger fuldstændig holdet, som ikke rykker sig en millimeter med hans konstante mobning af de unge spillere. Udviklingen af truppen fortsætter først når han er væk
Det hele handler ikke om dig! 22:25          
Jeg forstår ikke hvad Zidane stadigvæk laver i Real M. Det er jo ikke kun Jovic som flopper, tag Ødegaard, en af de bedste offensive spiller i La Liga sidste sæson, han sidder på bænken nu, han kunne ikke bruge Hakimi, han kunne ikke bruge Theo H, de gør det vist mere end okay i Italien. De 2 brasilianer Rodrygo og Vinicius jr får jo heller ikke mange spilleminutter. Der må da sidde nogle fans, som er frustreret over den manglede udvikling af disse talenter. Det virker ikke til at Zidane er træneren, som kan udvikle unge talenter...
Galacticos 2.0 22:36          
Det er svært at give Jovic skylden når han aldrig spillede, 5 min her og der giver intet, og gør det umuligt at falde til på holdet.

Zidane har sine favoritspillere som starter hver eneste gang, selvom de spiller som en sæk kartofler.

Tag fx. Vazquez, han er piv ringe, men er en selvskrevet starter.
TST 22:58          
Men du har jo skylden Zidane!
Og det er jo ikke den eneste gode spiller, som du har ødelagt.
Lørdag 27. februar