Luk

Zidane om Super League: Spørg Perez

| La Liga | 21 kommentarer

Infoboks

Real Madrid-træner Zinedine Zidane afviser at kommentere på Super League-planerne og henviser i stedet til præsident Florentino Perez.

Zinedine Zidane holdt tirsdag pressemøde forud for Real Madrids kamp mod Cadiz i La Liga, og naturligvis blev der stillet spørgsmål om Super League.

Real er én af 12 klubber, der har stiftet Super League, men Zinedine Zidane vil ikke udtale sig - det må præsident Florentino Perez gøre, siger han.

- Det er et spørgsmål til én person: Præsidenten. Jeg er her for at snakke om kampen mod Cadiz, siger Zidane på pressemødet.

- Alle har deres meninger, men jeg er her ikke for at tale om det. Jeg vil snakke om kampen i morgen, ligaen, Champions League. Resten er ikke mit job.

Zidane fortæller også, at der ikke har været snak om Super League i truppen.

- Nul. Ingenting. Vi snakker ikke om dette. Vi taler kun om morgendagens kamp. Spiller har ikke andet i tankerne.

Florentino Perez er udråbt som præsident for Super League.


Af Sara Margren

21 kommentarer

spartan 13:23          
Kujon
Albert Ferrer 13:30          
Wuss. Har han ikke en holdning til fodboldens fremtid som højtprofileret eksspiller og nuværende træner? Hvor er det ynkeligt, men han er jo ikke ene om det. Jeg savner, at flere profiler melder sig på banen. Det er muligt, at de så står til en skideballe hos ledelsen ... og hvad så?
Aarhus-Zapp 13:30          
Godt, Zizou. Er ultra skuffet over Perez. Det er bedrøvende, at præsidenten for Real er bannerfører i det her mytteri
langtfraliverpool 13:32          
Tabermentalitet og komplet blottet for rygrad. Men han befinder sig jo også midt i epicentret for selve virussen.
laligafan 13:34          
Zapp Har det på samme måde. Zizu siger jo netop ikke Noget fordi han ikke er enig. Sådan er det at have en arbejdsgiver man ikke nødvendigvis er enig i alting, så er man nød til at være lidt diskret.
dondyhrs 13:39          
Vi taler ikke om det i truppen
.

Det er da en løgn der er så stor at den er til at få øje på :D
Oberstviking 13:41          
Gad vide om nogen af dem der kommenterer herinde har haft et rigtigt arbejde. Man kan jo ikke som ansat offentligt underminere ledelsen, og slet ikke på et ansvarsområde, der helt er afkoblet ens rolle i virksomheden. Træneren er ansat til at få holdet til at spille så godt som muligt. Det er slet ikke Zidanes bord.
Søndag 16. maj