Luk

Zidane: Svært at forstå vores spil

| La Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Alcoyano - Real Madrid
Copa del Rey (20/01)
Oddset 12,00 6,30 1,18
bet365 10,00 6,00 1,20

Zinedine Zidane havde svært ved at forklare, hvorfor Real Madrid løb ind i et 4-1 stort nederlag til Valencia søndag aften.

Real Madrid kunne spille sig et point fra førstepladsen i La Liga, hvis de havde formået at slå Valencia, som inden kampen indtog en 16. plads.

Det var derfor stik mod oddsene, at Zinedine Zidanes mandskab måtte gå fra banen med en 4-1-nederlag til Daniel Wass og det øvrige Valencia-mandskab.

Den franske cheftræner havde også svært ved at sætte sin finger på, hvor det gik galt for sine tropper i nederlaget.

- Efter deres mål faldt vi en lille smule, og det ændrede kampens dynamikker, og den måde vi spillede på. Alt skete for os. Det er svært at forstå vores spil. Der er ingen undskyldninger, siger han i følge spanske Marca.

VAR spillede en stor rolle i opgøret, hvor Valencia blandt andet fik et omspark fra straffesparkspletten og dømt to øvrige straffespark efter VAR-kendelser.

Zinedine Zidane vil dog ikke pege på brugen af videosystemet i sin forklaring på, hvorfor Real Madrid måtte gå fra banen med et nederlag.

- Jeg lægger mig ikke ud med dommerne. Det er dem, der dømmer. Jeg synes ikke, at Valencia var bedre end os taktisk i dag. Men synderen er mig, for det er mig, der skal finde på løsninger, fastslår han.

Med nederlaget ligger Real Madrid på en fjerdeplads med fire point og en kamp i underskud fra førstepladsen, som indtages af Real Sociedad.


Af Lasse Rene
Søndag 17. januar