LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Zidane: Vi bliver stærkere efter vinterpausen

| Champions League | 7 kommentarer
Zidane: Vi bliver stærkere efter vinterpausen
Foto: Getty Images
Highlights: To Ronaldo-kasser i Reals 5-0-sejr
5-0! Kroos og Hakimi scorer to hurtige inden pausen
2-0 på Bernabéu: Ronaldo-kasse udbygger føringen
Se Ronaldo blive hyldet med sin femte Ballon d'Or
Highlights: Ramos så rødt i nulløsning med Bilbao
Real Madrids Zinedine Zidane glæder sig over sejren over Dortmund og føler sig overbevist om, at Real kommer til at stå stærkt efter vinterpausen.

Real Madrid hentede onsdag en 3-2-sejr over Dortmund i Champions League, men ender alligevel på andenpladsen bag Tottenham.

Real Madrid har også haltet en smule i La Liga, men cheftræner Zinedine Zidane er overbevist om, at holdet kommer til at nyde godt af vinterpausen og derfor vil se stærkere ud i foråret.

- Vi fik en rigtig god start og scorede to gange på fem minutter. Vi leverede en god indsats, og det er altid en flot bedrift at score tre mål, siger Zidane ifølge Real Madrids hjemmeside.

- Jeg tror på, at vi står i en rigtig stærk position, når vi når til februar og skal spille ottendedelsfinale. Vi går en spændende tid i møde, og jeg er sikker på, at vi er godt kørende, når vi lige har fået en pause.

- Vi ved, at vi kommer til at møde en stærk modstander i næste runde, og jeg er ligeglad med, hvem vi trækker. Der er stadig lang vej til finalen, og det vigtigste var at gå videre fra gruppen. Vi skal spille i La Liga og VM for klubhold, før vi retter fokus tilbage på Champions League.

Der trækkes lod til ottendedelsfinalerne på mandag.


Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

Lord Harrasmus 08:56          
Tjo, det kan vel kun hjælpe og få Christian Eriksen på holdet
Nordjyden 09:03          
I stedet for hvem? Skulle han slå isco, kroos eller modric af? Derudover har de jo også asensjo, kovacic og ceballos, som er lovende spillere. At de hakker derudaf ligenu og at Eriksen bliver overvurderet lidt i Danmark efter hans fantastiske form for landsholdet, betyder jo ikke at han lige pludselig er bedre end dem? Han har jo heller ikke ligefrem sprudlet for Tottenham på det sidste. Skal vi ikke bare lige lade ham blive i en stor klub, hvor han har en vigtig rolle på holdet?
Fraller 10:22          
Tror sagtens at Eriksen ville kunne præstere i Madrid, men det giver ikke mening med de spillere de har på midtbanen.
Det største problem er at angriberne ikke scorer mål. Benzema og Ronaldo har sammenlagt scoret 2 gange i la liga, på jeg ved ikke hvor mange chancer. Alligevel spiller Zidane med dem begge i angrebet. Her kunne man måske gå tilbage til at spille med en enkelt angriber i en 4-2-3-1, når angriberne underpræsterer.
Skytte 10:36          
Tænker også klart at det er i bagerste og forreste led at man skal fokusere - der er en vandvittig styrke centralt og især på den fremskudte del af midten. Forsvaret mangler nogle bedre alternativer til de 4bedste så der kan være en mere sund konkurrence samt sikre at man ikke falder igennem når der er skade/karantæner. I front må man bare erkende at Ronaldo har tabt pusten en smule og om han kommer tilbage på tidligere niveau eller om han skal til at finde en ny rolle på holdet er stadig for tidligt at sige. Benzema har ikke været "stærk nok" i en længere periode hvilket på ingen måde betyder at han ikke er god, men blot at han ikke er en der løfter et stærkt hold som RM væsentligt...der skal helt sikker sigtes efter den nye "Golden boy" til angrebet og så må vi se hvor de to "gamle" så ender i det hierakie;-)
C_Puyol_99 11:00          
Ja, til vinter kan de hente forstærkninger, men vel ikke med nogen, som for alvor styrker Real, andet end i bredden? De kommer jo ikke til at hente en super-spiller, hverken til forsvaret eller angrebet - det er der jo ingen klubber, som vil tillade her, halvvejs i sæsonen. Så det bliver en lappeløsningsspiller, der skal forbedre bredden, formentlig en angrebsspiller, som førsteprioritet.

Det vil dog ikke ændre på Zidanes foretrukne start 11´er, hvis I spørger mig. Eriksen er i øvrigt også komplet urealistisk at hente nu, da Tottenham aldrig sælger en nøglespiller i januar, og desuden, har han næsten lige forlænget sin kontrakt. Skulle han, rent hypotetisk hentes, så tror jeg vi er oppe i et prisleje på min. 110-130 mio euro, for Tottenham ville jo ikke kunne hente en direkte, fuldgod erstatning for ham, så de skal have penge nok, til at hente 2-3 nye spillere i givet fald. Det samme, at han er urealistisk, kan siges om Alexis, som Arsenal hellere vil miste gratis til sommer, end at skyde ham afsted nu.

Og ja, som andre pointere, så er det angrebet især, som er Reals problem. Selvom deres midtbanespillere godt nok også har spilet mange, mange kampe noget under deres sædvanelige niveau, især Kroos! Det ændrer dog ikke på, at når de spiller op til deres bedste, så har Real muligvis, ellers meget tæt på, verdens bedste midtbane, og endda med lovende spillere i truppen til fremtiden også. Så her ville det næsten være tåbeligt, at koncentrere sig om at hente forstærkninger.
Tonytouch 14:07          
De har hentet Higuin, Adebayor, Huntelaar, Gravesen etc. før i vinter. Da de kun hentede 2 spillere i sommers og brugte 40 mill euro, kunne det godt tænkes de har planer om det igen. De fik så 110 mill ind på kontoen ifølge transfermarkt fra salg og udlån.
C_Puyol_99 14:20          
Du bekræfter faktisk kun min pointe med de spillere du nævner... Ingen af dem var klassespillere, da de blev hentet. For de tre sidstnævntes vedkommende, var de det heller aldrig efterfølgende. Higuain blev købt som purung og var ikke tiltænkt en direkte startplads. De hentede jo også Marcello i januar, så vidt jeg husker, men har var jo også nogle år om, at bide sig fast for alvor.
Tirsdag den 12. december
Mandag den 11. december
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Real brager ind i PSG - Chelsea mod Barca
Mandag 11. december kl 12:20
FC København møder Atletico Madrid i EL
Mandag 11. december kl 13:18
Marcondes tager tidligt til Brentford
Mandag 11. december kl 12:07
Kadrii, Junker og Uhre med til Abu Dhabi
Mandag 11. december kl 13:10
Arsenal trak Östersunds FK - Milan-Ludogorets
Mandag 11. december kl 13:32

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Clattenburg stoppede på grund af Mourinho
Onsdag 6. december kl 07:00
Real brager ind i PSG - Chelsea mod Barca
Mandag 11. december kl 12:20
FCK kan trække Leipzig, Milan eller Arsenal
Fredag 8. december kl 07:05
David Boysen bekræfter Lyngby-farvel
Torsdag 7. december kl 21:31
Ståle vil bygge en stærk FCK-trup i foråret
Tirsdag 5. december kl 15:00
FC København møder Atletico Madrid i EL
Mandag 11. december kl 13:18
Ståle om spillertrup: Hammeren kan falde
Torsdag 7. december kl 23:19
Troels Bech: Ny Zorniger-aftale er uopsigelig
Søndag 10. december kl 21:52
Marcondes tager tidligt til Brentford
Mandag 11. december kl 12:07
Rosenborg aflyser Dubai-tur efter fanpres
Tirsdag 5. december kl 11:31
LIVERPOOL F.C. - Faraoen af Liverpool
11:20
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:20
Dansk Politik
11:20
AC Milan - På jagt med Rino
11:20
Arsenal må undvære Ramsey i et par uger
11:19
Jakob P. om førsteplads: Det er pissefedt
11:18
FCK nedlagde Sheriff og er videre i EL
11:17
Giroud vil overveje låneaftale til januar
11:17
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:15
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:15
AC Horsens forlænger med Okosun
11:15
Kadrii, Junker og Uhre med til Abu Dhabi
11:14
Thorup vil have styr på fremtiden i FCM
11:12
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:12
Dansk Politik
11:12
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:10
AGF-tråden: Jamen dog
11:07
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:07
Boilesen: Vavro skal ikke være syndebuk
11:05
Torino slog Lazio efter dommerkontrovers
11:04
FCK - Hele Danmarks hold i Europa!
11:02
Marca: Atletico henter argentinsk guldfugl
11:00
Lønstrup: Ville ikke blive til grin i efteråret
11:00
Ståle tager ansvaret for skidt efterår
10:59
PL Tråden - Den årlige PL karaktergivning..
10:58