LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zidane vil udleje spansk midtbanereserve

| La Liga | 2 kommentarer
Highlights: Leganes - Real Madrid (La Liga)
Bernabeu foran kæmpe-renovering: Real Madrid låner milliarder til at modernisere stadion
Highlights: Real Madrid - Eibar (La Liga)
Zidane vil udleje spansk midtbanereserve
Foto: Getty Images

Infoboks

Getafe - Real Madrid
La Liga (25/04)
bet365 4,20 3,60 1,83
NordicBet 4,20 3,85 1,82
Oddset 4,10 3,75 1,80
Real Madrid-træner Zinedine Zidane vil udleje midtbanereserven Marcos Llorente, så den 24-årige spanier kan få mere spilletid.

Marcos Llorente er opfostret i Real Madrids akademi, men det kniber med spilletid på førsteholdet for den 24-årige spanske midtbanespiller, efter han i sommeren 2017 vendte tilbage fra et sæsonlangt lån i Alaves.

Derfor vil Real Madrid-træneren Zinedine Zidane gerne skibe Llorente afsted på et lejeophold til sommer, efter det blot er blevet til 14 optrædener i denne sæson.

- Marcos (Llorente, red.) har brug for flere minutter på et førstehold. Han var forrygende gennem sæsonen for Alaves, og en lignende situation ville være det bedste scenarie for ham igen, siger Zidane ifølge Football Espana.

I efteråret lignede det, at Llorente var afløseren på Real Madrid-midtbanen, da han erstattede en skadet Casemiro, men siden blev Llorente selv skadet, og så har det knebet med spilletiden.Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

Beck 18:28          
Sælg, han bliver aldrig god nok.
TJensen 20:35          
Jeg er enig, jeg tror heller ikke han bliver god nok, men lej ham ud og efter 1 godt år er han mangedoblet i pris. For en dygtig spiller er han nu stadig.
Mandag 22. april