Luk

Özil er landet i Istanbul: Forhandlinger i gang

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Burnley - Arsenal
Premier League (06/03)
Oddset 5,60 4,00 1,60
bet365 5,75 4,00 1,60

Mesut Özil er landet i Istanbul, og Fenerbahce bekræfter, at klubben forhandler med Arsenal-spilleren angående et skifte.

Mesut Özil afslørede tidligere søndag, at han var på vej til Istanbul for at skifte til Fenerbahce, og nu bekræfter den tyrkiske klub så det forestående samarbejde.

Sammen med billeder af Özil, der lige er kommet ud af et fly, skriver Fenebahce på Twitter, at der arbejdes at hente Arsenal-spilleren til klubben.

- Vores klub bringer Mesut Özil til Istanbul for at fortsætte transfer-processen, skriver klubben på Twitter.

The Athletic skrev tidligere søndag, at Arsenal og Özil har tænkt sig at ophæve kontrakten, der løber frem til sommer, men det er dog endnu ikke officielt.


Af Sara Margren

4 kommentarer

MesutCazorla 21:28          
Det er vist den bedste løsning for alle parter, men jeg synes vi er flere, udover Özil, der burde kigge indad. Sammenholder man hans løn og klubbens ambitioner med, hvad Özil præsterede på banen (dengang han fik lov), så var der ikke længere sammenhæng mellem de tre aspekter, og den del bærer Özil selv skylden for. Til gengæld er det ene og alene klubbens egen skyld, at man hænger på en spiller til 350.000 pund om ugen - ja ja, så vil nogle nok mene, at den skyld må påfalde de tidligere magthavere i klubben, men de nye har jo tilsyneladende ikke lært meget, siden Willian nu er bundet op på en stor treårig kontrakt, i en alder af 32.

Endvidere har det været usmageligt at være vidne til, hvordan klubben har frosset ham ude. Det klæder ingen at behandle andre sådan, særligt ikke når han - det dalende niveau til trods - besidder egenskaber vi godt kunne have brugt i foråret, da vores offensiv nærmest var ikke-eksisterende. Afslutningsvist så synes jeg også, at forløbet med Özil har vist, hvor træls fankulturen til tider kan være, men det er en længere snak.
Alt i alt, er det bare rart at kunne se enden på dette kapitel, og forhåbentlig har klubben lært af dette forløb.

Edit: jeg mente naturligvis i efteråret.
bruger 175817 22:14          
Nu skal han spille i en klub, som kæmper om at komme med i uefa cuppen. Det er synd han er helt dernede, i forhold til hans potentiale
Gennemsnit 22:20          
UEFA cuppen? Tyrkiet har 2 Chl pladser i spil denne sæson. Fenerbahce er pt. På 2. Pladsen. Kom nu med noget sagligt. Btw, billederne er fra FØR han steg ombord. Han lander i Istanbul om 45 minutters tid.
kevinmiraschmidt@hotmail.com 22:34          
MesutCazorla

Er fuldkommen enig med dig i alt du skriver. Og utrolig mange, inklusiv mig selv inden jeg læste dig opslag, har haft meget travlt med at give det gamle regime skylden for den store hyre og kontrakt han fik dengang, uden egentlig at tænke på at det nye regime at gjort det akkurat samme med Aubameyang og Willian. God pointe.
Torsdag 4. marts