Luk

Zinck: Kunne ikke have gjort det anderledes

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Jammerbugt FC's nu tidligere cheftræner, Bo Zinck, er yderst tilfreds med det, han har opnået i spidsen for nordjyderne. - Jeg kunne ikke have gjort det meget anderledes, mener han.

Bo Zinck har som cheftræner leveret nogle fremragende resultater sammen med Jammerbugt FF.

Siden hans ansættelse i sommeren 2017 har nordjyderne sikret sig en oprykning til NordicBet Ligaen og er desuden blevet gældfrie. 

De fine resultater til trods står Jammerbugt FC over for en strukturændring, der medfører, at Zinck nu skal være såkaldt Head of Sport i klubben, mens hans tidligere assistenttræner, Nabil Trabelsi, overtager taktstokken som cheftræner.

Klubben ligger efter efterårssæsonen over nedrykningsstregen i NordicBet Ligaen, og Zinck er rigtig godt tilfreds med den måde, han overleverer holdet på.

- Nu skal jeg jo passe på med at rose mig selv for meget, for vi er jo i Nordjylland, men jeg ved ganske enkelt ikke, hvad jeg skulle have gjort anderledes, for at gøre det bedre, end det vi har gjort her i 2021, siger Bo Zinck til Nordjyske.

Bo Zinck fortæller videre i interviewet, at klubben efter overtagelsen af tyske Klaus Dieter-Müller i foråret er gået fra at være en forening til en forretning.

Det har blandt andet resulteret i en masse nye spillere, et øget pres på Zinck og slutteligt til en rolleændring for den karismatiske eks-træner, der dog anser det som meget sandsynligt, at han på et tidspunkt vil være cheftræner i en klub igen.

Jammerbugt FC ligger nummer 10 i NordicBet Ligaen, tre point over Hobro og Fremad Amager under nedrykningsstregen.
 


 


Af Peder Carlsen
Mandag 17. januar