Luk

Zinckernagel og co. i krise: Sjette nederlag

| Championship | 5 kommentarer

Infoboks

Blackburn - Middlesbrough
Championship (24/01)
Oddset 2,50 3,20 2,80
bet365 2,60 3,20 2,80

Philip Zinckernagel og Nottingham Forest har fået en forfærdelig start på sæsonen, og onsdag blev det til det sjette nederlag efter syv runder med 0-2 mod Middlesbrough.

I sommer skiftede Philip Zinckernagel Watford og Premier League ud med Nottingham Forest i Championship.

Det har indtil videre slet ikke været en fornøjelse vurderet på resultaterne, da Zinckernagel og Forest inden onsdagens syvende runde mod Middlesbrough noterede sig for kun et point

Således var Forest fortsat på udkig efter sæsonens første sejr, men trods et overtag i chancer til Nottingham Forest, så var det gæsterne, der var farligst i løbet af de første 45 minutter.

Midt i halvlegen var det den slovenske landsholdsangriber Andraz Sporar som dukkede og scorede sit første mål for Middlesbrough i sin anden kamp for klubben.

Den stilling holdt til pausen, og så måtte Zinckernagel og co. altså ind at tænke en enkelt over pauseteen.

I anden halvleg var Nottingham langt mest boldstyrende mod et Middlesbrough-hold, der stillede sig længere ned og forsøgte at ramme værterne på kontraer, da de var tvunget frem ad banen.

Nottingham havde problemer med at skabe åbne muligheder, mens Middlesbrough var noget farligere, og efter 72 minutter lukkede Onel Hernandez så kampen for Middlesbrough med sin 2-0-scoring.

Dermed er Forest altså uden sejr og kun noteret for et point, mens Middlesbrough kravler opad i tabellen og noterer sig for ni point.

Andetsteds spillede Stoke 1-1 med Barnsley, mens Swansea og Millwall delte med 0-0.


Af Jonas Dalgård
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar