Luk

Zinckernagel om succes: Har lagt meget på

| Norge | 0 kommentarer
Zinckernagel om succes: Har lagt meget på
Foto: Getty Images

Infoboks

Bodø/Glimt - Vålerenga
Eliteserien (26/08)
bet365 1,85 3,50 4,20
NordicBet 1,90 3,75 4,00

Philip Zinckernagel er ved at ramme topformen igen for sin norske klub, der overraskende ligger nummer to i ligaen.

Det går over al forventning for norske Bodø/Glimt, der har danske Philip Zinckernagel på holdet. 

Den nordnorske klub måtte sidste år slås for overlevelse, men halvvejs gennem denne sæson ser det helt anderledes ud. 

I skrivende stund ligger holdet således nummer to i Eliteserien, og særligt i de seneste kampe har den 24-årige kantspiller bidraget til sit holds succes med tre mål i fire kampe.

Ifølge Philip Zinckernagel er der ikke sket store ændringer i måden, holdet gør tingene på. Det handler om hårdt arbejde tilsat en smule held, forklarer han til bold.dk.

- Vi arbejder stenhårdt på træningsbanen, hvilket betyder, at vi er blevet meget mere tydelige i vores spil. Vi er blevet ved med at arbejde med vores angrebsspil og positionsspil. Vi er det mest boldbesiddende hold i ligaen, samtidig med at vi er gode på kontra. Vi har lagt så meget på, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Vi har selvfølgelig også haft det held, der skal til. Alt er gået ind i den her sæson, og det er tippet over til vores side. Men selvfølgelig handler det primært om, at vi gør en masse ting rigtigt, og vi har været gode til at stå fast ved vores spillestil.

Philip Zinckernagel sluttede 2018 med en grim ankelskade, hvilket har betydet, at det først er i de seneste kampe, hvor målene også er kommet, at han er begyndt at spille på sit eget topniveau.

- Det tog desværre lidt længere tid at komme sig. De første seks-syv kampe var det svært at bidrage 100 procent, og mange af kampene var som indskifter. Så fulgte en periode, hvor jeg måske pressede den lidt for hårdt, men nu er jeg på rette vej, siger han og fortsætter:

- Jeg er mere eller mindre helt fit nu. Jeg er heldigvis begyndt at ramme formen, og det må gerne fortsætte. Det har andet har været virkelig frustrerende. 

Den tidligere SønderjyskE-spiller nyder fodboldtilværelsen i Norge, men den store succes i ligaen har ikke ændret ambitionerne for sæsonen for klubben eller Philip Zinckernagels egne.

- Vi vil bare vinde så mange kampe som muligt. Vi har ikke et mål om, at nu skal vi bare vinde medaljer. Vi er stadig en lille klub, der skal udvikle sig, siger han og tilføjer:

- For mig personligt handler det om at komme i endnu bedre form uden at mærke til anklen og så bare blive ved med at score mål.

Philip ZInckernagel har spillet 15 kampe for Bodø/Glimt i denne sæson, og det er blevet til tre mål og fire assist.


Af Anders Borup

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august