Luk

Ziyech vil Ajax-retur: Sker hvis jeg bestemmer

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

PSV Eindhoven - Ajax
Æresdivisionen (23/01)
bet365 3,50 3,80 1,95

Hakim Ziyech er åben for at vende tilbage til Ajax i fremtiden. Han forklarer, at det er op til dem, men hvis det står til ham, kommer skiftet helt sikkert til at ske en dag.

Hakim Ziyech har efterhånden været Chelsea-spiller i halvandet år, siden han kom til forrige sommer fra Ajax, hvor han havde tilbragt fire succesfulde sæsoner.

I Chelsea har Ziyech også allerede oplevet en del succes med særligt Champions League-succesen i fjor som højdepunkt, men han er også en del af et mandskab denne sæson, der kæmper med om Premier League-titlen.

Trods det åbner han nu op for at vende tilbage til Ajax i fremtiden, da han i et interview med et hollandsk medie blev spurgt ind til det.

- Jeg ville elske det. Jeg havde en skøn tid der. Det er et sted, hvor jeg har følt mig hjemme, og fremtiden vil vise, om det nogensinde vil ske, siger Ziyech til Ziggo Sport.

- Hvis det er op til mig, så kommer det helt sikkert til at ske.

- Det er dog ikke op til mig, jeg overlader det til dem. Jeg prøver bare at nyde hver dag nu og gøre mine ting. Vi må se, hvad fremtiden bringer så.

- Det sagt, håber jeg, at det sker en dag, understreger marokkaneren.

Ziyech har i denne sæson fået 15 kampe for Chelsea i alle turneringer, hvor det er blevet til tre mål og fire assists.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar