Luk

Zlatan blev den store helt i ny Milan-sejr

| Serie A | 16 kommentarer

Infoboks

Cagliari - AC Milan 0-2
Serie A
7' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
52' 0-2 Zlatan Ibrahimovic
74' 0-2 Alexis Saelemaekers

Zlatan Ibrahimovic strålede for AC Milan, da han scorede begge mål i holdets 2-0-sejr over Cagliari i mandagens Serie A-dyst, hvor Alexis Saelemaekers blev udvist efter otte minutter på banen.

Zlatan Ibrahimovic var tilbage i startopstillingen for AC Milan i mandagens udekamp mod Cagliari i Serie A, og danske Simon Kjær var naturligvis også med for Milan, der manglede flere corona-smittede spillere.

Cagliari havde inden mandagens opgør gang i en skidt stime med 10 kampe i streg uden sejr, og der var da også kun spillet et par minutter, før de var bagud mod Milan.

Charalampos Lykogiannis væltede Zlatan omkuld i feltet, og så var der straffespark. Svenskeren tog sig selvfølgelig selv af sparket, og han sparkede sikkert Milan på 1-0 efter seks minutter.

Cagliari kom bedre med, som halvlegen skred frem og noterede sig et par halve chancer, men Milan var i fuld kontrol i første halvleg uden dog at sprudle offensivt.

Davide Calabria forsøgte med et skud fra distancen efter en halv time, og Milan var tættere på en fordobling af føringen, end Cagliari var på en udligning.

1-0 var dog stillingen ved pausen, og her blev Simon Kjær pillet ud til fordel for Pierre Kalulu.

Knap var anden halvleg begyndt, før Zlatan Ibrahimovic igen var på spil og sendte bolden i mål. Svenskeren blev spillet fri i dybden og hamrede læderet i kassen efter et par træk i feltet, og efter et VAR-tjek for offside blev målet godkendt.

Med 66 minutter spillet kom Alexis Saelemaekers på banen, og han stjal straks rampelyset fra Zlatan – på den dårlige måde.

På otte minutter formåede han nemlig at rage to gule kort til sig, og så måtte han tidligt i bad, mens Milan måtte fortsætte med 10 mand.

Først fik han et gult kort for en alt for sen tackling på Gabriele Zappa, og kort efter havde han fat i trøjen for at stoppe en omstilling, og så var det farvel.

Cagliari var tæt på at udnytte overtallet med ti minutter igen, da Alberto Cerri headede bolden mod mål, men Milan-keeper Gianluigi Donnarumma reddede forsøget.

AC Milan kørte dog 2-0-sejren hjem, og derfor har holdet igen tre point ned til forfølgerne fra Inter.


Af Sara Margren
Søndag 28. februar
Lørdag 27. februar