LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zlatan: Bonusser mindre værd end trøffelpizza

| Major League Soccer | 11 kommentarer
Tidligere klub hædrer David Beckham - men det er ikke United
Zlatan: Bonusser mindre værd end trøffelpizza
Foto: Getty Images

Infoboks

Minnesota United - LA Galaxy
Major League Soccer samlet tabel (25/04)
bet365 2,00 3,50 3,50
NordicBet 2,11 3,80 3,00
Oddset 2,05 3,65 2,95

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Zlatan Ibrahimovic har været til møde med MLS-chefen Don Garber og har blandt andet sagt sin ærlige mening om de strikse regler i ligaen.

Zlatan Ibrahimovic har forlænget sit ophold i LA Galaxy, og for nyligt var den svenske veteran til møde med MLS' øverste chef, Don Garber.

Og Ibrahimovic fortalte chefen sin ærlige mening om lønloftet og andre strikse regler i MLS.

- Jeg tror, fodbolden herovre vil blive større, hvis reglerne ikke var så strikse, og det sagde jeg til ham. Hvis man løsner op på det, vil fodbolden vokse ti gange hurtigere end nu, siger Ibrahimovic til podcasten Planet Futbol ifølge fotbollskanalen.se og tilføjer:

- Jeg tror, de vil have kontrol over den og undgå komplicerede situationer. Det er gode mennesker, der virkelig gerne vil gøre det bedre.

- Jeg kan ikke huske alt fra mødet, men jeg husker, at jeg sagde, at deres bonusser er mindre værd end den trøffelpizza, vi spiste. Han ville jo have, at jeg skulle være ærlig.

Zlatan Ibrahimovic tjente i 2018 små ti millioner kroner i sin første MLS-sæson, hvor han ikke var designated player. Det er han i 2019, og han bliver angiveligt ligaens lønførende spiller med små 50 millioner kroner i årsløn.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

11 kommentarer

loldude 09:19          
Normalt er jeg stor fan af Zlatan, men lige her HOLD KÆFT!!!
Der er intet der retfærdiggører at fodboldspillere skal tjene så meget mere and normale mennesker gør. Bare det at du tjener 50 millioner på blot et enkelt år er vildt. En læge tjener i gns. 20 millioner på EN LEVEALDER og du tjener over det dobbelte på et år. Så spis brød til, respekter dine medmennesker og få fat i jordforbindelsen igen...
benny-of-the-world 10:07          
slap dog af. han siger bare at pengene er mindre dér end andre steder. forestil dig hvor meget Galaxy og MLS tjener på at Zlatan render rundt derovre, han bliver kompenseret derefter. desværre er der ikke mange penge i at sælge trøjer med "Ortopædkirurg" på ryggen
Beezzz 10:09          
@loldude

Ved du hvor pengene ender, når de ikke ender hos spillerne? Hos stinkende rige klubejere og hos ligaen. De ender ikke hos fansene, så dit raseri er lidt malplaceret.

Se nfl, nba og lign.
LilleArnold 10:20          
Zlatan har ret i sin pointe: Hvis MLS ønsker at være en fremtrædende liga skal de strikse regler væk!
Msk 10:26          
@ioldude.
Folk der tjener 50 mio kr er ikke som normale mennesker. De kan noget ekstraordinært og skal aflønnes ekstraordinært....om det så er 50 eller 10 mio kr, der er det rette niveau for en som Zlatan. Se det er et godt spørgsmål.
mexicoz 11:15          
Manden har for én gangs skyld ret. Fodbold under MLS kan ikke konkurrere med de førende ligaer, og kommer aldrig til det. Den amerikanske ligastruktur fungerer kun i de sportsgrene, hvor den amerikanske liga er den førende.
Forthegoodofthegame 11:45          
Du har helt ret! Intet menneske burde tjene så mange penge for at sparke til en bold. Hverken i MLS eller andre steder.

Det er jo rigtigt at MLS kunne udvikle sig hurtigere hvis de slap tøjlerne og lod det vilde vesten regere som man gøre i Europa og Kina. Ret ironisk at kapitalismens eget land har reguleringer på en sportsgren når man tænker på hvordan deres land ellers er bygget op
Tirsdag 23. april