LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zlatan imponeret af Pukki: Han kan klare PL

| England | 5 kommentarer
Zlatan imponeret af Pukki: Han kan klare PL
Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er imponeret over Teemu Pukki og tror på, at den finske angriber kan klare Premier League. Det siger han til det finske podcast Mestarit.

Teemu Pukki har for alvor slået sit navn fast i England, efter han forlod Brøndby og Superligaen til fordel for Norwich og Championship forud for den seneste sæson.

Den finske angriber sluttede sæsonen som ligatopscorer og blev både kåret til ligaens og holdets bedste spiller for et Norwich-mandskab, der sikrede sig oprykning til Premier League.

I løbet af sæsonen imponerede 29-årige Pukki en stor del af fodboldverdenen – blandt andet den svenske angrebsstjerne Zlatan Ibrahimovic.

- Jeg tror, at alle er imponerede af ham, siger Zlatan til det finske podcast Mestarit.

- Når man scorer mange mål og fører et hold til Premier League – det største der kan ske – og bliver nummer ét i Championship, som jeg ser som en svær liga, fordi den er meget aggressiv og har mange hårde kampe, så betyder det, at man har haft en god sæson.

Nu venter Premier League for Norwich og den finske angriber, men Zlatan tror på, at Pukki er klar til at tage skridtet op.

- Næste sæson bliver sværere for ham, for nu skal han spille mod eliten. Og min egen erfaring er, at det ikke er nemt at score mål i Premier League, siger Zlatan.

- Men jeg er ret sikker på, at han kan klare det. Han vil være mere motiveret og have større ambitioner nu, hvor han er i Premier League. Forhåbentlig kan han gentage, hvad han præsterede i Championship.

Zlatan Ibrahimovic, der i øjeblikket spiller for LA Galaxy i den amerikanske Major League Soccer, har tidligere tørnet ud for Manchester United i Premier League. Her scorede han 29 mål i 53 kampe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

5 kommentarer

jijbcn 20:18          
Hold da op et skulderklap.
Nr25Lawgi 22:14          
Kæft en karriere manden er ved at skabe sig! Serverede engang en pizza for ham som tjener på Radisson Hotel og dengang var han bare en "almen prof fodboldspiller i Brøndby" . Lidt sjovt at tænke på.
bamsemor777 22:57          
Cool.
casillas 07:40          
"Bare en almen prof fodboldspiller i Brøndby?"

Inden han kom til Brøndby havde han altså spillet La Liga og Bundesliga, sågar været angrebspartner til Raúl.
Søndag 16. juni