Luk

Zlatan: Jeg ville til Napoli efter Maradona-film

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Napoli - Salernitana
Serie A (23/01)
Oddset 1,17 7,50 14,50
bet365 1,14 7,50 15,00

Zlatan Ibrahimovic udtaler, at han ville til Napoli for at vinde Scudettoen med dem, efter at have set en dokumentar om Diego Maradona, inden han endte i AC Milan.

40-årige Zlatan Ibrahimovic nægter at give efter for alderen, og han er derfor fortsat i gang med karrieren i AC Milan, som han har kontrakt med frem til næste sommer.

Inden længe er han så også aktuel med sin nye bog ”Adrenalin: Min ufortalte historie”, og i den forbindelse har han givet et længere interview til Corriere della Sera.

Her fortæller den målfarlige svensker blandt andet, at han inden Milan-gensynet først ville til Napoli, fordi han havde set en dokumentar om Napoli-legenden Diego Maradona, der inspirerede ham.

- Maradona er en legende. Jeg så dokumentaren om ham og besluttede mig for at tage til Napoli for at gøre som Diego: Vinde Scudettoen (Serie A).

- Jeg var træt af USA. Jeg troede, at jeg ville stoppe. Mino Raiola (Zlatans agent, red.) sagde til mig: 'Du må være skør, du er nødt til at tage tilbage til Italien'.

- Jeg var nået til enighed med Napoli, men så smed præsidenten Aurelio De Lauretiis Carlo Ancelotti for porten.

- Jeg spurgte Mino: 'Hvilket hold kører det dårligst for, som jeg kan ændre?' Han svarede: 'I går tabte AC Milan 5-0 i Bergamo (til Atalanta, red.)'.

- Det blev besluttet der, jeg sagde: 'Lad os tage til Milan. Det er en klub, jeg kender, og en by jeg kan lide, slutter Zlatan om skiftet tilbage til AC Milan i januar 2020.

Zlatan har sidenhen hjulpet AC Milan tilbage i Champions League, ligesom klubben for tiden ligger nummer to i Serie A med tre point op til netop Napoli.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 17. januar