Luk

Zlatan med mål i begge ender i Milan-drama

| Serie A | 7 kommentarer

Der var masser af drama på Stadio Dell'Ara, da AC Milan slog Bologna med 4-2. Her fik Bologna udvist to spillere i et opgør, hvor Zlatan Ibrahimovic scorede i begge ender.

Zlatan Ibrahimovic var for første gang i denne Serie A-sæson med fra start, da AC Milan gæstede Bologna på Stadio Dell'Ara.

Her var der både danskere på banen og bænken, da Simon Kjær var med i Milans bagkæde, mens Andreas Jungdal og Andreas Skov Olsen ikke kom på banen for deres respektive mandskaber.

Der var dog størst jubel i Milan-lejren i første halvleg, hvor de efter 16 minutter allerede bragte sig på 1-0, da Ibrahimovic kom i fokus.

Her formåede svenskeren nemlig at spille Rafael Leao helt fri, og så kunne Milans portugiser give gæsterne en fremragende start på Serie A-opgøret. 

Fire minutter senere fik Milan dog bedre arbejdsbetingelser i resten af kampen, da Adama Soumaoro blev sendt tidligt i bad med et direkte rødt kort, og det formåede gæsterne at få udnyttet.

Efter 35 minutter var Davide Calabria nemlig på pletten for AC Milan og bragte dem på 2-0, og så troede alle ellers, at Stefano Pioli ville få en nem anden halvleg i sin kamp nummer 100 for Milano-klubben.

Men i løbet af ni minutter i anden halvleg blev kampen vendt rundt på hovedet, da der var drama for alle pengene.

Først formåede Bologna at reducere efter 49 minutter, da de sendte et hjørnespark ind i boksen, som Ibrahimovic endte med at heade i eget net, og det blev straks værre for Milan.

Blot tre minutter senere havde Bologna nemlig også udlignet til 2-2, da Musa Barrow formåede at komme fri og sende bolden ind bag Milans Ciprian Tatarusanu inde i målet.

Dramaet var dog langt fra overstået, da Bologna faktisk fik vist endnu en mand ud, da Roberto Soriano fik rødt efter en sen tackling på Fode Ballo Toure, og så måtte gæsterne spille med blot ni mand i resten af kampen.

AC Milan havde derimod fået en endnu større chance for at få føringen tilbage, og de sendte derfor også Olivier Giroud i aktion efterfølgende på jagten efter den vigtige scoring.

Franskmanden var da også tæt på at komme på måltavlen, da han steg højst i Bologna-feltet efter 75 minutter, men Lukasz Skorupski hev en stor redning frem og afviste det hårde hovedstød.

Forløsningen kom dog for Milan med seks minutter tilbage af kampen, da et Milan-indlæg blev clearet af Bologna. Her endte den nemlig hos Ismael Bennacer, som flugtede bolden ind i netmaskerne fra distancen.

Milan formåede dog at lukke kampen til sidst, da Ibrahimovic fik sin hævn efter selvmålet. Han modtog nemlig bolden på kanten af feltet og bankede gæsterne på 4-2, som også endte med at blive kampens resultat.

Milan sikrede sig derfor en vigtig 4-2-sejr over Bologna i Serie A, hvor Zlatan Ibrahimovic blev noteret for et mål i begge ender, mens Bologna fik udvist to spillere.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

TheUnitedWay 22:41          
Vild kamp for den neutrale seer. Dejligt at se Zlatan stadig kan, så føler jeg mig knap så gammel ;)

Bologna skal være stolte af deres indsats.
Martinovic 22:46          
Han begynder at se gammel ud den gode Zlatan. Spilforståelsen fejler ikke noget, men hjernen handler hurtigere, end benene vil være med til.
Milanisti 22:46          
Puha. Det var tæt på at gå helt galt.
zlatan.acmilan 23:14          
En virkelig sløj kamp af Zlatan og i særdeleshed også Leao, hvis man kun på anden halvleg. Hvor er jeg lettet over, at vi får de tre point.
I øvrigt et ret tyndt rødt kort Bologna får i første halvleg. Sorianos røde kort kunne man dog ikke sætte en finger på.
TheHitch80 02:00          
Egentlig en kamp som understreger, at Milan endnu har langt at gå, for at være et hold som kan tages for at være et cementeret tophold; hold da op for noget kaos.
3 points er alligevel godkendt, men det skal da for dælen aldrig blive spændende, da man er en mand i overtal og fører med to mål.
Martinovic 07:06          
Zlatan skal bare holde sig fra eget felt. Han har aldrig været en mester i luftspillet. I sidste sæson kostede han sejren i 3-3-kampen mod Roma, fordi han på akrobatisk vis ville cleare bolden, men kiksede. Lad ham blive fremme.
Mac2907 08:27          
Helt tilfreds, jeg ser ikke de mørke pletter. 3 points, 4 mål på udebane. Pt. 22-9 i målscore og 8-1-0, så er det efterhånden svært at være helt utilfreds. Jeg tænker visse kritikere bør rette skytset mod de gamle hænderkronede klubber som Genoa, by-kollegaerne Sampdoria, Fiorentina og Juventus, de er forholdvise mere presset. Jeg ved godt det er svært at sluge, men ACM er på rette vej og de har nu tilhørt toppe i serie a igennem de seneste par år. Men jo, de kan da godt steppe lidt op i CL, men det skal nok også komme.
Mandag 6. december
Søndag 5. december
AC Milan - Casa dei Rossoneri
16:01
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
16:00
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
15:59
Hernandez om kontrakt: Kun halvvejs igennem
15:59
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:59
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:57
Medie: PSV-træner vil ikke til Leipzig
15:57
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:56
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
15:51
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:51
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:51
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:45
Newcastle United
15:45
KIF-chef stikker: Vejles vil ligne novicestadion
15:41
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:38
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
15:37
Vlahovic tangerede Higuain og Crespo-rekord
15:36
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
15:35
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
15:32
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:27
AC Milan - Casa dei Rossoneri
15:26
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
15:26
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
15:24
BVB støtter Bellingham efter vildt citat: Fakta
15:23
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
15:22