Luk

Zlatan om tyst Mandzukic: Har forsøgt at hilse

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

AC Milan - Atalanta 0-3
Serie A
26' 0-1 Cristian Romero
53' 0-2 Josip Ilicic
77' 0-3 Duvan Zapata

Zlatan Ibrahimovic fortæller, at Mario Mandzukic er meget stille af sig, men det ser svenskeren intet problem i, så længe kroaten er så koncentreret, som han er.

AC Milan hentede i denne uge angrebsforstærkning i form af bundrutinerede Mario Mandzukic, der lørdag debuterede i 0-3-nederlaget mod Atalanta.

Mandzukic kom ind 20 minutter før tid, hvilket glædede Zlatan Ibrahimovic, som i første halvleg følte sig meget alene på toppen.

- Jeg følte mig isoleret i første halvleg. Når bolden kommer til mig, har jeg brug for nogen at spille til. I stedet følte jeg mig meget alene, men måske var det også på grund af Atalantas presspil, siger Zlatan ifølge Football Italia og tilføjer:

- Mandzukic siger ikke meget. Jeg har forsøgt at sige hej til ham på slavisk og italiensk... Træneren spurgte ham, om han ville sige et par ord, men han sagde nej. Han er ikke en snakker, men det er fint, for han er meget koncentreret.

Nederlaget var Milans blot andet i Serie A-sæsonen, og storklubben fører trods det rækken med to points forspring til Inter.


Af Martin Schmidt
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts