Luk

Zlatan revser MLS-program: Det er en stor joke

| Major League Soccer | 6 kommentarer
Zlatan revser MLS-program: Det er en stor joke
Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er langt fra tilfreds med, at MLS ikke ligger stille, når der er landskampe. Han kalder ligasystemet for en joke, efter LA Galaxy tabte natten til torsdag.

Natten til torsdag løb LA Galaxy ind i et nederlag til Colorado Rapids, og det kan få konsekvenser for playoff-deltagelsen i denne sæson, da Galaxy fortsat er udenfor placeringerne.

Men det er ikke kun nederlaget og det dyrebare pointtab, som trykker i skoen for den ubestridte stjerne i MLS, Zlatan Ibrahimovic.

Han er nemlig godt og grundigt utilfreds med, at der spilles MLS i landskampsperioder.

Derfor spillede venezuelanske Rolf Feltscher to kampe på to dage, mens Carlos Antuna havde siddet på bænken for Mexico dagen før LA Galaxys kamp mod Colorado Rapids, og det skal laves om, mener Zlatan.

- Vi savner helt klart nogle spillere. I går (tirsdag, red.) spillede de med landshodlet, så jeg fatter ikke, hvorfor MLS har kampe, når landsholdene spiller. Vi burde have pause, når de spiller, siger Zlatan til Expressen og fortsætter.

- Vi har flere landsholdsspillere end andre hold, så det får større konsekvenser for os end de andre. Det er noget, MLS bliver nødt til at gøre noget ved.

- For det er os, det går ud over. Nogen kom på banen i dag (onsdag, red.), selvom de havde spillet kamp i går (tirsdag, red.), så spiller de igen i dag. Det er en joke. Det er en stor joke.

Zlatan Ibrahimovic er dog klar over, at der ikke et noget at gøre ved det lige nu, men han håber, det sker i fremtiden.


Af Jonas Dalgård
Mandag 16. september
Søndag 15. september