Luk

Zlatan revser svensk landstræner: Inkompetent

| Sverige | 20 kommentarer

Infoboks

Zlatan Ibrahimovic langer kraftigt ud efter Sveriges landstræner Janne Andersson på grund af hans behandling af Juventus-svenskeren Dejan Kulusevski.

Der er røre i den svenske landsholdslejr, og nok engang langer Zlatan Ibrahimovic ud efter landstræner Janne Andersson.

Omdrejningspunktet denne gang er Juventus-svenskeren Dejan Kulusevski.

Han blev lørdag indskiftet med 20 minutter igen af kampen mod Frankrig og var efterfølgende utilfreds og uforstående over for, at han startede ude.

Janne Andersson sagde herefter på pressemødet, at Kulusevski ikke havde virket chokeret, som han ellers sagde, men landstræneren erkendte, at han ikke havde talt med spilleren.

- Kan vi ikke tale om dem, der spillede og var gode? Det er meget sjovere, sagde Janne Andersson skarpt, hvilket har skabt overskrifter i svensk presse.

Nu blander Zlatan Ibrahimovic sig så på Twitter, og han er yderst skarp i vendingerne omkring landstræner Janne Andersson.

- Hvilken forbandet joke. Et bevis mere. Inkompetente personer i de forkerte positioner, der kvæler svensk fodbold, skriver Zlatan på Twitter, mens han linker til en artikel fra Aftonbladet med konflikten mellem Janne Andersson og Dejan Kulusevski.

Sveriges landsholdschef, Stefan Petterson, mener, at det er utroligt lavt niveau af Zlatan.

- Jeg har ikke engang set eller læst det. Så jeg ved det ikke. Men det her er så lavt niveau, at jeg ikke vil kommentere det, siger han til Fotbollskanalen.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere været i clinch med Janne Andersson, hvor han beskyldte ham for bevidst ikke at udtage svenskere med anden etnisk baggrund til landsholdet.


Af Sara Margren

20 kommentarer

kulspand 13:45          
Fuldstændig enig med Zlatan.
Vincent Peter 13:51          
Jeg følger ikke lige med i alle svenske fodboldspillere, men af de landskampe jeg har set har der været en del med ikke etnisk svenske navne på holdet. Zlatan som det bedste eksempel og anfører gennem en del år.
Onkel 14:06          
Mon ikke Zlat-rapanden skulle passe sit eget enorme ego.
Flæske 14:13          
Zlatan er joken her. Janne Andersson har fået det optimale ud af det svenske materiale. Han er en klassetræner. Zlatan kan vel ikke tåle, at andre end ham selv kan gøre det godt. En stor spiller, et lille menneske
Milanisti 14:22          
Hvad har han fået ud af det svenske materiale, som andre ikke kan?

Kulusevski er Sveriges bedste spiller, og tydeligvis en kommende stjerne, så at folk undrer sig over landstrænerens beslutning er forventeligt. Elendig landstræner, og Zlatan har 100% ret.
TJensen 14:29          
Kulusevski spillede ikke da han har personlighed og udtryk som ikke passer sig i truppen, de vil for alt i verden forhindre en ny Zlatan.

Jeg vil ikke påstå at Zlatan har ret i at der udtages spillere baseret på oprindelse, men ved den første samling under ham var der 1 spiller der ikke var 100% svensk. Hvilket forsvaredes med at kan ville bygge på trupdynamikken...
Kigger vi på de spillere der har størst løn, og spiller i de største klubber, ja så skulle det Svenske landshåld bestå af et mindretal af udlands Svenskere.
Malresi 14:43          
Man kan undre sig over at aldrende spillere som Seb Larsson, Lustig og Berg konstant er i truppen. Det er fint at der er noget rutine og at det så er etniske svenskere er vel lidt tilfældig grundet udviklingen hinsidan. Dertil må man jo også sige at tidligere så lovende spillere som Guidetti og Thelin langt fra har udviklet sig som man håbede på. Så egentlig har Andersson vel præsteret udmærket med det råmateriale han har. De kommende år tegner lovende med den italienske trio Kulusevski, Roback og Svanberg.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober