Luk

Zlatan-statue igen ramt af hærværk: Judas

| Allsvenskan | 9 kommentarer

Infoboks

FC København - Malmö FF
Europa League Gruppe B (12/12)
bet365 2,25 3,20 3,30
NordicBet 2,32 3,30 3,30
Oddset 2,20 3,20 3,40
YouBet 2,25 3,15 3,25

Gerningsmænd har malet med rød maling på statuen af Zlatan Ibrahimovic i Malmö, mens der samtidig er skrevet 'judas' på den.

Statuen af Zlatan Ibrahimovic, som står foran stadion i Malmö, er blevet ramt af endnu en omgang hærværk.

Denne gang er den blevet overhældt med rød maling, mens gerningsmændene har skrevet 'judas' på den platform, bronzestatuen står på.

Siden Zlatan Ibrahimovic offentliggjorde sit engagement i Hammarby, er han blevet hårdt kritiseret i barndomsklubben Malmö FF, og statuen er altså flere gange blevet ramt af hærværk.

Zlatan Ibrahimovic har endnu ikke reageret på opstanden fra Malmö-fansene.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Cerezo 07:10          
Det ironiske er at statuen af Zlatan Ibrahimovic oprindeligt skulle have stået ved den svenske nationalarena Friends i Stockholm/Solna. Det ændrede man så til Malmö og så kommer der al den virak kun en måned efter indvielsen.

Selvfølgelig ville Zlatans investering i Hammarby heller ikke være populær i AIK-kredse (de deler stadionet med det svenske landshold) men man ville næppe se det som et svigt eller forræderi sådan som Malmös fans gør det, da Zlatan jo ikke har nogen tidligere forbindelse til nogen af Stockholmsklubberne.
CCDK 07:23          
Så skal vi sidde her i Danmark og tro at de hader Zlatan i Malmø, selvom det sikkert kun er 2 eller 3 idioter med for lidt at lave og for meget maling der har ´´ moret´´ sig.
Lad nu den statue være det er vel den største spiller Sverige nogensinde har haft og nogensinde får. Same goes for Malmø. Sæt pris på hvad han har gjort i stedet for at tude over det han gør nu..
Vi ser det samme herhjemme senest med Stage i Aarhus.
TK89 07:26          
Statuen skal selvfølgelig bare rives ned (placeres andetsteds i Sverige) og så skal Super Mackan have sin statue opført i stedet for. Naivt at tro at Malmø folket ville ignorere Zlatans handling.
Larsen83 07:46          
TK89

Helt enig fodbold er følelser
Kenrey 08:13          
Det er ikke bare få der vender ham ryggen. nuværende Malmø spillere og tidligere malmøspillere har udtalt sig og givet udtryk for foragt overfor Zlatan. så han er ikke velkommen i Malmø mere.
TR1986 08:29          
Det var heller ikke gennemtænkt af Zlatan. Han var vel ikke så naiv at han troede at Malmøs fans ikke ville reagere negativt på det. Pengene er hans egne, så han beslutter naturligvis helt selv hvor de skal være, men med den her handling har han ihvertfald brændt alle broer til Malmøs fans.
Tingbørge 09:23          
Forståeligt.
Mandag 9. december
Søndag 8. december