Luk

Zohore-lån udløber lørdag: Et sats at forlænge

| England | 1 kommentar

Infoboks

West Bromwich - Brighton
Premier League (27/02)
Oddset 4,10 3,55 1,90
bet365 4,20 3,30 1,95

Det vil være et sats at forlænge lejeaftalen med Kenneth Zohore, siger Millwall-manager Gary Rowett, der ikke regner med en afklaring før lørdag, hvor samarbejdet slutter.

Kenneth Zohores lejeaftale med Millwall udløber lørdag, men Championship-klubben har endnu ikke fået en afklaring på angriberens fremtid.

Millwall-manager Gary Rowett erkender, at markedet er svært i øjeblikket, men klubben håber at beholde Zohore.

- Premier League-klubber holder på flere spillere i deres trup, hvis nu de skulle få et corona-udbrud. Det er ikke et nemt vindue, men vi har tænkt os at være proaktive. Men det tager tid at få spillere, og det er udfordringen, siger Gary Rowett til London News Online og tilføjer om Zohore:

- Han har ikke været fuldt fit, siden han ankom, men selv på 70 eller 80 procent han kan tilbyde stor kvalitet på angrebspositionen.

- Vi har set det i glimt, men vi har ikke kunnet se ham efter fem, seks eller syv kampe i træk. Aftalen løber til efter Forest-kampen lørdag, og vi må tale med West Bromwich.

- Det ville være et sats at beholde ham længere, men med det sats kommer en spiller, som vi formentlig aldrig normalt ville kunne hente. Han er en topangriber i rækken, som potentielt kan gøre forskellen. Vi fortsætter samtalerne og håber på et positivt udfald, siger Rowett.

26-årige Zohore har spillet seks kampe og scoret to mål for Millwall.


Af Sara Margren
Lørdag 27. februar