LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zola om bortvist Sarri: Han blev misforstået

| Premier League | 2 kommentarer
Man Utd-stjerne græd i omklædningsrummet
Jagten på top-4: Hvem tager CL-pladserne?
Så du det? Lukaku puffer Chelsea-kaptajn væk - flyver ud og vælter fotograf
Solskjær freder De Gea: 'Han er ikke skylden til, at vi ligger nummer 6'
Vanvittig tackling på Willian: Hvordan i alverden undgår Marcos Rojo rødt kort her?
Zola om bortvist Sarri: Han blev misforstået
Foto: Getty Images

Maurizio Sarri blev bortvist på grund af en misforståelse, fastslår Chelsea-assistent Gianfranco Zola, der ikke var tilfreds med Burnley.

Bølgerne gik højt på sidelinjen, da Chelsea mandag måtte nøjes med 2-2 mod Burnley i Premier League.

Undervejs i opgøret blev manager Maurizio Sarri bortvist, og han stillede ikke op til interview efter kampen - en tjans han overlod til assistent Gianfranco Zola, som forsvarede manageren.

- Jeg tror, der var en masse følelser. Han var rigtig utilfreds med et par situationer på banen, og han var utilfreds med, at han blev bortvist. Han gik bare ned for at fortælle spillerne, at de skulle komme i gang med kampen, men han blev misforstået af Kevin (Friend, dommer, red.), siger Zola til Sky Sports.

- Når han står på sidelinjen, bevæger han sig meget. Han er meget emotionel, og nogle gange farer han frem, men det gjorde han ikke rigtig i dag (i går, red.).

Zola var ikke tilfreds med Burnleys tilgang til kampen.

- I anden halvleg blev der ikke spillet meget fodbold. Der var en masse tidsudtrækning, og vi følte ikke, at fem minutters tillægstid var nok til at kompensere for al den tabte tid og rytme. Jeg forstår Burnleys tilgang, men vi er meget utilfredse, siger Zola til Sky.

Chelsea ligger nummer fire i Premier League - ét point mere end Arsenal og tre mere end Manchester United, der begge har en kamp i hånden.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

2 kommentarer

Peterlønstrup 12:49          
Vil da også være det eneste der giver mening, jeg sad da også og blev rasende over at især Kovacic ville til at skabe sig og hjælpe til yderligt tidsspild.
Manajohn 14:14          
he he, endnu en misforståelse :)
Tirsdag 21. maj