LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Zorniger afviser krise efter nederlag

| Superligaen | 8 kommentarer
Zorniger afviser krise efter nederlag
Foto: Getty Images
Ifølge træner Alexander Zorniger er Brøndby ikke i krise efter søndagens 2-4 nederlag til SønderjyskE.

Én sejr i seks kampe er det blevet til for Brøndby, efter at holdet søndag eftermiddag atter skuffede på hjemmebane ved at tabe 2-4 til SønderjyskE, der før kampen var det dårligste udehold i Superligaen i denne sæson.

Dermed har Brøndby kun vundet over Vendsyssel i Superligaen inden for den seneste måned.

Fjerner man den sejr, skal man helt tilbage til 5. august for at finde en Brøndby-triumf.

Resultaterne mangler, men holdet er aktuelt på tredjepladsen i Superligaen. Alligevel afviser træner Alexander Zorniger, at holdet er i krise.

- Det er ikke en krise. Det er bare en proces, som vi er i lige nu. Vi kan ikke ignorere de ting, der sker lige nu. Så vi skal stabilisere alt på banen, rundt om holdet og klubben. Herefter kan vi tage det næste skridt.

- Vi prøver at finde en ny komplet struktur i holdet. Det har vi kvaliteten til, siger Alexander Zorniger.

Det er særligt den defensive del af spillet, der ikke fungerer for Brøndby. Holdet har indkasseret 15 mål i de seneste seks kampe, herunder ti mål i de sidste tre.
Det frustrerer også forsvarsspilleren Benedikt Röcker, som igen spillede en dårlig kamp i forsvaret i søndagens nederlag.

- Det føles, som om hver fejl, vi laver, bliver til et mål imod os. Vi skal være kritiske, og så skal vi analysere vores fejl, så vi kan finde vores niveau igen.

- Vi har fået nogle dygtige spillere, men vi har brug for tid. Vi kan ikke bare forvente, at det hele virker i morgen, siger Benedikt Röcker.

Netop defensiven frustrerer Alexander Zorniger, som tager søndagens nederlag på sin kappe.

- Hvis vi ikke finder den rette attitude i det defensive spil, så er det mit ansvar. Vi skal gøre vores defensive arbejde lettere for vores spillere.

- Vores nøglespillere, som de andre skal læne sig op ad, mangler stabilitet i deres præstationer, siger Alexander Zorniger.

Brøndbys næste kamp er AGF på udebane.

/Ritzau/

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

8 kommentarer

Marmat 20:30          
Du er træner i Brøndby IF! Vi vinder ikke på kontra og dødbolde! Vind i AGF - din trup er milevidt bedre - eller skrid !
hvidovremichael 20:35          
Man kan kun elske Zornigers ærlighed...

Hvad er nøglen?

- At gøre vores defensive arbejde lidt lettere for spillerne. Vi skal gøre organisationen mere simpel og vise spillerne, hvad det betyder, når vi taber fifty/fifty situationer. Kolleger har sagt, at det er virkelig let at læse vores spil, og når vi ikke får tingene til at gå i hak, er det også virkelig let at spille mod os.


https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/zorniger-bad-spiller-gaa-fra-interview/7309394
haraltidret 21:34          
Der er tydeligvis krise i Brøndby. Resultatmæssigt og spillemæssigt har de seneste Superliga kampe samt EL kampe været decideret ringe. Og når man så ser på hvordan Zorniger agerer efter slutfløjt, hvor han synes Muhtar skal have en offentlig skideballe, vidner om rigtig dårlig mandskabshåndtering. Det kan godt være at Zorniger er skuffet over sine spillere, men han gør klogt i at holde den slags i omklædningsrummet.
Bastian1 22:21          
I har jo også solgt 3 spillere..... det er så svært at vinde så :(.
Prøv at se hvad FCM gjorde i sidste sæson og lad være med dine dårlige undskyldninger.....
Yildis 09:05          
@haraltidret:
Resultatmæssigt og spillemæssigt har de seneste Superliga kampe samt EL kampe været decideret ringe.
Det afhænger nok af øjnene, der ser. Mod FCM var vi mange, der mente, at det lignede et spillemæssigt vendepunkt, og at det burde være blevet til 3 points. Derfor er skuffelsen da også ekstra stor oven på kampen i går.

Derudover mener jeg (stadig), at Brøndby kørte Gent ud af banen de første 30 minutter i Belgien. Det var vitterligt et studie i, hvordan man også kunne spille mod en - på papiret - bedre modstander. Jeg blev helt revet med af, at man spillede med så meget mod, så store nosser. Desværre fik man ikke udnyttet overtaget, og så blev det jo grimt i den anden ende, blandt andet fordi man har valgt ikke at have en plan B - hvilket jeg trods alt også finder aldeles tåbeligt.
Acheron 3 09:28          
Selvfølgelig er vi i krise, både hvad angår spil og resultater. Vi er milevidt fra sidste sæsons niveau. Men han lægger jo nok lidt låg på det hele for at beskytte spillerne, hvilket er fuldt forståeligt.
Lørdag 16. februar