LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zorniger: Det er 50/50 mod Subotica

| bold.nyt | 26 kommentarer
Zorniger: Det er 50/50 mod Subotica
Foto: Getty Images
Brøndby-træner Alexander Zorniger ser opgøret mod Subotica som en helt lige duel på forhånd og påpeger, at serberne prioriterer Europa League.

Brøndby gæster torsdag Subotica i Europa League-kvalifikationen, inden der er returkamp mod serberne i Brøndby om en uge.

Brøndby-træner Alexander Zorniger mener, det er en helt lige duel.

- Lige nu ser jeg det som en 50/50-kamp. De slog Sparta Prag, og Sparta var det seedede hold. De har allerede spillet en runde, og det kan vise sig som en fordel, men vi er også i gang med turneringen derhjemme, så det er en 50/50-kamp, siger Zorniger til 3point.dk og tilføjer:

- Vi ved også, at de har solgt en af sine vigtige spillere i løbet af de seneste dage. De investerer meget i Europa League. Sådan ser det i hvert fald ud, når man ser på de ændringer, de laver i den hjemlige turnering kontra i denne turnering.

Subotica har netop solgt offensivspilleren Mileta Savkovic til polske Jagiellonia.
Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

26 kommentarer

Daemon 11:56          
Haha, den er fin, "coach". Subotica har tabt tre kampe i træk, senest 0-4 på hjemmebane mod en oprykker - og var i øvrigt ekstremt heldige mod Sparta, hvor de blev udspillet. Alt andet end sikkert Brøndby-avancement vil være en gigantisk fiasko.
Scharw 11:57          
Det er OK at være realist og tilbageholden, men det der Zorniger, det er en tåbelig udtalelse. 50/50? Som påpeget ovenfor, giver Brøndby altså blot 1,44 på en udesejr i aften, mens fx FCM giver 1,33. Jeg tror ikke, at nogen vil kalde FCM for en 55/45 mod TNS.

Come on Zorniger, påtag jer nu det scenarie, at I er storfavorit til avancement, og exit vil være en fiasko.
Niclas777 11:59          
Det hedder skylding respekt for en modstander. God stil.
Sonni-Johnsen 12:01          
Schelden 12:04          
"Nej og hvis han sagde Brøndby var mega favoritter så ville i komme med kommentarer om at Zorninger er mega arrogant."

Nej, så ville udtalelsen netop stemme overens med odds.

Jeg er dog ikke enig i, at odds bør være så lavt på sejr til Brøndby.
SimonSH 12:06          
Oddset på at BIF går videre er lige pt. Odds 1,05. Det må være den største fiasko siden AGF røg ud til Dila Gori, hvis BIF ryger ud.
MadsThomsen 12:06          
FCM ryger ud til et hold, som de aldrig var favoritter imod og bliver decideret lynchet for det, og især for bagefter at sige at de er et "klassehold" bliver man latterliggjort. Men når Zorniger så prøver at lave en kamp man er riimelig store favoritter til om til en 50/50 kamp, så er det pludselig god stil og bare respekt.

Nogen gange er fodboldfans logik lidt alternativ.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april