LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zorniger dropper back-jagt: Mensah er stærk

| Superligaen | 6 kommentarer
Arkivklip: Hylende morsomt - FCK-fan bliver hypnotiseret til at være Brøndbyfan
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Onside Retro: Da bundholdet B93 besejrede frustreret Brøndby-hold
'Vi blev provokeret' - AGF-spiller om klammeri med Brøndby og Halimi
AaB nakker Brøndby i KMD Cup-finalen: Se alle 6 mål her
Zorniger dropper back-jagt: Mensah er stærk
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,15 3,50 3,25
Da Alexander Zorniger bragte Kevin Mensah i spil som højre back, mente han det dybt alvorligt, og når Mensah er klar, skal han testes. Zorniger fortæller, at Mensah er bedre i duellerne end nogle af forsvarsspillerne.

Sportsdirektør Ebbe Sand var tidligere på ugen ude og proklamere, at Brøndby overvejer at tilføje en back til truppen, men hvis det står til cheftræner Alexander Zorniger, så har det ikke førsteprioritet.

Han har tidligere bragt Kevin Mensah i spil som højreback, og det holder han så meget fast i, at han ikke mener, Brøndby lige nu kigger efter oprustning til back-positionerne.

- Vi har Jens Martin Gammelby, og han skal steppe op og bevise sig nu, siger Zorniger og fortæller, at Kevin Mensah, som har været ude med en korsbåndsskade, meget snart skal testes på backen.

- Når det er muligt, vil vi prøve at arbejde ham ind i den position. Der er gået syv måneder siden hans skade, så vi skal passe på, så han ikke får en ny skade. Men han vil blive brugt som back, siger Zorniger, som afslører, at det ikke er første gang, Mensah bliver set an på den position.

- Han har fart, og da vi trænede det sidste vinter, var han virkelig god i duellerne - meget bedre end nogle af forsvarsspillerne. Det var første gang, vi så, at det kunne være en mulighed, siger Alexander Zorniger.

Brøndby har som sagt Jens Martin Gammelby til højrebacken, mens Anthony Jung og Gregers Arndal-Lauritzen huserer på venstre back. Arndal-Lauritzen har Zorniger dog ikke den store tiltro til, for 'han er skadet hele tiden', som Zorniger formulerer det.

- Vi har kun to backer, og vi har brug for en mere. Men vi må se, hvordan Kevin gør det. Lige nu leder vi ikke efter en ny, men det kan ændre sig. Måske vil vi prøve en anden spiller på backen. Hjörtur Hermansson har spillet der på landsholdet, så det kan være en mulighed, siger Zorniger.

Brøndby indledte træningen frem mod den nye sæson onsdag. Den 19. januar drager holdet mod Dubai, hvor der er træningslejr i ti dage.

nicolai@bold.dk


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

bruger 174071 15:06          
Hmm håber da på længere sigt at Arndal-Lauritzen slår Jung af, men igen det kan blive svært hvis han er som AZ formulerer det "skadet hele tiden"...
Armand0 15:16          
wahrhaftigsche-zorninger

(tysk kunstskaberne strakt tyndt her, så bær over med mig)

hårdt at have så direkte en træner, for den stakkels arnald-lauritzen - omvendt får mensah direkte ros må man sige.

korsbåndsskade, er det ikke en af de rigtig grimme hvor det nogengange er svært at finde niveau igen, bagefter?
GreenDevil 15:24          
korsbåndskader kan tage op til et års genoptræning for at komme på niveau, men det kommer også meget an på tidligere skader, hyppigheden, og hvordan man nu er som menneske, men 6 måneder og fremefter. med Kevin nok længere da han har en historik
Snigskytten 15:38          
Hans manskabsbehandling er i top :)
MesutCazorla 15:47          
Normalt er jeg fan af retorikken hos Zorniger, men udtalelsen her om Gregers er en af de første, hvis ikke den første, gang hvor jeg må erklære mig lodret uenig i hans fremgangsmåde. Jeg kan godt forstå den numeriske ekskludering, hvis Gregers er skadet lige nu, og måske ikke ventes brugbar det meste af efteråret, men at udtale, at man ingen tiltro har til manden, fordi han er skadet hele tiden - jamen, er det måden man motiverer en ung knægt på 20 år, der kæmper for at blive klar og få spillet sig ind i varmen? Det synes jeg ikke. Hvis tiltroen til ham alligevel er væk, hvorfor så ikke skille sig helt af med ham?
Majhede 15:59          
Spændende
Tirsdag 19. marts