LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Zorniger før FCM: Vi er ikke uovervindelige

| Superligaen | 7 kommentarer
Zorniger før FCM: Vi er ikke uovervindelige
Foto: Getty Images
Brøndby er ubesejrede i 23 ligakampe, og cheftræner Alexander Zorniger vil slå FC Midtjylland med velkendte midler i torsdagens topbrag i Herning. 

Når Brøndby på torsdag møder FC Midtjylland i Herning i en vaskeægte topkamp i Alka Superligaen, vil Brøndby vinde på sin egen måde.

Det slår Brøndby-træner Alexander Zorniger fast, efter hans Brøndby-hold søndag eftermiddag vandt 2-1 hjemme over FC København i en yderst underholdende og intens affære.

- Vi skal analysere vores egen kamp, og mandag vil vi fokusere på FC Midtjylland, siger Alexander Zorniger.

- Vi vil ikke ændre vores spil vildt meget mod FCM. Vi skal ikke spille med lange bolde og håbe, at vores kæmper på midtbanen vinder deres hovedstødsdueller, siger Alexander Zorniger.

Søndagens 2-1 sejr hjemme over FCK blev sikret i sidste minut af den ordinære spilletid, da Brøndbys Hany Mukhtar skød et frispark i mål. Sejren betyder, at Brøndby nu er ubesejrede i 23 kampe i Alka Superligaen.

Men det aktuelle førerhold skal holde tungen lige i munden, hvis holdet fortsat skal bryste sig af at være ubesejret ifølge Brøndby-træneren.

- Intet hold er uovervindeligt. Der er et andet hold på vores niveau, siger Alexander Zorniger.

- Vi har topkampe efter hinanden - både på ude- og hjemmebane, så det bliver ekstremt vigtigt, at vores spillere fortsat præsterer på et højt niveau, siger tyskeren.

Brøndby fører Superligaen med imponerende 69 point for 29 kampe. Trods det høje pointsnit har Brøndby samme antal point som FC Midtjylland, der søndag fulgte op på Brøndbys sejr ved selv at vinde 2-1 i Farum.

Brøndby-generalen Christian Nørgaard glæder sig over parløbet med FCM og erkender, at Brøndby skal på overarbejde, hvis guldet skal hentes til den storkøbenhavnske vestegn.

- Vi får intet foræret. Det så vi også i sidste weekend, da FCM slog FCK. Vi skal selv gøre arbejdet færdigt, og det er ikke lagt op på nogle andre end os selv, siger Christian Nørgaard.

- Vi bliver ved med at lægge tryk på hinanden, og det er sjovt at være en del af. Det er et fantastisk parløb, vi har kørende, siger Christian Nørgaard.

Der resterer syv runder af mesterskabsspillet.

/ritzau/

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

Poor Scouser Tommy 09:50          
Søndagens 2-1 sejr hjemme over FCK blev sikret i sidste minut af den ordinære spilletid
Åbenbart var den tæt på at ryge i forlænget spilletid...
matgali 09:58          
Haha poor scouser Tommy hvorfor skulle den ryge i forlænget spilletid? Du er vel klar over at en fodboldkamp vare 90 min plus overtid og ikke tillægstid.
Bangfire 11:10          
Åbenbart var den tæt på at ryge i forlænget spilletid
- Tillægstid?

Men hold k... hvor bliver det spændende på torsdag. Det er virkelig to ret suveræne hold der møder hinanden. Selvom det ikke behøver afgøre noget (da der stadig er top-kampe at spille), bliver det interessant at se det direkte styrkeforhold.
Finbalamus 16:35          
Alt kan som bekendt ske, heldet og dagsformer er afgørende.
Når det er sagt må Brøndby være store favoritter, mindst lige så store som de var mod FCK i weekenden.
FCM har været dygtige til at vinde deres kampe på det sidste, men spillet er slet ikke som i efteråret.
Når man konsekvent har flere store chancer imod sig, end man selv skaber så begynder man altså at tabe på et tidspunkt.
Tror Brøndby moser dem..

Klopptimist 17:59          
Jezzez - det bliver en fed kamp for den (næsten...) neutrale!

Hvis de bare kan levere halvt så meget smæk for skillingen som i går, så må vi sgu bare overgive os og huske 100 pluspoint til den nye struktur, når vi brokker os over bygningsfejlene i den anden ende...

Tror også på den østlige vestegn, for Herning har godt nok ikke just været forfulgt af uheld i en flot pointhøst. Men det handler jo også om at opsøge heldet, og hatten af for, at de tror på det til sidste fløjt.

Brøndby ligner Liverpool på speed lige nu - så længe kræfterne rækker - men hvor er det dog festligt at se på.
Giv den gas!
Steffen_M 01:26          
I forhold til FCM´s held,
skal vi dog huske at klubben er blevet snydt for 4 (2 x 2) point mod Lyngby, efter dommerfejl.
Tirsdag 22. januar