Luk

Zorniger henter Amini og tidligere FCN-talent

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Pafos FC - Apollon Limassol
1. Division (22/01)
Oddset 2,90 3,15 2,25

Apollon Limassol med Alexander Zorniger i spidsen har skrevet kontrakt med Mustafa Amini og Bassel Jradi, der har fortid i henholdsvis AGF og FCN.

Den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger blev for nylig præsenteret som ny cheftræner for cypriotiske Apollon Limassol, og tyskeren kigger tilsyneladende mod Danmark i jagten på forstærkninger.

Således har Apollon skrevet kontrakt med dansk-libanesiske Bassel Jradi, der tidligere har spillet i B93, Lyngby, AB og FC Nordsjælland herhjemme, og den 27-årige offensivspiller er ikke den eneste med fortid i dansk fodbold, som Apollon Limassol har slået kløerne i.

Det samme er nemlig tilfældet med AGF's tidligere midtbanemotor Mustafa Amini, der forlod aarhusianerne for et halvt års tid siden og nu altså har fundet sig en ny klub efter et halvt år som ledig.

Både Jradi og Amini har skrevet kontrakt til sommeren 2023.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

daddysalle 00:13          
Fiaskotræner. Bliver fyret inden kontraktudløb.
bruger 172318 00:42          
Du er helt blank har lavet resultater alle steder han har været og gør dem til top 3 hold.
For The Good Of The Game 00:57          
Alle Bold´s læsere ved da godt hvem Bassel Jradi er. Hvorfor benævne ham som tidligere FCN talent når han er en voksen topspiller som lige har ophævet med en storklub som Hadjuk Split...
To fede signings af Alex!
kampito 05:05          
Zorniger er en svær træner at vurderer. Succes i RB Leipzig, Stuttgart gik langt fra godt, men heller ingen tvivl om at han satte noget igang ude i Brøndby, omkring professionelisme, træningskultur og vinder indstilling.
Til gengæld er han meget primitiv og vil på ingen måde gå på kompromis med noget.
Det så vi da alle hold i Superligaen havde luret at man bare skulle ha et par hurtigløbere oppe foran også spille bolden ned bag Brøndbys, på daværende tidspunkt langsomme centerforsvar, så var der en friløber mod mål til modstanderen, hvilket jo som bekendt resulterede i en del nederlag og mål i mod sig.
Tilmed nægtede han at bruge spillere fra Brøndby Masterclass og det er jo sjovt nok dem som bære holdet og er profiler i dag.
Men jo han fik Brøndby tilbage i top 3 i Superligaen.
Jeg tror han er meget god at få ind i en klub som er gået lidt i stå, hvor der skal ske noget også ha ham 3 års tid..
Kunne godt ha set Zorniger i en klub som OB, som er kørt lidt fast og ikke rigtigt kan byde sig til i toppen længere.
AZKING 10:43          
Zorniger er en klassetræner som jeg håber kommer retur til Brøndby.
Fredag 21. januar