Luk

Zorniger hylder flittige Yussuf Poulsen

| RB Leipzig | 2 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Union Berlin
Bundesliga (20/01)
Oddset 1,52 4,10 6,40
bet365 1,50 4,33 6,50

Den tidligere RB Leipzig-træner Alexander Zorniger roser i et interview Yussuf Poulsen med flotte vendinger.

Yussuf Poulsen har scoret fire gange i 12 kampe i denne sæson, hvor han har kæmpet sig mere og mere ind i varmen hos Leipzig-træner, Julian Nagelsmann.

Senest scoring faldt i weekenden, da Poulsen sikrede et point til Leipzig i en remis med Frankfurt, og hans scoringer er med til at forbedre det generelle indtryk af Poulsen. Det mener i hvert fald hans tidligere cheftræner Alexander Zorniger, der var træner, da Poulsen kom til klubben fra Lyngby i 2013.

- Han har altid haft et godt ry i truppen for hans arbejde og vilje, men nu gør hans mål hans betydning mere synlig for offentligheden, siger Zorniger til FAZ i et interview om Poulsen, hvor træneren også hylder den danske angriber for sin arbejdsmoral:

- Da Yussuf kom til os havde han åbenlyse tekniske mangler. Der var masser af plads til forbedring i forhold til at behandle bolden og i hans afleveringer. Jeg fortalte ham, at han skulle arbejde hårdt på det og anbefalede, at han skulle træne på bold-væggen (et træningsaggregat, red.).

- Med nogle spillere, så går det ind af det ene øre og ud af det andet, men Yussuf startede med at træne med det samme. Han har beholdt den flittighed. Alt han skal gøre bedre, det forsøger han at implementere med det samme.

Yussuf Poulsen har i Leipzig-karrieren scoret 67 mål i 264 kampe. Den 26-årige angriber har stået for 53 oplæg.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar