LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Zorniger ny cheftræner i Brøndby

| Superligaen | 64 kommentarer
Zorniger ny cheftræner i Brøndby
Foto: Brøndby IF

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,15 3,50 3,25
NordicBet 2,15 3,55 3,30
Oddset 2,10 3,45 3,45
Brøndby har ny cheftræner på plads. Valget er faldet på tyske Alexander Zorniger, der tidligere har været i Stuttgart og RB Leipzig.

Brøndby har de seneste måneder arbejdet på at finde en ny cheftræner, og nu er en aftale faldet på plads. Mange har været kædet sammen med jobbet, men de blå-gule har hevet en kanin op af hatten.

Man har nemlig ansat den 48-årige tysker Alexander Zorniger, som har en fortid i Stuttgart og RB Leipzig. Han blev fyret hos førstnævnte i november efter en skuffende sæsonstart.

- Alexander Zorniger opfylder vores ønsker om at skabe en aggressiv, medrivende og pressende holdindsats, og hans evne til at skabe et boldbesiddende mandskab med iver efter at komme fremad har været afgørende for vores valg, siger sportsdirektør Troels Bech i en pressemeddelelse.

- Alexander har erfaring fra alle niveauer i tysk fodbold, herunder også Bundesligaen, og er eksponent for den positive bølge i tysk fodbold i de senere år. Alexander er ligeledes valgt for sin tilgang til spillet og spillerne, og vi har fuld tiltro til hans evne til at udvikle spillere til deres næste niveau.

Zorniger er ansat på en funktionærkontrakt som er uopsigelig de første to år.

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

64 kommentarer

A. Herzog 08:42          
Wow bomben!!! Spændende valg! Man må sige at de danske medier og jeg selv har skudt fuldstændig ved siden, når man har prøvet at gætte sig til den kommende træner i Brøndby. A. Herzog
mexicoz 08:42          
Det blev en u´lænding - super spændende!
Emilfu 08:44          
Zorniger er ansat på en funktionærkontrakt som er uopsigelig de første to år
Det kan gå hen at bide Brøndby hårdt i røven, hvis det går galt.

Men han lyder som en særdeles spændende trænger, glæder mig til at se hvordan det kommer til at påvirke Brøndbys spil
TheCapo 08:45          
Meget interessant ansættelse. Kender ham overhovedet ikke, men det i sig selv er altså også forfriskende. Lad os håbe, han kan være med til at ruske lidt op i suppen. Spændende for dansk fodbold!
C-Sommer9 08:45          
Spændende!! Nogen der kan fortælle lidt om, hvordan han er som træner og hvilket system han plejer at arbejde med? Ud fra transfermarkt, benytter han 4-3-1-2, men ved ikke lige, hvor troværdig den information er :-)
mouser667 08:47          
Ikke at jeg har det fjerneste kendskab til manden, men i forhold til de alternativer, der har været nævnt i pressen, kan man da ikke være andet end optimistisk!
Saint 08:50          
Med hans erfaringer med yngre spiller, passer han vel på profilen.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts