Luk

Zouma ville overbevise kontant Mourinho

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Bournemouth - Chelsea
Premier League (29/02)
bet365 4,75 3,75 1,75
NordicBet 4,65 3,95 1,81
Oddset 4,50 3,90 1,77
YouBet 4,80 3,85 1,80

Chelseas Kurt Zouma føler, at han lærte meget af Jose Mourinho, som dog også fik sat franskmanden på plads nogle gange.

Kurt Zouma har i sin tid i Chelsea spillet under flere store managers. En af disse er Jose Mourinho, som lærte Zouma en del. 

Det var ikke altid positivt, når portugiseren skulle vurdere forsvarsspillerens efter kampe, men det var med til at rykke franskmanden. 

- Jeg kan ikke huske, hvilken kamp det var, men vi tabte 1-3 på udebane. Dagen efter kom jeg ind på Mourinhos kontor, hvor han spurgte mig, om jeg var okay. Jeg sagde ja, og han spurgte mig, om jeg var sikker.

- Jeg sagde ja igen, hvorefter han sagde, at jeg var elendig i weekenden. Direkte. Det chokerede mig, men det betød samtidig, at jeg omgående ville svare igen på banen. 

- Jeg kan huske, at det sårede og påvirkede mig, men jeg ville virkelig vise ham, at jeg kunne rejse mig, siger Zouma til RMC Sport ifølge goal.com.

- Han er typen, der elsker at vinde, og han bruger alle muligheder for at opnå det. Jeg kom hertil som 19-årig, og han lod mig spille. Jeg fik mine chancer, da jeg fik kampe. Jeg ved ikke, hvad andre tænker, og alle har lov til at have deres mening, men jeg er ikke enig i, at han ikke bruger unge spillere.

25-årige Zouma har spillet 101 kampe for Chelsea.


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 26. februar