LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk
VSK Aarhus-træner Henrik Andersen var tilfreds med sit holds indsats i lørdagens udekamp mod BSF, men ærgrer sig over, at det blot kastede et enkelt point af sig.

Der var lagt op til en spændende dyst lørdag eftermiddag, da BSF og VSK Aarhus satte hinanden stævne i femte runde af 3F Ligaens slutspil.

Det gæstende mandskab fra Aarhus, med Henrik Andersen ved roret, skulle forsøge at rejse sig efter 3-1-nederlaget i forrige runde hjemme til Odense Q.

Og aarhusianerne kom da også planmæssigt fra start, da U19-landsholdsspilleren Signe Holt bragte gæsterne på sejrskurs. BSF fik scoret yderligere to gange, inden Janni Thomsen sørgede for uafgjort 2-2 med en scoring efter en times spil.

Dermed hev VSK Aarhus det ene point med hjem til Aarhus, da kampen sluttede 2-2.

VSK Aarhus-træner Henrik Andersen ærgrer sig over, at det ikke blev til tre point, men er godt tilfreds med, at hans spillere genrejste sig.

- Når vi tænker tilbage på, at vi tabte 3-1 hjemme mod Odense Q og måske var ved at udspille vores rolle i slutspillet, så var der rigtig mange ting, vi skulle gøre bedre, og det gjorde vi, siger Henrik Andersen til klubbens Facebook-side og uddyber:

- Jeg synes, vi leverede en god indsats. Vi arbejdede stenhårdt, og det var egentlig meningen med kampen, at vi skulle genrejse os selv i forhold til det her slutspil.

- Vi skulle helst have haft tre point, men det fik vi ikke. Vi startede godt og kom foran 1-0. Så havde vi to situationer, som BSF udnyttede og straffede os på, hvor vi ikke var konsekvente nok omkring standardsituation, og så scorede de et mål fra midten, siger VSK Aarhus-træneren.

- Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, hvor vi havde flest chancer, dog uden at det sådan blev det helt store.

- I pausen aftalte vi, at vi skulle ud og spille 45 minutter nærmest for livet, fordi vi skulle have en sejr. Derfor gik vi ud og brændt alt af, hvad vi kunne. Vi fik heldigvis udlignet til 2-2. BSF havde nogle store chancer, samtidig med vi havde to forsøg på træværket, og vi missede et straffe.

Ifølge VSK Aarhus-træneren kunne det have gået begge veje, og set i det lys mener han, at uafgjort var et fair resultat.

- Det kunne have gået begge veje, så derfor var uafgjort retfærdigt nok. Vi var tilfredse med vores præstation, fordi vi fik rejst os efter nederlaget til Odense Q. Det var vigtigt, fastslår Henrik Andersen.

- Selvfølgelig var det ærgerligt, at vi ikke hev alle tre point med hjem, fordi dem havde vi haft brug for, men vi måtte nøjes med et, og det tager vi med.

- Derudover tager vi med os, at vi igen vender tilbage på det niveau, hvor vi skal være for at kunne matche de andre hold i slutspillet, afslutter VSK Aarhus-træneren.

VSK Aarhus' næste kamp er på torsdag, hvor holdet møder Brøndby på udebane.


Stream fodbold fra Superligaen, Premier League, La Liga & Europa League på Eurosport Player.  Få 2 ugers gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.
Peter Enevoldsen forlænger med Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring har forlænget kontrakten med assistenttræner Peter Enevoldsen, der også bliver A+ træner. Parterne har nu kontrakt på hinanden frem til sommeren 2020.
Troelsgaard-scoring sikrede Rosengård pokaltitlen
Sanne Troelsgaards enlige træffer var nok til at sikre FC Rosengård klubbens tredje pokaltitel i træk, da det blev til en 1-0-sejr over Linköpings FC.
Harder og Wolfsburg er tyske mestre
Wolfsburg og Pernille Harder sejrede lørdag 2-0 over SGS Essen, og er dermed tyske mestre for andet år i træk.
Optimisme i VSK Aarhus-lejr inden Brøndby-møde
Henrik Andersen tror på, at VSK Aarhus kan slå Brøndby i dagens dyst. Mod, kompakthed og aggressivitet bliver nøglerne til at skabe et godt resultat, vurderer VSK Aarhus-træneren.
Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats
VSK Aarhus-træner Henrik Andersen var tilfreds med sit holds indsats i lørdagens udekamp mod BSF, men ærgrer sig over, at det blot kastede et enkelt point af sig.
Fortuna Hjørring tæt på guldet
Karoline Smidt scorede det første mål, da Fortuna Hjørring søndag sejrede 2-1 ude over rivalerne Brøndby. Nordjyderne er nu snublende tæt på mesterskabet.
KoldingQ stryger på tredjepladsen med sejr
Med en 3-0-sejr over Odense Q, bragte KoldingQ sig op på tredjepladsen i 3F Ligaens slutspil. Andetsteds delte BSF og VSK Aarhus i porten med uafgjort 2-2.
Brøndby-kaptajn: Vi skal have de tre point
Det skal meget gerne blive tre point til Brøndby, når Fortuna Hjørring søndag eftermiddag kommer på besøg, lyder det fra anfører Louise Winter, der forventer en storspillet kamp.
Britta O. efter første sejr: Fantastisk at være tilbage
Britta Olsen kom på tavlen, da Odense Q i forrige weekend fik sæsonens første sejr med 3-1 over VSK Aarhus. Det var en fantastisk følelse at vinde og være tilbage på fodboldbanen, fortæller midtbanespilleren.
B.93-cheftræner vil tage ved lære af nederlag
B.93-træner Jessica Rodríguez er ikke tilfreds med 1-0-nederlaget til Vildbjerg, og håber, at man tager ved lære af det.
B.93 led sæsonens første nederlag
B.93 løb søndag ind i sæsonens første nederlag i Kvalifikationsligaen, da Vildbjerg vandt topopgøret med 1-0.
20 spillere udtaget til U19-landsholdssamling
U19-landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget 20 spillere til samling mandag den 30. april frem mod sommerens EM-slutrunde i Schweiz.
Pernille Harder nettede Wolfsburg i Champions League-finalen
Pernille Harder kom på tavlen, da Wolfsburg søndag sikkert spillede sig i finalen i den fornemste europæiske turnering Champions League. Lyon venter i finalen.
Julie Trustrup om pokaltriumf: Det var så fedt
Julie Trustrup er jublende glad for pokaltriumfen med Brøndby, da hun og holdkammeraterne fredag aften slog KoldingQ 3-0 i pokalfinalen.
Stina Lykke: Vi kan være stolte over indsatsen
KoldingQ-keeper Stina Lykke mener, at spillerne kan være stolte af præstationen mod Brøndby i pokalfinalen, selvom det blev til et 3-0-nederlag.
Brøndby vandt sin pokalfinale nummer 11
En scoring fra finske Olga Ahtinen og to kasser fra landsmanden Ria Öling sikrede Brøndby en 3-0-sejr i pokalfinalen mod KoldingQ. Dermed tog de blå-gule sin 11. pokaltitel.
KoldingQ's Troelsgaard: Vi kan nyde det - men vil drille Brøndby
KoldingQ's Lotte Troelsgaard håber, at hun og holdkammeraterne kan drille mesterskabsbejlerne Brøndby i dagens pokalfinale. KoldingQ skal spille deres eget spil og presspillet skal fungere, hvis holdet skal snuppe pokalen, mener offensivspilleren.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
NINE INCH NAILS
MASSIVE ATTACK
DAVID BYRNE
DUA LIPA
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
38 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

OB fyrer Kent Nielsen
Mandag 21. maj kl 09:25
Bruus erstatter Kabongo i Brøndby-trup
Mandag 21. maj kl 11:06
Medie: Brøndby lurer på Hoffenheim-keeper
Mandag 21. maj kl 15:25
FCM-boss: Der er interesse for Sanneh
Mandag 21. maj kl 06:45
Skuffet Kent Nielsen: Er enormt ked af det
Mandag 21. maj kl 10:45

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Pierre-Emile Højbjerg hædret i Southampton
Tirsdag 15. maj kl 08:11
Medie: FCK er interesseret i Andreas Bjelland
Onsdag 16. maj kl 10:53
Drama da Brøndby smed sejren i sidste minut
Fredag 18. maj kl 21:59
Van der Vaart: Skulle bygge holdet om mig
Lørdag 19. maj kl 18:33
Horsens-målscorer om ballade: Jeg er rystet
Lørdag 19. maj kl 00:05
Justin Kluivert langer ud efter Ajax-ledelse
Fredag 18. maj kl 10:17
Jakob P. skuffet over manglende VM-udtagelse
Tirsdag 15. maj kl 09:00
Michel Platini indrømmer VM 98-fusk
Fredag 18. maj kl 13:00
Ingen Martial eller Lacazette i fransk VM-trup
Torsdag 17. maj kl 20:51
Vendsyssel snød Viborg efter vildt drama
Søndag 20. maj kl 15:38

Kvindebold debat