LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk
VSK Aarhus-træner Henrik Andersen var tilfreds med sit holds indsats i lørdagens udekamp mod BSF, men ærgrer sig over, at det blot kastede et enkelt point af sig.

Der var lagt op til en spændende dyst lørdag eftermiddag, da BSF og VSK Aarhus satte hinanden stævne i femte runde af 3F Ligaens slutspil.

Det gæstende mandskab fra Aarhus, med Henrik Andersen ved roret, skulle forsøge at rejse sig efter 3-1-nederlaget i forrige runde hjemme til Odense Q.

Og aarhusianerne kom da også planmæssigt fra start, da U19-landsholdsspilleren Signe Holt bragte gæsterne på sejrskurs. BSF fik scoret yderligere to gange, inden Janni Thomsen sørgede for uafgjort 2-2 med en scoring efter en times spil.

Dermed hev VSK Aarhus det ene point med hjem til Aarhus, da kampen sluttede 2-2.

VSK Aarhus-træner Henrik Andersen ærgrer sig over, at det ikke blev til tre point, men er godt tilfreds med, at hans spillere genrejste sig.

- Når vi tænker tilbage på, at vi tabte 3-1 hjemme mod Odense Q og måske var ved at udspille vores rolle i slutspillet, så var der rigtig mange ting, vi skulle gøre bedre, og det gjorde vi, siger Henrik Andersen til klubbens Facebook-side og uddyber:

- Jeg synes, vi leverede en god indsats. Vi arbejdede stenhårdt, og det var egentlig meningen med kampen, at vi skulle genrejse os selv i forhold til det her slutspil.

- Vi skulle helst have haft tre point, men det fik vi ikke. Vi startede godt og kom foran 1-0. Så havde vi to situationer, som BSF udnyttede og straffede os på, hvor vi ikke var konsekvente nok omkring standardsituation, og så scorede de et mål fra midten, siger VSK Aarhus-træneren.

- Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, hvor vi havde flest chancer, dog uden at det sådan blev det helt store.

- I pausen aftalte vi, at vi skulle ud og spille 45 minutter nærmest for livet, fordi vi skulle have en sejr. Derfor gik vi ud og brændt alt af, hvad vi kunne. Vi fik heldigvis udlignet til 2-2. BSF havde nogle store chancer, samtidig med vi havde to forsøg på træværket, og vi missede et straffe.

Ifølge VSK Aarhus-træneren kunne det have gået begge veje, og set i det lys mener han, at uafgjort var et fair resultat.

- Det kunne have gået begge veje, så derfor var uafgjort retfærdigt nok. Vi var tilfredse med vores præstation, fordi vi fik rejst os efter nederlaget til Odense Q. Det var vigtigt, fastslår Henrik Andersen.

- Selvfølgelig var det ærgerligt, at vi ikke hev alle tre point med hjem, fordi dem havde vi haft brug for, men vi måtte nøjes med et, og det tager vi med.

- Derudover tager vi med os, at vi igen vender tilbage på det niveau, hvor vi skal være for at kunne matche de andre hold i slutspillet, afslutter VSK Aarhus-træneren.

VSK Aarhus' næste kamp er på torsdag, hvor holdet møder Brøndby på udebane.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.