LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.dk dækker kvindefodbolden tæt

| bold.nyt | 0 kommentarer
bold.dk dækker kvindefodbolden tæt
Foto: Getty Images
bold.dk udvider fra 20. marts paletten med kvindefodbold. Landsholdet, 3F Ligaen og danskerne i udlandet vil være omdrejningspunktet i dækningen.

bold.dk har i en lang årrække haft en førende position blandt danske fodboldmedier. Den position er bygget op via stor fokus på al dansk fodbold fra landsholdet til 2. division, krydret med dækning af danskerne i udlandet og de store udenlandske ligaer.
 
Nu udvider bold.dk udbuddet yderligere, når kvindefodbolden gør sit indtog på sitet. Også her vil bold.dk dække bredt, og på paletten er både landsholdet, 3F Ligaen og danskerne i udlandet.
 
- Vi har gennem to år haft en tæt dialog med DBU og klubberne om dækningen af kvindefodbold på bold.dk. Vi har arbejdet hårdt på at finde det helt rigtige koncept og tidspunkt og mener nu, at vi i fællesskab kan løfte sporten mediemæssigt, siger bold.dks redaktør, Jesper Helmin. 

- Kvindefodbolden rummer et stort potentiale, og vi håber, at vi med massiv og seriøs dækning på bold.dk kan være med til at forløse dette potentiale, for det fortjener spillerne, der dagligt arbejder mindst lige så hårdt deres mandlige kolleger for at opnå succes. 

I Kvindedivisionsforeningen glæder næstformand Kim Kjærhus sig over, at den langstrakte dialog har ført til en aftale mellem bold.dk og kvindeklubberne.
 
- Aftalen med bold.dk er en milepæl for klubberne i 3F Ligaen. bold.dk er suverænt Danmarks førende online fodboldmedie, og redaktionel dækning her vil øge interessen for dansk kvindefodbold på klubplan hos det brede danske fodboldpublikum, siger Kim Kjærhus. 

- Ligesom DR?s TV-dækning af kvindelandsholdet har øget tilskuer- og medieinteressen for landsholdet tror vi, at synligheden på bold.dk vil styrke interessen for kampene i 3F Ligaen og medvirke til at bringe flere tilskuere på stadion ? eksempelvis til forårets slutspil om DM-titel og medaljer. 

Brøndbys kommercielle leder Christian Taylor, der på vegne af de kommercielle ledere i 3F Ligaen har deltaget i projektet, tror på, at øget fokus på kvindefodbolden vil gavne klubberne på flere fronter.
 
- Vi er rigtig glade for, at fokussen har været stigende indenfor kvindefodbold på det seneste. Selv om der stadig er et stort behov for at arbejde med opmærksomheden, så er nyheden om, at bold.dk, som nok er Danmarks førende fodboldmedie, fremover vil skrive nyheder, historier og vise livescores fra 3F Ligaen fantastisk, siger Taylor. 

- For os, der har fokus på det kommercielle arbejde forbundet med 3F Liga-holdene, er nyheden samtidigt en kæmpe hjælp når det gælder redskaber, der hjælper med både at skabe opmærksomhed og en forbedret økonomi. 

bold.dk lancerer kvindesektionen, der bliver en integreret del af bold.dk, 20. marts. Det er dagen, hvor årets spiller, årets talent og årets 3F Liga-spiller hædres ved Dansk Fodbold Award


Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fire nye til U23-landsholdets samling
VSK Aarhus' Katrine Spanner og KoldingQ-spillerne Sofie Riis, Mathilde Madsen og Signe Hansen Baattrup er nye navne i U23-landsholdets samling.
FC Damsø-træner er glad og stolt
FC Damsø-cheftræner René Nielsen er stolt af den præstation, som hans spillere har leveret i dette efterår.
KoldingQ II-træner blåstempler efteråret
KoldingQ II-cheftræner Rikke Husted erklærer sig tilfreds med oprykkernes udbytte af efterårets kampe i 1. divisions pulje 1.
B. 93's Mette Perthu-Hansen stolt af topscorertitel
B. 93's angriber Mette Perthu-Hansen er stolt af sine mange scoringer, der har gjort hende til topscorer i 1. divisions pulje 1 i dette efterår.
Greve og B. 93 fejrede oprykning med manér
1. divisions Greve og B. 93 sluttede efterårets grundspil af med manér, da Birkerød og Sundby blev besejret henholdsvis 6-0 og 3-0. Begge hold skal til foråret spille i Kvalifikationsligaen.
Harder, Boye og Stine Larsen slås om Årets Spiller
Pernille Harder, Simone Boye og Stine Larsen er de tre nominerede til prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2017.
Fortuna-træner: Vi er det bedste hold i Danmark
Fortuna Hjørrings cheftræner Brian Sørensen mener, at 7-0-sejren over BSF beviste, at nordjyderne er det bedste hold i Danmark.
Stolt Varde-træner: Spillerne gav alt
Varde-træner Jesper Callesen roser spillernes indsats, selv om det ikke blev til point i hjemmekampen mod Brøndby.
Odense Q-sportchef: Resultaterne ikke tilfredsstillende
Odense Q-sportschef Rene Højgaard Hansen erkender, at resultaterne ikke har været tilfredsstillende, men fastslår samtidig, at det var Jakob Pavars egen beslutning om at stoppe som cheftræner.
Pavar stopper som Odense Q-træner
Cheftræner Jakob Pavar stopper i Odense Q efter grundspillets sidste kamp i år. Det fortæller Pavar til Sport Fyn.
Tilfredshed hos KoldingQ-træner efter tiltrængt sejr
Efter tre nederlag på stribe, vendte KoldingQ lørdag trenden, da det blev en 2-0-sejr over Vejle Boldklub, til stor tilfredshed hos cheftræner Peter Pedersen.
Brøndby-anfører: Præstationerne svinger for meget
Brøndby måtte slide for sejren mod bundholdet Varde, og anfører Louise Winter mener, at de blå-gule svinger for meget i præstationerne som hold.
Odense Q-angriber: Kæmper virkelig for det
Odense Q-angriber Lærke Bruun ærgrer sig over, at det hårde arbejde ikke førte point med sig i lørdagens 2-3-nederlag til VSK Aarhus. Alt er dog stadig åbent, hvem der snupper den sidste slutspilsplads.
Theresa Nielsen årets forsvarsspiller i Norge
Landsholdsspilleren Theresa Nielsen har høstet prisen som årets forsvarsspiller i Norge.
Fortuna smadrede BSF med 7-0
BSF har været stærkt spillende på det seneste, men søndag blev holdet smadret hele 7-0 af rækkens førerhold, Fortuna Hjørring.
Pokalkvartfinaler er fastlagt
Spilletidspunkterne for pokalturneringens fire kvartfinaler er fastlagt, og de afvikles henholdsvis den 24. og 25. februar 2018.
Mille Gejl sikrede KoldingQ-sejr
Mikke Gejl scorede begge mål, da KoldingQ slog Vejle Boldklub med 2-0. KoldingQ hænger dermed på i kampen om tredjepladsen.
Brian S: Skal vise vi er urørlige på hjemmebane
Fortuna Hjørring-træner Brian Sørensen har kun fokus på en sejr i søndagens hjemmekamp mod BSF.
Theresa N. og Kur tabte norsk pokalfinale
Vålerenga, med Theresa Nielsen og Camilla Kur fra start, måtte kapitulere mod Avaldsnes i den norske pokalfinale.
Brøndby måtte slide for sejren i Varde
Tidligere på sæsonen slog Brøndby Varde med 10-0. I dag måtte de slide, og hentede blot en 3-2-sejr mod samme modstander.
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Eriksen nomineret til UEFA's årets hold
Onsdag 22. november kl 12:00
Topscorerrival: Bendtner er køligere
Onsdag 22. november kl 13:02
Odgaard strålede i Inters EfB-nedslagtning
Onsdag 22. november kl 17:49
Agent: Sviatchenko skal jagte sin VM-chance
Onsdag 22. november kl 17:01
Macena ikke til Danmark i denne omgang
Onsdag 22. november kl 14:35

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Medie: Brøndby interesseret i Malmø-profil
Torsdag 16. november kl 15:20
Zlatan: Jeg lå i sengen i 12 timer om dagen
Fredag 17. november kl 09:16
Vejles angrebs-trio smidt ud af truppen
Fredag 17. november kl 14:44
FCK henter Bård Wiggen tilbage
Tirsdag 21. november kl 10:04
Zanka: Billing har ekstreme kompetencer
Torsdag 16. november kl 12:16
Conte: AC fortjener at spille
Tirsdag 21. november kl 11:46
Arda Turan: Jeg vil væk fra Barcelona nu
Tirsdag 21. november kl 13:31
Brøndby opjusterer: Minus på 22-26 mio.
Onsdag 22. november kl 09:07
SønderjyskE tævede FCK i historisk sejr
Søndag 19. november kl 17:53
Hareide om lodtrækning: Skal undgå Spanien
Torsdag 16. november kl 11:54

Kvindebold debat