LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

| Ballerup-Skovlunde (k) | 0 kommentarer
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

Thomas Maale overtog tøjlerne i BSF forrige sommer, og den sjællandske klub har gang i en forrygende sæson. 

BSF sluttede efterårets grundspil på rækkens tredjeplads efter topholdene Fortuna Hjørring og Brøndby, og i forårets slutspil er klubben med i medaljestriden.

43-årige Thomas Maale, der tidligere har stået i spidsen for flere klubber i herrernes 2. division, er manden, der har ageret cheftræner for 3F Liga-klubben BSF det seneste år, og det kommer han også til at gøre i det kommende år.

Klubben meddeler nemlig, at de har forlænget med træneren, så han har aftale med klubben indtil sommeren 2019.

BSF's formand Simon Knudstrup glæder sig over, at cheftræneren Thomas Maale har forlænget sin kontrakt med klubben.

- Vi er enormt glade for at være blevet enige med Thomas om en aftale, der sikrer, at han også i den kommende sæson skal stå i spidsen for vores 3F Liga-hold. Det var vores førsteprioritet at beholde Thomas, siger Simon Knudstrup i en pressemeddelelse.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Thomas og er ikke i tvivl om, at han er den rigtige mand for klubben i den kommende sæson.

- Thomas har gjort et fantastisk stykke arbejde med truppen siden opstarten i sommers, hvor han har stået for seværdig og positiv fodbold, men også har skabt resultater - understreget ved at vi for første gang i adskillige år er med i kampen om medaljer i 3F Ligaen, understreger formanden.

Forlængelsen vækker ligeledes stor begejstring hos hovedpersonen selv.

- Siden vi stod i sommers og forberedte os frem mod 3F Liga-sæsonen, er der sket enormt meget med os som hold og pigerne individuelt, siger Thomas Maale og uddyber:

- Holdet har rykket sig meget, og for mig personligt har det også været en meget positiv oplevelse at træner kvinder på højeste niveau i Danmark - endda i min egen barndomsklub.

- Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med klubben og ikke mindst arbejde videre med truppen om at blive endnu bedre. Vi er kommet langt på et år, men vi er ikke i mål endnu, og der venter os en spændende sæson på den anden side af sommerferien, hvor vi vil vise, at vi ikke er en døgnflue, men er et hold, man kan regne med vil være med, hvor det er sjovt, understreger Maale.

Inden de to sidste spillerunder indtager BSF 4. pladsen med 14 point, mens KoldingQ har 17 point på den bronzegivende 3. plads.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.