LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Sukkerbold Advertisement

Danmark står foran første landskamp i 2018

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Danmark står foran første landskamp i 2018
Foto: Getty Images

Infoboks

Danmark møder i nat verdensmestrene USA under træningssamlingen i Californien, og U19-landstræner Søren Randa-Boldt giver her sit besyv til det mægtige opgør.

Det danske landshold er i disse dage samlet til træningssamling under varmere himmelstrøg i Californien i USA, hvor den nye landstræner Lars Søndergaard har mulighed for at lære spillerne bedre at kende.

Lars Søndergaard står ligeledes over for sin første kamp i spidsen for Danmark natten til mandag. Modstanderen er ingen ringere end de regerende verdensmestre fra USA, så der er tale om et yderst interessant opgør set med danske øjne.

Danmarks U19-landstræner Søren Randa-Boldt, der i august 2017 vikarierede som midlertidig landstræner for landsholdet, da han erstatterede Nils Nielsen, ser frem mod kampen mod USA og betragter det som en fed kamp, for spillere såvel som landstræneren.

- Sidste år fik vi lov til at måle os mod Europas top, og denne gang er man så heldig at kunne måle sig med verdenstoppen allerede i starten af året. Det er de forsvarende verdensmestre, så det er en rigtig fed kamp, både for spillerne og for Lars Søndergaard, så han kan se, hvad der egentligt er toppen af kvindefodbolden, siger Søren Randa-Boldt til dbutv.dk.

46-årige Søren Randa-Boldt, som siden 2008 har stået i spidsen for det danske U19-landshold, har nøgleordene klar til en dansk succesoplevelse mod verdensmestrene.

- Man skal sørge for at holde fast i bolden og ikke give dem bolden hele tiden, fordi så bliver man most rent fysisk. Derudover skal man ikke ind i for mange nærkampe. Her er USA brølstærke.

- Når vi får vores omstillinger, så skal vi køre dem. Vi skal få sat Pernille Harder i scene. Det er nøgleordet for landsholdet, fortæller Randa-Boldt og uddyber om landsholdsanføreren:

- Pernille kan jo ikke gøre det alene. Hun skal sættes godt op af gode afleveringer, som starter nede fra. Der skal gode løb til, så hun får noget plads, og så skal hun have en god dag.

- Men hun kommer jo heller ikke direkte fra juleferie, hendes turnering kører i tyske Wolfsburg.

25-årige Pernille Harder overvintrer på topscorerlisten i den tyske Bundesliga, og forlængede for nylig sin kontrakt med den tyske storklub frem til sommeren 2020.

Sren Randa-Boldt tøver ikke, når han får spørgsmålet, hvor meget en dansk sejr i kampen mod USA vil betyde, trods det blot er en træningskamp.

- Det betyder jo alt. Det vil betyde rigtig meget, at man får en sejr. Det er det, det gælder om, når man er på det her niveau.

- Selvfølgelig vil man også gerne lykkedes med nogle af de nye planer, som Lars kommer med, og han vil også gerne se dem lykkedes, så han kan få svar på en helt masse ting.

- Man går altid og tror en masse, når man sidder med sit taktikbræt derhjemme, og når man så kommer ud til virkeligheden, så er det måske noget helt andet eller at det måske sagtens kan lade sig gøre.

- Jeg håber på, at han får en masse svar, og får set, hvad der egentligt skal til på øverste hylde, slutter Søren Randa-Boldt.

Kampen mellem USA og Danmark fløjtes i gang natten til mandag klokken 01.30 på det mægtige SDCCU Stadium i San Diego.



Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

BSF-anførers dagbog fra træningslejr
BSF er tilbage i Danmark efter en uges træningslejr under varmere himmelstrøg i Tyrkiet, og anfører Michelle Madsen skriver på bold.dk om turen.
Troelsgaard tilfreds med Rosengårds forårsstart
Sanne Troelsgaard var tilfreds med sin egen og holdets præstation efter Rosengårds 16-0-sejr over Qviding i Svenska Cupen, og hun sender roser i holdkammeraternes retning.
Odense Q efter endnu en testsejr: Vi bygger på
Odense Q vandt med hele 4-1, da de lørdag eftermiddag mødte 1. divisionsholdet Næsby i en testkamp. Cheftræner Morten Christiansen er godt tilfreds med den udvikling, holdet er inde i.
Troelsgaard scorede fem i Rosengård-kæmpesejr
FC Rosengård slog Qviding på overbevisende manér med hele 16-0 i Svenska-Cupen. Sanne Troelsgaard scorede fem mål.
Nadim nettede City i FA Cup-kvartfinalen
Manchester City er med en 3-1-sejr ude over Birmingham, efter forlænget spilletid, klar til kvartfinalen i FA Cup'en. Nadia Nadim var på pletten i første halvleg.
Katrine Veje på pletten i Montpellier-sejr
Katrine Veje scorede Montpelliers første mål, da de vandt 2-1 over Rodez i 15. spillerunde.
Harder matchvinder i Wolfsburgs forårspremiere
Pernille Harder scorede kampens eneste mål, da Wolfsburg tog hul på forårssæsonen med en 1-0-sejr ude over Hoffenheim. Wolfburg fastholder føringen i Bundesligaen.
Signe H. meget stolt af nominering
18-årige Signe Holt Andersen er blandt de fire nominerede til årets kvindelige talent, og VSK Aarhus-bomberen er både overrasket og beæret over hæderen.
Veje om nominering: Et stort skulderklap
Katrine Veje er blevet nomineret til årets kvindelige spiller. Nomineringen kommer bag på kantspilleren, der til daglig slår sig løs i den franske storklub Montpellier.
Brøndby- og Fortuna-duo slås om 3F Liga-pris
Brøndbys Stine Larsen og Nanna Christiansen kæmper mod Fortuna Hjørrings Tamires Gomes og Nevena Damjanovic om at blive årets 3F Liga-spiller.
VSK Aarhus' Signe Holt kan blive årets talent
VSK Aarhus' Signe Holt Andersen er blandt de nominerede som årets kvindelige talent i Danmark. Fortuna Hjørring-spillerne Signe Bruun, Laura Frank og Karen Holmgaard er også nomineret.
Nils Nielsen nomineret som årets træner
Den tidligere landstræner, Nils Nielsen, er nomineret som årets træner i Danmark 2017.
Harder og Nadim nomineret til årets spiller
DBU uddeler årligt en række priser, og nu har fodboldforbundet løftet sløret for de fire nominerede til prisen som årets kvindelige spiller.
Louise Winters dagbog fra træningslejr
Brøndby er netop vendt hjem fra ottes dages træningslejr i Tyrkiet, og anfører Louise Winter skriver på bold.dk om turen.
To VSK Aarhus-profiler prøvetræner i Rosengård
VSK Aarhus-profilerne Stine Ballisager Pedersen og Signe Holt Andersen prøvetræner i denne uge hos den svenske topklub FC Rosengård.
Leverkusen sejrede med 6-1 i Ringsing-debut
Louise Ringsing er tilfreds med sin egen debut for Bayer 04 Leverkusen, der søndag klaskede VfL Sindelfingen Ladies med 6-1.
BSF vendte 0-1 til storsejr over Rumænien
BSF kom bagud med 0-1 mod det rumænske A-landshold, men endte med at vinde 6-1 i tirsdagens træningskamp i Tyrkiet.
Odense Q sejrede snævert i svensk testkamp
Odense Q hentede årets første sejr i andet forsøg, da de på eget græs besejrede det svenske mandskab fra IFK Kalmar med 2-1.
Fatima El Foul rykker til BSF
Den tidligere Brøndby-spiller Fatima El Foul har fundet ny klub, og fortsætter således karrieren i 3F Liga-klubben BSF.
Nadim og Leth Jans med i City-storsejr
Nadia Nadim og Mie Leth Jans var begge med i startopstillingen for Manchester City, da det søndag blev til en 4-0-sejr over Liverpool. Med sejren fastholder City førstepladsen.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
129 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Jan Bech: Vi sælger spillere til sommer
Tirsdag 20. februar kl 06:43
Will Grigg sendte Citys ti mand ud i mørket
Mandag 19. februar kl 22:51
Klopp: Mit bedste Liverpool-hold til dato
Mandag 19. februar kl 19:15
Guingamp henter Didier Drogbas søn
Tirsdag 20. februar kl 09:45
FCK-boss bakker 200 procent op om Ståle
Tirsdag 20. februar kl 06:34

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Manager hylder fantastisk Eriksen
Onsdag 14. februar kl 06:39
Delaney accepterer bænkplads
Torsdag 15. februar kl 18:36
Monchi: Liverpool fik Salah billigt
Torsdag 15. februar kl 07:20
Eriksen sikrede remis efter Juves kanonstart
Tirsdag 13. februar kl 22:37
Paris-chef: Real fik dommerhjælp
Torsdag 15. februar kl 06:48
Avis: Superliga-sponsor siger stop
Onsdag 14. februar kl 06:32
Eriksen: Havde tabt 6-0 for fem år siden
Onsdag 14. februar kl 13:25
Mané-show sendte Liverpool mod kvartfinalen
Onsdag 14. februar kl 22:39
Vejle Boldklub henter Peter Utaka
Onsdag 14. februar kl 20:28
Ståle: Kan ikke bare købe og købe
Søndag 18. februar kl 10:01

Kvindebold debat