LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Danmark står foran første landskamp i 2018

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Danmark står foran første landskamp i 2018
Foto: Getty Images

Infoboks

Danmark møder i nat verdensmestrene USA under træningssamlingen i Californien, og U19-landstræner Søren Randa-Boldt giver her sit besyv til det mægtige opgør.

Det danske landshold er i disse dage samlet til træningssamling under varmere himmelstrøg i Californien i USA, hvor den nye landstræner Lars Søndergaard har mulighed for at lære spillerne bedre at kende.

Lars Søndergaard står ligeledes over for sin første kamp i spidsen for Danmark natten til mandag. Modstanderen er ingen ringere end de regerende verdensmestre fra USA, så der er tale om et yderst interessant opgør set med danske øjne.

Danmarks U19-landstræner Søren Randa-Boldt, der i august 2017 vikarierede som midlertidig landstræner for landsholdet, da han erstatterede Nils Nielsen, ser frem mod kampen mod USA og betragter det som en fed kamp, for spillere såvel som landstræneren.

- Sidste år fik vi lov til at måle os mod Europas top, og denne gang er man så heldig at kunne måle sig med verdenstoppen allerede i starten af året. Det er de forsvarende verdensmestre, så det er en rigtig fed kamp, både for spillerne og for Lars Søndergaard, så han kan se, hvad der egentligt er toppen af kvindefodbolden, siger Søren Randa-Boldt til dbutv.dk.

46-årige Søren Randa-Boldt, som siden 2008 har stået i spidsen for det danske U19-landshold, har nøgleordene klar til en dansk succesoplevelse mod verdensmestrene.

- Man skal sørge for at holde fast i bolden og ikke give dem bolden hele tiden, fordi så bliver man most rent fysisk. Derudover skal man ikke ind i for mange nærkampe. Her er USA brølstærke.

- Når vi får vores omstillinger, så skal vi køre dem. Vi skal få sat Pernille Harder i scene. Det er nøgleordet for landsholdet, fortæller Randa-Boldt og uddyber om landsholdsanføreren:

- Pernille kan jo ikke gøre det alene. Hun skal sættes godt op af gode afleveringer, som starter nede fra. Der skal gode løb til, så hun får noget plads, og så skal hun have en god dag.

- Men hun kommer jo heller ikke direkte fra juleferie, hendes turnering kører i tyske Wolfsburg.

25-årige Pernille Harder overvintrer på topscorerlisten i den tyske Bundesliga, og forlængede for nylig sin kontrakt med den tyske storklub frem til sommeren 2020.

Sren Randa-Boldt tøver ikke, når han får spørgsmålet, hvor meget en dansk sejr i kampen mod USA vil betyde, trods det blot er en træningskamp.

- Det betyder jo alt. Det vil betyde rigtig meget, at man får en sejr. Det er det, det gælder om, når man er på det her niveau.

- Selvfølgelig vil man også gerne lykkedes med nogle af de nye planer, som Lars kommer med, og han vil også gerne se dem lykkedes, så han kan få svar på en helt masse ting.

- Man går altid og tror en masse, når man sidder med sit taktikbræt derhjemme, og når man så kommer ud til virkeligheden, så er det måske noget helt andet eller at det måske sagtens kan lade sig gøre.

- Jeg håber på, at han får en masse svar, og får set, hvad der egentligt skal til på øverste hylde, slutter Søren Randa-Boldt.

Kampen mellem USA og Danmark fløjtes i gang natten til mandag klokken 01.30 på det mægtige SDCCU Stadium i San Diego.


Stream FCK's Europa League-kvalifikation eksklusivt på Eurosport Player Få 7 dages gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

OB køber Janus Drachmann i FCM
Onsdag 18. juli kl 08:56
Utilfreds Gerrard: Fandens meget at arbejde på
Onsdag 18. juli kl 08:06
Medier: Liverpool sprænger banken for Alisson
Onsdag 18. juli kl 13:07
Martin Hansen får to år i Basel
Tirsdag 17. juli kl 18:45
Van der Vaart træner med i Esbjerg
Onsdag 18. juli kl 10:52

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Avis: Hjulsager på blokken i Brøndby
Torsdag 12. juli kl 13:51
Van der Vaart tilbudt kontrakt i Esbjerg
Fredag 13. juli kl 15:06
Ny Brøndby-angriber imponerer Fisker
Torsdag 12. juli kl 16:33
Jannik V: Jeg koster 186 millioner
Fredag 13. juli kl 12:14
Avis: BIF har afvist Mukhtar-bud på 18 mio.
Fredag 13. juli kl 06:26
Djiby Fall bombede for Hobro i testsejr
Mandag 16. juli kl 15:44
Officielt: Liverpool henter Shaqiri
Fredag 13. juli kl 22:10
Skarpe Horsens nedlagde FCK efter drama
Mandag 16. juli kl 19:57
Griezmann er stolt af Barcelona-afvisning
Tirsdag 17. juli kl 10:46
Kaiser: Ingen tilbud fra top seks-klubber
Mandag 16. juli kl 07:08

Kvindebold debat