Luk

DBU aflyser Danmark - Holland

| Danmark (k) | 46 kommentarer

Infoboks

DBU og landsholdet er endnu ikke enige om en ny aftale, og derfor aflyses fredagens EM-revanche mod Holland.

Fronterne er trukket op mellem DBU og landsholdet, hvis aftale udløb sidste tirsdag. Der er de seneste dage blevet forhandlet intenst, men endnu er en ny aftale ikke på plads.

Derfor mødte spillerne ikke op i træningslejren i går, og nu meddeler DBU så, at fredagens EM-revanche mod Holland er aflyst.

- Dette er en dybt beklagelig situation, og vi er rigtigt kede af at måtte skuffe de mange fans, der lige som vi har glædet os til denne fodboldfest. Det er en ærgerlig og uholdbar situation, når vi ikke kan gennemføre en udsolgt landskamp og hyldest af kvindelandsholdet på grund af faglige uenigheder, siger elitechef Kim Hallberg til dbu.dk.

Danmark spiller i næste uge VM-kvalifikationskamp mod Ungarn. DBU skriver, at det endnu ikke er afklaret hvad der kommer til at ske i forhold til den kamp.


Af Jesper Helmin

46 kommentarer

morcar 09:19          
Så kan DBU lærer det
andreaslange 09:22          
Nu må DBU lige spænde hjelmen..
fck2000 09:28          
342% i stigning kan sku godt forstå DBU ikke giver sig
XorpiZ 09:29          
Spillerforeningen er vanvittigt dygtige til spin. De har virkelig fået fremstillet DBU som den helt store skurk i den her sag, når der formentlig også er tale om, at Spillerforeningen har stillet helt ublu krav til aflønning af kvinde- og u21-landshold.

Der er tale om to hold, der er dybt uinteressante for den brede befolkning. Selvfølgelig oplever kvindeholdet et midlertidigt boost lige nu, men der er stadig ingen penge i sporten, og uden penge er der intet at tage af for DBU.

U21-landsholdet er så uinteressante, at de ikke engang bliver vist på tv.
Barolo 09:29          
DBU spænde hjelmen! en ultimativ lønstigning på 342% og andre vanvittige krav - nuvel de spillede et flot EM, men kom lige tilbage til virkeligheden kvinder!
WBA 4ever 09:45          
Jeg stak lige hovedet ind forbi min chef og stillede et take it og leave it krav på 342% .... hmm, det blev sgu til et spark i røven, sååå möjn herfra ;)
Dumbeldore 09:49          
Flot af spillerne at aflyse en udsolgt kamp på hjemmebane. Det kommer de næppe til at opleve en anden gang... kvindelandsholdet bliver hurtigt glemt igen.
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.