Luk

Luk

DBU: Spillerne kræver stigning på 342 %

| Danmark (k) | 4 kommentarer

Infoboks

Frankrig (k) - Danmark (k)
Venskabskampe (k) (15/02)
Cashpoint 1,22 5,60 9,37

Ifølge DBU kræver de danske spillere en stigning på 342 procent i den nye landsholdsaftale. DBU har tilbudt en stigning på 46 procent.

Konflikten mellem DBU og landsholdet nu kommet så langt, at fredagens landskamp mod Holland er aflyst. Så sent som søndag aften forhandlede parterne, men uden at nå til enighed.

DBU meddeler, at de har tilbudt en fortsættelse af de eksisterende vilkår, samt en forhøjelse af kamphonorar, bonus og andel af billetsalg.

En stigning på 46 procent blev foreslået af DBU, men, ifølge DBU, krævede Spillerforeningen på spillernes vegne en stigning på 342 procent samtidig med, at spillerne skal ansættes af DBU i forbindelse med landskampe.

Det krav ville Spillerforeningen, ifølge DBU, ikke rykke sig fra, og dermed brød forhandlingerne sammen.


Af Jesper Helmin

4 kommentarer

Midtjyde 09:37          
Gud fader
Hvornår har det været et arbejde at spille på landsholdet.
De har niveau som et serie 3 hold hos herrerne (der alle betaler kontingent)
...dog ikke målmanden (målkvinden) der ville få store problemer i serie 5

De laver omtrent ingen indtægter - til deres hjemmekampe i Viborg er der ikke solgt en eneste billet nogensinde (alt er fribilletter)

One moment of fame her i sommers berettiger ikke vilde lønkrav

Forslag:
Tag 100 - 200 kr. i entre pr kamp - og giv pigerne hele entreindtægten til deling (de må selv fordele - da de ikke ønsker kollektive aflønninger)
Tag samtlige sponsor- og tv-indtægter - og fratræk samtlige positive omkostninger (hotel, træner, transport, stadionleje etc) - og lad pigerne dele resten

Tror måske de ville blive overraskede
XorpiZ 11:13          
Hvad kostede billetterne egentlig til kampen i aften?
Porsy67 11:58          
Ja gud fader midtjyde hvor du støvet
Sikke en gammelmands kommentar, tænker du har samme holdning hvis du arbejde i et firma der gav underskud, firmaet tjener ingen penge, så er der heller ingen løn.De bruger ligeså meget tid på sporten som herrerne, så burde de også lønnes mere ligeligt
Hvis du ser en kvindekamp som man ser herrekampe, så er det klart man har du har denne holdning.
Jeg ved godt at Herrelandsholdet er cashcow, men med bare en anelse ligestilling og respekt for kvinderne, er det en uanstændig holdning du har. De har iøvrigt vist at de kan trække seerer i TV.
moma1 10:56          
Porsy67 - kvinderne søger en stigning på 342 procent - tror du nogensinde herrerne er gået til forhandling med sådan et krav ? Samtidigt så vil kvinderne ansættes af DBU under landskampe , hvilket herrerne heller ikke er, landsholdet er et valg de er frit for at sige nej tak, men lønnen de skal leve af bør efter min mening komme fra klubberne, og hov der får de sørme heller ikke den samme løn? Man er nød til at indse kvindefodbold ikke genere de samme indtægter som på herresiden, og hvis kvinderne siger de er klar til at forhandle men samtidigt låser sig fast på de 2 krav om en stigning på 342 procent og fastansættelse, hvad skal DBU så egentlig gøre? DBU er en forretning som så meget andet - de kan jo ikke bare hæve udgifterne med 342 procent uden at indtægterne som minimum er streget lige så meget??

Og på falderebet selvfølgelig skal kvindernes belønnes efter den flotte præstation i Holland det er vi enige i, men man kan ikke smideligestillingskortet, det handler om udbud og efterspørgsel, og hvem ved hvis vores seje danske fodbold piger bliver ved med at imponere så kan de ende med at overhale herrerne i popularitet ( tilskuertal, sponsor osv) og så skal det nok afspejles i deres bonusordning.
Rørende engelsk øjeblik: Hylder afdød søster

Englands landstræner, Sarina Wiegman, valgte at fejre EM-triumfen ved at kysse et armbånd på hendes håndled, da hun ville sende en tak til sin afdøde søster.

Engelske spillere afbrød pressemøde: 'It's coming home'

Da landstræner Sarina Wiegman talte med pressen efter finalesejren, blev hun afbrudt af sit hold, da de engelske spillere stormede pressemødet og holdt en fest. Se videoen nedenfor.

Stor tysk skuffelse ved EM: Vi var uheldige

Tyskland havde fortjent mere fra EM-finalen, men de manglede de afgøende marginaler, udtaler en skuffet Marina Hegering efter nederlaget til England.

Engelsk matchvinder om scoring: Er der mål?

Chloe Kelly sikrede England EM-titlen, da hun blev heltinden i den forlænget spilletid. Englænderen var dog i tvivl om, hvor vidt målet talte.

Popp skadet under opvarmning: Vidste det godt

Alexandra Popp måtte udgå med en skade under opvarmningen til EM-finalen, men nu fortæller landstræner Martina Voss-Tecklenburg, at angriberen allerede var skadet lørdag.

Galleri: Se England fejre den historiske EM-triumf

England kan for første gang i historien kalde sig for europamester, og det blev fejret med manér på Wembleys græstæppe. Se galleri fra fejringen nedenfor.

England vandt EM: Vi har ændret samfundet

Englands EM-triumf er ikke kun en sejr for engelsk fodbold, men det er i høj grad også en sejr for kvinderne og i det hele taget samfundet i England, siger landstræner Sarina Wiegman.

Tysk landstræner revser VAR: Det gør mig ked af det

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, var efter nederlaget i EM-finalen til England ude med en stor kritik af VAR; som snød tyskerne for en scoring.

Trods tysk nedtur: Oberdorf vinder EM-pris

Lena Oberdorf var grædefærdig efter finale-nederlaget til England søndag aften, men tyskeren fik da lidt at glæde sig over, da hun blev kåret som den bedste unge spiller under EM.

Engelske Beth Mead blev EM-topscorer

Beth Mead var med til at vinde EM med England, men hun har fået mere at fejre, da hun også er blevet EM-topscorer med sine seks scoringer under slutrunden.

'It's coming home' - England vinder dramatisk EM-finale

England kan for første gang kalde sig europamester, efter det søndag aften blev til en 2-1-sejr over Tyskland i EM-finalen, hvor en scoring i forlænget spilletid afgjorde braget.

SLUT: England - Tyskland minut for minut

Søndag aften bliver kvindernes EM afgjort, når værterne fra England møder Tyskland. 

Sjette kamp i træk: Samme 11 spillere starter for England

England og Tyskland skal søndag i kamp om EM-guldet, og her er der ingen ændringer i startopstillingerne, da de to hold har valgt at starte på samme måde som i semifinalen.

EM 2017 fik Kühl til at drømme: Fik kvindelige idoler

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Kathrine Kühl, som fortæller om sin karriere.

Veje ville på herrelandsholdet: Jonglerede med Zidane

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Katrine Veje, som fortæller om sin karriere.

Dansk ros til Wiegman: Hun kan træne et herrehold

Ole Tobiasen fortæller til bold.dk, at den engelske landstræner, Sarina Wiegman, sagtens ville kunne træne et herrehold. Han er dog mere betænkelig ved, hvordan spillerne kommer til at reagere på det.

EM-finale kan ændre alt: Alle lande skal tage de næste skridt

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, slår fast, at resten af Europa skal smede, mens jernet er varmt, så kvindefodbolden kan udvikle sig yderligere efter EM-finalen.

Tyskland med flest advarsler: En del af deres natur

Engelske Leah Williamson fortæller, at de forventer et hårdspillede tysk landshold i EM-finalen, men det er ikke noget, som de engelske kvinder ikke kan matche. 

Ingen angst hos Svenja Huth: Det bliver helt vildt

Svenja Huth er spændt på søndagens finale mod England, så tyskeren er ikke ramt af stress inden hendes første EM-finale. Hun kan derfor slet ikke vente med at komme i gang.

EM-finalister slår fast: Det er mediernes fortælling

Englands Leah Williamson og tyske Svenja Huth fortæller begge, at rivaliseringen mellem England og Tyskland kun er noget, som medierne fokuserer på op til EM-finalen.

Allegri hylder Locatelli efter sejr: Han har Juventus DNA
23:47
Bell er glad for Jesper Sørensen: Bringer en masse dynamik
23:22
Drømmekasse og rød lap da Real Madrid slog Valencia
22:59
Juventus booker plads i semifinalen med smal sejr over Lazio
22:56
Agenten slår fast: Brighton elsker stadig Caicedo
22:39
Viborg slog Bodø knebent: Flere spillere lå men krampe
22:17
Jesper Fredberg: Vi er rasende på Nottingham Forest
21:55
Medie: Martinelli har forlænget i Arsenal
21:33
Benfica revser Enzo efter Chelsea-skifte
21:11
Dansker-duo droppet i Bodø: Må ikke spille europæisk
20:49
Greenwood bryder tavsheden om droppet voldtægtssag: Jeg er lettet
20:27
Officielt: Nottingham Forest snupper gratis Ayew
20:07
HB Køge bankede svenskere: Dejligt at blive belønnet
20:03
Viborg-sejr og to Grønbæk-kasser i vild testkamp mod Bodø/Glimt
19:40
Fortryllet Potter: Glæder mig til at arbejde med Enzo
19:21
Lyngby forsøgte at hente EfB-profil: Han har et kæmpe potentiale
19:00
Greenwood forbliver suspenderet i United: Der igangsættes en proces
18:37
FCN-chef om kæmpe interesse: Kunne have solgt det meste af holdet
18:20
Inter forlænger aftalen med Matteo Darmian
17:57
Ny Lyngby-midt var rygtet til FCK: Jeg var på toppen af verden
17:35
Svensk hold nødlandede i København: Boldene kunne eksplodere
17:29
Chelsea-boss: Ziyech er tilbage og får en vigtig rolle
17:07
OB er klar på test i Thailand: Bliver svært med vejret
16:46
DBU-boss erkender: Vores strategi fejlede i Qatar
16:30
Avis: Marko Stamenic har skrevet under med Røde Stjerne
16:19