Luk

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

| Gjensidige Kvindeligaen (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Der var lagt op til flere spændende kampene i 3F Ligaen søndag eftermiddag, da andensidste spillerunde blev afviklet, hvor guldet kunne finde sin rette ejermand.

Fortuna Hjørring har i indeværende sæson været favoritter til at hente klubbens tiende danske mesterskab. I forrige uge havde nordjyderne mulighed for at sikre sig trofæet, da VSK Aarhus lagde vejen forbi.

Sådan gik det dog ikke. Fortuna Hjørring fik nemlig en slem skuffelse, da de aarhusianske gæster med en 2-1-sejr kunne tage de tre point med hjem i bussen.

Dermed var guldfesten udsat til søndagens udekamp i Ballerup, hvor sæsonens positive overraskelse fra BSF, med cheftræner Thomas Maale i spidsen, bød op til dans.

Fortuna Hjørring havde fordelen, da de gik på banen til dagens dyst med fem point ned til forfølgerne fra Brøndby, der på samme tid bed skeer med KoldingQ.

Gæsterne startede opgøret bedst og satte sig hurtigt på opgøret, og der skulle blot gå syv minutter, før nordjyderne bragte sig i front.

Brasilianske Tamires de Brito kom først på en lang bold, hvorefter hun driblede forbi BSF-keeperen og sendte bolden i mål til 1-0.

Signe Bruun var tæt på at fordoble føringen, inden Karen Holmgaard efter en halv times spil gjorde det til 2-0, da hun headede kuglen i nettet.

De to hold gik til pause ved stillingen 2-0, hvor Fortuna Hjørring-spillerne i forbindelse med pausen kunne få meldingen fra rivalerne Brøndby, der havde gjort deres for at holde liv i håbet om guldet med en 2-1-sejr over KoldingQ.

Fortuna Hjørring kom stærkt ud til anden halvleg, og endnu en gang skulle den brasilianske profil Tamires de Brito blot bruge et par minutter, før hun fik netmaskerne til at blafre.

På fornem vis afdriblede hun to BSF-forsvarsspillere og løb mod mål, hvorefter hun sikkert sparkede bolden i mål.

Også Karoline Smidt var tæt på at komme på tavlen, men midtbanespilleren måtte se sine to store chancer blive brændt.

De grønblusede fortsatte med at bide fra sig i værternes felt, der udmøntede sig i et par store tilbud. Men BSF-keeperen diskede op med et par flotte redninger.

Da uret havde passeret overtiden, gik den dog ikke længere for det sjællandske mandskab, der på ny måtte hente bolden ud af eget net.

Ida Guldager modtog bolden helt inde på strengen og scorede til 4-0, som blev kampens resultat.

Dermed snuppede Fortuna Hjørring, med trænerteamet Carrie Kveton og Peter Enevoldsen ved roret, klubbens tiende mesterskab.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.