LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Greve-anfører har stor respekt for FC Thy Thisted

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Greve-anfører har stor respekt for FC Thy Thisted
Foto: Greve
Anfører Camila Christensen har stor respekt for FC Thy Thisted Q inden dagens topopgør i Kvalifikationsliagen, men fastslår, at hun og holdkammeraterne skal ud og spille deres eget spil.

Søndag eftermiddag skal Greve forsøge at fortsætte den flotte stime. Modstanderen er FC Thy Thisted Q, der ligeledes er kommet fint fra start i denne sæson i Kvalifikationsligaen.

Greve-anføreren Camila Christensen har da også stor respekt for nordjyderne, men vil vise hjemmeholdets tilskuere, at de ikke kommer forgæves til en Greve-kamp.

- Første hjemmekamp i en sæson er altid fed at spille, og der er altid lidt sommerfugle i maven. Vi vil gerne vise tilskuerene, at de ikke kommer forgæves til en Greve-kamp, siger hun til bold.dk.

- Jeg har ikke meget kendskab til holdet, men ud fra deres præstationer og tabellen i efteråret, er det et hold, vi skal have stor respekt for, også med henblik på deres seneste resultat med storsejr over Varde, tilføjer hun.

Greve indledte som nævnt i sidste weekend tilværelsen i Kvalifikationsligaen med en flot 5-1-sejr på udebane over Vejle.

Nu gælder det så hjemmekampen mod FC Thy Thisted Q, der ligeledes skød foråret i gang med en storsejr, da Varde blev besejret 5-2.

Camila Christensen har stor tiltro til sine holdkammerater, og midtbanespilleren spår, at Greve kan vinde ved at spille deres eget spil.

- Jeg har stor tiltro til mine holdkammerater, som gør, at jeg ved, at vi kan spille vores eget spil og forhåbentlig levere en ligeså god præstation som i sidste weekend mod Vejle på udebane.

- Vi forventer, at FC Thy Thisted Q kommer med 100 kilometer i timen, så derfor skal vi være klar fra første fløjt, fastslår hun.

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at vi kunne spille første hjemmekamp på stadion, men vi håber stadig på en masse opbakning på kunstbanen.

- Ovenpå vores forårsdebut og storsejr sidste weekend i Vejle, har truppen højt humør og selvtillid, og vi glæder os til at byde FC Thy Thisted Q velkommen, afslutter Greves anfører.

Dagens opgør mellem Greve og FC Thy Thisted fløjtes i gang klokken 14.00.

maria@bold.dk


Se FA Cup-semifinalen Manchester United - Tottenham & Copa del Rey-finalen FC Barcelona - Sevilla på Eurosport Player.  Få 2 ugers gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

VSK Aarhus-træner: Ikke råd til pointtab
VSK Aarhus-cheftræner Henrik Andersen har kun fokus på sejren i lørdagens opgør i 3F Ligaen, hvor rækkens bundprop Odense Q kommer på besøg.
KoldingQ-træner melder om kampklar trup
KoldingQ-cheftræner Peter Pedersen råder igen over samtlige spillere, hvoraf en stribe ikke var med i de blåblusedes seneste kamp mod BSF.
Sara Thrige forlænger med Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring har forlænget kontrakten med den 21-årige midtbanespiller Sara Thrige, så den løber frem til 2020.
Odense Q-træner utilfreds med pointhøsten
Odense Q-cheftræner Morten Christiansen erklærer sig meget tilfreds med klubbens start, men indrømmer samtidig, at han er skuffet over, det endnu ikke har udmøntet sig i point i slutspillet.
Line Johansen glad for sejr i sæsonpremiere
Line Johansen udtrykker stor tilfredshed med sin debut for Avaldsnes i Toppserien, da det søndag blev til en 1-0-sejr i sæsonpremieren.
Fortuna forlænger med talentfuld forsvarer
3F Ligaens tophold Fortuna Hjørring og den talentfulde forsvarsspiller Laura Frank er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Den nye aftaler løber i to år.
Nadim sendte City tilbage på sejrssporet
Efter søndagens nederlag i FA Cup-semifinalen kom Manchester City tilbage på sporet med en 3-0-sejr over Sunderland onsdag aften. Nadia Nadim kom på tavlen.
Troelsgaard vil bygge videre på god anden halvleg
Lotte Troelsgaard er ærgerlig over, at det ikke lykkedes KoldingQ at snuppe sejren i weekendens udekamp mod BSF, men hæfter sig ved en stærk anden halvleg.
Brøndby-målscorer så gode og dårlige momenter i 4-0-sejr
Brøndbys Nanna Christiansen var ikke tilfreds med 25 minutter i anden halvleg i kampen mod Odense Q, men var meget glad for 4-0-sejren.
Theresa N. og Seattle Reign hentede ny sejr
Theresa Nielsen og Seattle Reign buldrer af sted i den bedste fodboldrække i USA, NWSL, da det natten til mandag blev til en 1-0-sejr over Sky Blue. Deb danske forsvarsspiller fik fuld spilletid.
Greve snublede mod Thisted
Greve snublede i søndagens topopgør mod FC Thy Thisted Q, der sejrede med 3-1.
Vildbjerg fra land med sejr - Varde fortsat uden point
Vildbjerg skød den nye sæson i Kvalifikationsligaen i gang med en 5-0-sejr ude over Varde, der dermed fortsat er uden point i oprykningsspillet.
Harder og Wolfsburg i tysk pokalfinale
Wolfsburg slog SGS Essen 4-1 i den tyske pokalsemifinale. Pernille Harder scorede to og var dermed afgørende for at sikre finalebilletten.
Clean sheet og sejr til Line Johansen i norsk debut
Den danske keeper Line Johansen holdt sit bur rent og var med til at sikre Avaldsnes en 1-0-sejr hos Grand Bodo i premieren i den norske Toppserien.
Fortuna Hjørring tilbage på førstepladsen
To scoringer fra Karoline Smidt og en enkelt kasse af Signe Bruun sikrede Fortuna Hjørring en sejr på 3-1 over VSK Aarhus, som sender dem tilbage på førstepladsen i 3F Ligaen.
Danskerklubben Linköpings åbnede med sejr
Både Janni Arnth, Nicoline Sørensen og Maja Kildemoes var i aktion, da de forsvarende svenske mestre Linköpings søndag åbnede sæsonen med en 1-0-sejr over Vaxjo DFF.
B.93 startede ligaen med manér mod Vejle
B.93 fik en drømmestart på Kvalifikationsligaen, da det lørdag blev til en 5-2-sejr hjemme over Vejle Boldklub.
Troelsgaard-mål sikrede KoldingQ uafgjort i Ballerup
På en sen scoring af Lotte Troelsgaard reddede KoldingQ ét point hjem i slutspilskampen på udebane mod BSF. Det hele endte 1-1.
Brøndby kørte Odense Q over efter pausen
På tre scoringer i anden halvleg lykkedes det for Brøndby at snuppe en komfortabel 4-0-sejr på udebane mod Odense Q. Frederikke Lindhardt og Stine Larsen scorede hver et mål, mens Nanna Christiansen kom på tavlen to gange.
Greve-anfører har stor respekt for FC Thy Thisted
Anfører Camila Christensen har stor respekt for FC Thy Thisted Q inden dagens topopgør i Kvalifikationsliagen, men fastslår, at hun og holdkammeraterne skal ud og spille deres eget spil.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
NINE INCH NAILS
MASSIVE ATTACK
DAVID BYRNE
DUA LIPA
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
69 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Brøndby melder udsolgt til sidste kamp
Fredag 20. april kl 13:29
Guardiola vil hente nye spillere og stab
Fredag 20. april kl 17:28
Vejle smed sejren til sidst mod FC Roskilde
Fredag 20. april kl 22:09
Højbjerg: Pep lærte mig at tænke fodbold
Fredag 20. april kl 19:03
Ings imponeret af Manes hårde arbejde
Fredag 20. april kl 11:42

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Suarez efter rekord: Fortjener mere respekt
Søndag 15. april kl 01:00
Hareide utilfreds med egenrådig Højbjerg
Tirsdag 17. april kl 10:02
Stærk Eriksen er på årets hold i England
Onsdag 18. april kl 11:28
Kaka: Real Madrid-skifte ødelagde mig
Onsdag 18. april kl 16:29
Wenger stopper i Arsenal til sommer
Fredag 20. april kl 10:55
Martin Spelmann siet fra til Helsingør-kamp
Mandag 16. april kl 16:59
17-årige Sessegnon rydder bordet i EFL
Mandag 16. april kl 07:05
Mukhtar-perle gav BIF-sejr i festligt derby
Søndag 15. april kl 17:58
FCM-træner om Onuachu: Vi ville drille BIF
Fredag 20. april kl 06:30
Fremragende Brøndby-comeback på heden
Torsdag 19. april kl 21:52

Kvindebold debat