LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Greve-anfører har stor respekt for FC Thy Thisted

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Greve-anfører har stor respekt for FC Thy Thisted
Foto: Greve
Anfører Camila Christensen har stor respekt for FC Thy Thisted Q inden dagens topopgør i Kvalifikationsliagen, men fastslår, at hun og holdkammeraterne skal ud og spille deres eget spil.

Søndag eftermiddag skal Greve forsøge at fortsætte den flotte stime. Modstanderen er FC Thy Thisted Q, der ligeledes er kommet fint fra start i denne sæson i Kvalifikationsligaen.

Greve-anføreren Camila Christensen har da også stor respekt for nordjyderne, men vil vise hjemmeholdets tilskuere, at de ikke kommer forgæves til en Greve-kamp.

- Første hjemmekamp i en sæson er altid fed at spille, og der er altid lidt sommerfugle i maven. Vi vil gerne vise tilskuerene, at de ikke kommer forgæves til en Greve-kamp, siger hun til bold.dk.

- Jeg har ikke meget kendskab til holdet, men ud fra deres præstationer og tabellen i efteråret, er det et hold, vi skal have stor respekt for, også med henblik på deres seneste resultat med storsejr over Varde, tilføjer hun.

Greve indledte som nævnt i sidste weekend tilværelsen i Kvalifikationsligaen med en flot 5-1-sejr på udebane over Vejle.

Nu gælder det så hjemmekampen mod FC Thy Thisted Q, der ligeledes skød foråret i gang med en storsejr, da Varde blev besejret 5-2.

Camila Christensen har stor tiltro til sine holdkammerater, og midtbanespilleren spår, at Greve kan vinde ved at spille deres eget spil.

- Jeg har stor tiltro til mine holdkammerater, som gør, at jeg ved, at vi kan spille vores eget spil og forhåbentlig levere en ligeså god præstation som i sidste weekend mod Vejle på udebane.

- Vi forventer, at FC Thy Thisted Q kommer med 100 kilometer i timen, så derfor skal vi være klar fra første fløjt, fastslår hun.

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at vi kunne spille første hjemmekamp på stadion, men vi håber stadig på en masse opbakning på kunstbanen.

- Ovenpå vores forårsdebut og storsejr sidste weekend i Vejle, har truppen højt humør og selvtillid, og vi glæder os til at byde FC Thy Thisted Q velkommen, afslutter Greves anfører.

Dagens opgør mellem Greve og FC Thy Thisted fløjtes i gang klokken 14.00.

maria@bold.dk


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.