Luk

Greve-anfører: Vi var godt forberedte på Sundby

| 1. Division (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Greves anfører Camilla Christensen mener, at man var godt forberedt på Sundby efter weekendens 2-0-sejr, men fastslår samtidig, at det er vigtigt, at man tager én kamp ad gangen.

Greve ligger efter syv kampe på førstepladsen i 1. divisions pulje 1 med 16 ud af 21 mulige point, og er derfor lunt placeret i forhold til at kæmpe med om en plads i forårets kvalifikationsspil til 3F Ligaen.

Den gode stime blev understreget i seneste kamp, hvor Greve på eget græs slog rivalerne Sundby med cifrene 2-0.

Ifølge anfører Camilla Christensen havde Greve-mandskabet gjort deres hjemmearbejde forud for opgøret mod Sundby.

- Vi vidste, det ville blive en hård kamp, hvor viljen og fighten til at vinde ville gøre forskellen. Vi var som trup godt forberedte på Sundbys spillestil og vidste, hvad de kom med, så vi vidste, hvad vi gik ind til, understreger Camilla Christensen til bold.dk.

- Sundby vil gerne slå lange bolde, så derfor lagde vi et højt og aggressivt pres på deres bagkæde fra start til slut. Jeg synes, vi formåede igennem hele kampen at skabe gode chancer og vinde vores duelspil stort set over hele banen, hvilket gjorde, at vi fik lukket godt ned for Sundbys spil. Vi stod sammen som et hold og alle 11 mand leverede.

- Vi var mere klar end dem, og vi vidste, at vi skulle ind og kæmpe for at få et forspring i tabellen og tre vigtige point med os.

Selvom Greve ligger godt til i tabellen, på en førsteplads i skrivende stund, tager man dog én kamp ad gangen, slår anføreren fast.

- Vi har arbejdet lidt med et nyt spilsystem 3-5-2, som vi har prøvet af i de sidste par kampe, og det har kun været positivt og givet os tre sejre. Så vi har fået troen og selvtilliden tilbage i truppen oven på en ret skuffende start på sæsonen.

- Efter sejren over Sundby ser det godt ud for os, men der er stadig mange kampe tilbage, og vi tager én kamp ad gangen, og ved, at vi skal være stærke og skarpe i hver kamp.

Næste kamp er lørdagens topkamp mod B. 93, der ligger nummer to, ét point efter Greve.

maria@bold.dk


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.