Luk

Greve og B. 93 fejrede oprykning med manér

| 1. Division (k) | 0 kommentarer

Infoboks

1. divisions Greve og B. 93 sluttede efterårets grundspil af med manér, da Birkerød og Sundby blev besejret henholdsvis 6-0 og 3-0. Begge hold skal til foråret spille i Kvalifikationsligaen.

Der var ikke det store spil i weekendens kampe i landets næstbedste række, da efterårets sidste spillerunde i 1. divisions pulje 1 skulle afvikles.

Oprykningspladserne til forårets kvalifikationsspil var i sikre hænder hos både Greve og B. 93, og derfor kunne ingen af holdene gøre det store ved deres placeringer. Et faktum der dog ikke holdt hverken Greve eller B. 93 fra at levere underholdning med masser af mål i årets sidste kamp.

På Greve Stadion var der linet op til oprykningsfest, da rækkens tophold Greve fik besøg af bundholdet Birkerød.

Greve har været suveræne i denne sæson, og skulle da også blot bruge 11 minutter, før 1-0-føringen var en realitet. Celine Troest stod for føringsmålet, inden Amalia Hansen øgede til 2-0 efter en halv times spil.

Kantspilleren Frederikke Lindhardt ville også være med i målfesten, da hun kort før pausen øgede yderligere til 3-0.

Selv samme Frederikke Lindhardt var i hopla efter pausen, og efter ét minut havde hun sendt sit hold foran med 4-0, inden Sissel Kielnhofer øgede til både 5-0 og 6-0, som blev slutfacittet.

Dermed sluttede Lasse Petersens Greve-mandskab af med en flot præstation i årets sidste kamp mod Birkerød, der blev sendt tilbage til det nordsjællandske med et 0-6-nederlag. Greve slutter som nummer et med 35 point for 14 kampe, hvor det er blevet til 11 sejre og blot et enkelt nederlag.

Andetsteds ventede ligeledes årets sidste kamp for rækkens andet oprykningshold, B. 93, der tilmed er oprykker til 1. division i denne sæson. B. 93 kom med fire sejre i streg i bagagen, og kunne altså med en sejre slutte året af med manér, da det gjaldt hjemmekampen mod Sundby.

Efter en målløs første halvleg skulle der blot gå tre minutter af anden halvleg, før målscoringen blev skudt i gang, dette til værterne fra B. 93's fordel.

Et selvmål fra Sundbys Malene Huusom satte værterne i gang, for blot to minutter senere øgede den brandvarme topscorer Mette Perthu-Hansen til 2-0, inden selv samme Perthu-Hansen øgede til 3-0 tre minutter efter.

140 tilskuere havde fundet vej til Østerbro Stadion i årets sidste slagsudvikling, og de kunne efter kampen fejre oprykningen sammen med B. 93, der slutter som nummer to med 30 point.

I de resterende kampe i 1. divisions pulje 1 sluttede Herlufsholm af med en 3-1-sejr mod Østerbro IF, mens FC Damsø hentede en 2-1-sejr over KoldingQ II.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
08:09
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
08:07
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
08:05
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
08:04
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
08:03
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
08:02
Pep vil bruge de unge mod Akinfenwa og co.
08:01
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
07:57
Juve er tredjesidst: Problemet er mentaliteten
07:55
Chelsea Football Club
07:53
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:53
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:52
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
07:51
PSG-chef tog Messi ud ved 1-1: Må tage valg
07:50
RFC-chef vil ikke høre brok over tæt program
07:49
FCM og FCK har øje på to andre i guldkamp
07:48
Midtjyllands ti mand fik vigtig sejr i topstrid
07:48
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:48
BIF-chef overvejer ændringer efter skuffelse
07:46
FCK - Tak for alt, Daramy!
07:46
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:43
Brumado: Viste hvorfor FCM er nummer et
07:43
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:43
FCM-vikar strålede i udsolgt Parken: Iskold
07:43
Midtjyllands ti mand fik vigtig sejr i topstrid
07:42