Luk

Greve trak sig sejrrigt ud af topopgøret mod B. 93

| 1. Division (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Greve vandt med 1-0 på udebane i topopgøret mod B. 93, mens Sundby efter tre nederlag i træk kom tilbage på sejrssporet med en 5-0-sejr over Skjold Birkerød i 1. divisions pulje 1.

Der var dømt topopgør lørdag i 1. divisions pulje 1, da rækkens tophold fra Greve på hjemmebane fik besøg af rækkens nummer to fra B. 93.

Blot et enkelt point adskilte de to hold inden opgøret, og for værterne fra Greve, der har spillet en kamp færre end B. 93, kunne man med en sejr øge afstanden til B. 93 og de øvrige hold i rækken.

Lasse Petersens mandskab kom da også planmæssigt foran efter knap en halv times spil, da Frederikke Lindhardt forsøgte sig med et godt indlæg, som B. 93-keeperen reddede, og hurtig på returen var Michaela Schnack, der på sikker vis sendte bolden i mål til 1-0.

Flere mål blev det ikke til, hvorfor opgøret endte 1-0, og med sejren står Greve noteret for 19 point i otte kampe.

I Kløvermarken skulle Sundby efter tre nederlag på stribe forsøge at finde tilbage på rette spor, da det gjaldt hjemmekampen mod Skjold Birkerød.

Der var kun spillet to minutter, før Sundby kom foran, da Nana Pedersen stod for 1-0-målet. To minutter senere blev føringen fordoblet ved Camille Andersen, inden både Nana Pedersen og Simone Johansen yderligere fik scoret.

Sundby kunne således gå til pause med en overbevisende 4-0-føring i bagagen, en føring der seks minutter inde i anden halvleg blev øget til 5-0, da Line Anker cementeret sejren. Med 5-0-sejren ligger Sundby på en delt fjerdeplads med 13 point i otte kampe.

Andetsteds skulle FC Damsø forsøge at vaske sidste rundes 1-0-nederlag til Herlufsholm af sig, da holdet på hjemmebane tog imod topholdet Østerbro IF.

Gitte Hansen sørgede for enperfekt åbning for FC Damsø med sin 1-0-scoring efter syv minutter. Herefter blev det en målfattig forestilling, hvor ingen af holdene fik netmaskerne til at blafre.

Opgøret sluttede derfor 1-0, og med det resultat sikrede FC Damsø sig tre vitale point, hvor man nu står noteret for 13 point.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.