Luk

Greve vil slutte året med en sejr

| 1. Division (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Lørdag eftermiddag spiller Greve årets sidste kamp i 1. division, inden det til foråret står på kvalifikationsspil til 3F Ligaen. Cecilie Buchberg vil slutte med en sejr.

Sæsonen nærmer sig sin afslutning i både 3F Ligaen og i de to puljer i 1. division, og lørdag eftermiddag spiller Greve den sidste kamp for i år.

Greve sikrede sig allerede for et par runder siden den ene billet til forårets kvalifikationsspil og med en sikret førsteplads i hus, er der ikke det store på spil forud for lørdagens hjemmekamp mod bundproppen Birkerød.

Men selv om udfaldet af kampen ikke har afgørende betydning, hersker der ingen tvivl, om at Greve-spilllerne vil jagte endnu en sejr. Det fastslår holdets midtbanespiller Cecilie Buchberg.

- Jeg forventer, at vi lever op til vores favoritværdighed. Alle skal være 100 procent fokuseret på kampen, for som vi har set før, så kan det godt blive en svær kamp, hvis fokus ikke er, hvor det skal være. Vi skal gøre arbejdet færdigt og have de sidste tre point, siger Cecilie Buchberg til bold.dk.

- Vi skal passe på, at vi ikke mister fokus. Vi skal være spilstyrende og stadig holde fokus, selvom oprykningen og førstepladsen er sikret. Vi skal ikke have fokus på alt det, der skal ske efter kampen. Så kan vi tænke på fejring og fest, når kampen bliver fløjtet af.

Cecilie Buchberg fortæller videre, at hun håber på stor opbakning fra lægterne.

- Jeg ser frem til, at Greve endelig kan slutte efterårssæonen af med oprykning til kvalifikationsspillet. Vi skal nyde, at vi har nået begge vores målsætninger, at kampen er på hjemmebane, og at vi forhåbentlig har masser af opbakning og folk, som vil fejre oprykningen med os, slutter Buchberg.

Opgøret mellem Greve og Birkerød spilles kl. 13.00.

maria@bold.dk


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.