Luk

Luk

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

| CL (k) | 7 kommentarer

Infoboks

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder har gang i en forrygende sæson med sin tyske klub Wolfsburg, der har udmøntet sig i The Double med både pokaltriumf og mesterskab.

Torsdag aften kulminerede det hele så med en finale i den prestigefyldte turnering Champions League, hvor mægtige Lyon fra Frankrig ventede.

Stadion Valerija Lobanovskoho i Kiev dannede ramme om finalebraget, hvor der var godt fyldt op på lægterne med 14.237 tilskuere.

Pernille Harder startede som vanligt inde, hvor hun sammen med Ewa Pajor udgjorde Wolfsburgs offensivduo.

De to hold udspillede en chancefattig ordinær spilletid, og begge mandskaber måtte således ud i forlænget spilletid.

Og det startede godt for de grønblusede, set med danske øjne. Pernille Harder skulle nemlig blot bruge tre minutter af den forlængede spilletid, før hun fik hul på bylden. Med et knaldhårdt skud hamrede hun tyskerne i front med 1-0.

Glæden varede dog ikke længe for Wolfsburg, da en udvisning til Alexandra Popp blev en realitet bare tre minutter senere.

Og det skulle vise sig at blive en dyr udvisning for Stephan Lerchs tropper. På fem gyldne minutter lykkedes det nemlig Lyon at score tre mål. I det 116. minut faldt yderligere en scoring.

Det viste sig at blive yderst afgørende for udfaldet, hvor Lyon endte med at vinde 4-1, og dermed snuppede det franske storhold den femte Champions League-triumf til samlingen.


Af Maria Kammann

7 kommentarer

maxbakketop 07:12          
Hende Popp må godt nok føle sig dum.
Blackmore 13:08          
"Med et knaldhårdt skud hamrede hun tyskerne i front med 1-0"

Haha! Meget kan siges om det skud, men hårdt var det ikke
Peter Nielsen 18:33          
to svar (nu 3) i et indlæg om CL finalen, hvor der tilmed er en dansker med som oven i købet scorer..

Stort set alle andre post´s har ingen svar...

For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.
FodboldFest 01:14          
@For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.

Øhh? Så du vil gerne have mindre udbud af nyheder? Spøjst koncept..
Andfred 18:27          
Jeg tror han mener damenyhederne skal være sammen med herrernes, på forsiden. Det synes jeg hvertfald de burde. Ingen grund til at gemme det her, og der er allerede så meget andet som de fleste ikke interesserer sig for.

Nedlæg kvindebold, og hav´ det hele samlet under nyheder og diverse dertil indrettede tråde.
Slettet(351856201103) 15:39          
Det lovede bold bare ikke ville være tilfældet da de lancerede konceptet. Jeg gider ikke læse nyheder om at Brøndby er tæt på tysk landsholdsspiller, eller hvad nu, og så finde ud af at der er tale om kvindefodbold. Bold skal naturligvis ikke designes udelukkende efter mine ønsker, men jeg tror, at mange vil finde andre steder at læse deres nyheder, hvis det ikke er gennemskueligt om der er tale om herre/kvindefodbold.
Peter Nielsen 08:35          
Man kunne vel også lave det således at bold.dk indeholdt alle nyheder og lavede en underrubrik der hed herrebold og på den måde sidestillede kvindebold med herrebold.

Personligt synes jeg i hvert fald at det virker lidt sært at sige "nu vil vi satse på kvindebold" og så gemme nyhederne væk fra forsiden. Forsiden bør være for både mænd og kvinder.
Rørende engelsk øjeblik: Hylder afdød søster

Englands landstræner, Sarina Wiegman, valgte at fejre EM-triumfen ved at kysse et armbånd på hendes håndled, da hun ville sende en tak til sin afdøde søster.

Engelske spillere afbrød pressemøde: 'It's coming home'

Da landstræner Sarina Wiegman talte med pressen efter finalesejren, blev hun afbrudt af sit hold, da de engelske spillere stormede pressemødet og holdt en fest. Se videoen nedenfor.

Stor tysk skuffelse ved EM: Vi var uheldige

Tyskland havde fortjent mere fra EM-finalen, men de manglede de afgøende marginaler, udtaler en skuffet Marina Hegering efter nederlaget til England.

Engelsk matchvinder om scoring: Er der mål?

Chloe Kelly sikrede England EM-titlen, da hun blev heltinden i den forlænget spilletid. Englænderen var dog i tvivl om, hvor vidt målet talte.

Popp skadet under opvarmning: Vidste det godt

Alexandra Popp måtte udgå med en skade under opvarmningen til EM-finalen, men nu fortæller landstræner Martina Voss-Tecklenburg, at angriberen allerede var skadet lørdag.

Galleri: Se England fejre den historiske EM-triumf

England kan for første gang i historien kalde sig for europamester, og det blev fejret med manér på Wembleys græstæppe. Se galleri fra fejringen nedenfor.

England vandt EM: Vi har ændret samfundet

Englands EM-triumf er ikke kun en sejr for engelsk fodbold, men det er i høj grad også en sejr for kvinderne og i det hele taget samfundet i England, siger landstræner Sarina Wiegman.

Tysk landstræner revser VAR: Det gør mig ked af det

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, var efter nederlaget i EM-finalen til England ude med en stor kritik af VAR; som snød tyskerne for en scoring.

Trods tysk nedtur: Oberdorf vinder EM-pris

Lena Oberdorf var grædefærdig efter finale-nederlaget til England søndag aften, men tyskeren fik da lidt at glæde sig over, da hun blev kåret som den bedste unge spiller under EM.

Engelske Beth Mead blev EM-topscorer

Beth Mead var med til at vinde EM med England, men hun har fået mere at fejre, da hun også er blevet EM-topscorer med sine seks scoringer under slutrunden.

'It's coming home' - England vinder dramatisk EM-finale

England kan for første gang kalde sig europamester, efter det søndag aften blev til en 2-1-sejr over Tyskland i EM-finalen, hvor en scoring i forlænget spilletid afgjorde braget.

SLUT: England - Tyskland minut for minut

Søndag aften bliver kvindernes EM afgjort, når værterne fra England møder Tyskland. 

Sjette kamp i træk: Samme 11 spillere starter for England

England og Tyskland skal søndag i kamp om EM-guldet, og her er der ingen ændringer i startopstillingerne, da de to hold har valgt at starte på samme måde som i semifinalen.

EM 2017 fik Kühl til at drømme: Fik kvindelige idoler

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Kathrine Kühl, som fortæller om sin karriere.

Veje ville på herrelandsholdet: Jonglerede med Zidane

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Katrine Veje, som fortæller om sin karriere.

Dansk ros til Wiegman: Hun kan træne et herrehold

Ole Tobiasen fortæller til bold.dk, at den engelske landstræner, Sarina Wiegman, sagtens ville kunne træne et herrehold. Han er dog mere betænkelig ved, hvordan spillerne kommer til at reagere på det.

EM-finale kan ændre alt: Alle lande skal tage de næste skridt

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, slår fast, at resten af Europa skal smede, mens jernet er varmt, så kvindefodbolden kan udvikle sig yderligere efter EM-finalen.

Tyskland med flest advarsler: En del af deres natur

Engelske Leah Williamson fortæller, at de forventer et hårdspillede tysk landshold i EM-finalen, men det er ikke noget, som de engelske kvinder ikke kan matche. 

Ingen angst hos Svenja Huth: Det bliver helt vildt

Svenja Huth er spændt på søndagens finale mod England, så tyskeren er ikke ramt af stress inden hendes første EM-finale. Hun kan derfor slet ikke vente med at komme i gang.

EM-finalister slår fast: Det er mediernes fortælling

Englands Leah Williamson og tyske Svenja Huth fortæller begge, at rivaliseringen mellem England og Tyskland kun er noget, som medierne fokuserer på op til EM-finalen.

Slimane med oplæg i brasiliansk fest
22:25
Kæmpe skuffelse for Danmark: Det gør rigtig ondt
22:23
FC Fredericias Nambishi er tilbage fra skade: Føler mig klar
22:16
Ross blev skurken for Danmark: Skuffet og pisse irriteret
21:59
Anderlecht forlænger med kant-profil
21:55
Rangers-midt drømmer: Vil til Top 5-liga
21:33
Qatar tæt på overraskende testsejr - fik remis mod Chile
21:10
Medie: Jose Mourinho vil have Jurrien Timber
20:56
Danmark missede EM efter kæmpe drama og straffespark
20:44
Ajax præsenterer rødt regnskab: Minus 180 millioner
20:21
To FCM-profiler og Claesson skal redde Sverige
20:09
Caretaker forlader Derby efter ansættelse af træner
20:04
Valencia-back: Græd i det første år
19:48
Selvsikker Rennes-boss: Kan blive fransk landstræner
19:29
Ingen ville give fair pris for Jon Dahls stjerne
19:11
Sociedad må undvære stopper: Ramt af skade i baglåret
18:57
Bravo ventede på Betis: Tæt på karrierestop
18:40
Fabian Delph stopper karrieren som 32-årig
18:24
Milik jubler over Juventus-tilværelse: Altid en drøm
18:08
Norsk stopper før Serbien: Mitrovic og Vlahovic har mangler
17:49
LIVE: Danmarks U21-landshold jagter EM
17:45
Godt nyt for Juventus: Stærk trio er tilbage i træning
17:32
John Obi Mikel stopper karrieren: Tak til mine loyale fans
17:15
Union St. Gilloise køber finsk offensivtalent i HJK
17:00
Milan-præsident: Umuligt og farligt at renovere San Siro
16:41