Luk

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

| Champions League (k) | 7 kommentarer

Infoboks

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder har gang i en forrygende sæson med sin tyske klub Wolfsburg, der har udmøntet sig i The Double med både pokaltriumf og mesterskab.

Torsdag aften kulminerede det hele så med en finale i den prestigefyldte turnering Champions League, hvor mægtige Lyon fra Frankrig ventede.

Stadion Valerija Lobanovskoho i Kiev dannede ramme om finalebraget, hvor der var godt fyldt op på lægterne med 14.237 tilskuere.

Pernille Harder startede som vanligt inde, hvor hun sammen med Ewa Pajor udgjorde Wolfsburgs offensivduo.

De to hold udspillede en chancefattig ordinær spilletid, og begge mandskaber måtte således ud i forlænget spilletid.

Og det startede godt for de grønblusede, set med danske øjne. Pernille Harder skulle nemlig blot bruge tre minutter af den forlængede spilletid, før hun fik hul på bylden. Med et knaldhårdt skud hamrede hun tyskerne i front med 1-0.

Glæden varede dog ikke længe for Wolfsburg, da en udvisning til Alexandra Popp blev en realitet bare tre minutter senere.

Og det skulle vise sig at blive en dyr udvisning for Stephan Lerchs tropper. På fem gyldne minutter lykkedes det nemlig Lyon at score tre mål. I det 116. minut faldt yderligere en scoring.

Det viste sig at blive yderst afgørende for udfaldet, hvor Lyon endte med at vinde 4-1, og dermed snuppede det franske storhold den femte Champions League-triumf til samlingen.


Af Maria Kammann

7 kommentarer

maxbakketop 07:12          
Hende Popp må godt nok føle sig dum.
Blackmore 13:08          
"Med et knaldhårdt skud hamrede hun tyskerne i front med 1-0"

Haha! Meget kan siges om det skud, men hårdt var det ikke
Peter Nielsen 18:33          
to svar (nu 3) i et indlæg om CL finalen, hvor der tilmed er en dansker med som oven i købet scorer..

Stort set alle andre post´s har ingen svar...

For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.
FodboldFest 01:14          
@For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.

Øhh? Så du vil gerne have mindre udbud af nyheder? Spøjst koncept..
Andfred 18:27          
Jeg tror han mener damenyhederne skal være sammen med herrernes, på forsiden. Det synes jeg hvertfald de burde. Ingen grund til at gemme det her, og der er allerede så meget andet som de fleste ikke interesserer sig for.

Nedlæg kvindebold, og hav´ det hele samlet under nyheder og diverse dertil indrettede tråde.
Slettet(351856201103) 15:39          
Det lovede bold bare ikke ville være tilfældet da de lancerede konceptet. Jeg gider ikke læse nyheder om at Brøndby er tæt på tysk landsholdsspiller, eller hvad nu, og så finde ud af at der er tale om kvindefodbold. Bold skal naturligvis ikke designes udelukkende efter mine ønsker, men jeg tror, at mange vil finde andre steder at læse deres nyheder, hvis det ikke er gennemskueligt om der er tale om herre/kvindefodbold.
Peter Nielsen 08:35          
Man kunne vel også lave det således at bold.dk indeholdt alle nyheder og lavede en underrubrik der hed herrebold og på den måde sidestillede kvindebold med herrebold.

Personligt synes jeg i hvert fald at det virker lidt sært at sige "nu vil vi satse på kvindebold" og så gemme nyhederne væk fra forsiden. Forsiden bør være for både mænd og kvinder.
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Ny seriespiller fik hjertestop: Svært at forstå
07:00
Esbjerg fB - Så er der (Hy)ballade!
06:56
Esbjerg fB - Så er der (Hy)ballade!
06:43
Viborg lægger græs til hadets kamp
06:37
OB-profil før FCK: Første kamp for fuldt hus
06:34
Jakob P. om FCM-drillerier i Viborg: Trist uden
06:30
Viborg lægger græs til hadets kamp
06:27
EfB-boss: Mødes med Van der Vaart om job
06:26
Priske: Tilskuerne kommer for at se Fischer
06:23
OL i Tokyo 2020 i 2021
06:13
Viborg lægger græs til hadets kamp
06:00
EfB-lejesvend om Hyballa: Intet at klage over
05:54
EfB-lejesvend om Hyballa: Intet at klage over
04:19
Esbjerg fB - Så er der (Hy)ballade!
04:06
OB-profil før FCK: Første kamp for fuldt hus
04:05
OL i Tokyo 2020 i 2021
03:52
Kyniske Lyngby vandt da Emil Nielsen så rødt
03:41
Officielt: FCK sælger Fischer til Priske og co.
03:29
Frederik Winther kan få chancen i Augsburg
03:26
Officielt: FCK sælger Fischer til Priske og co.
03:03
Priske: Tilskuerne kommer for at se Fischer
02:35
Hyballa afviser fysisk vold: Komplet nonsens
02:02
EfB-lejesvend om Hyballa: Intet at klage over
01:54
Viborg-træner før FCM: Mere end de tre point
01:48
Medie: Brasiliansk spids er i tvivl om FCM
01:39