LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Harder vil være verdens bedste

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Harder vil være verdens bedste
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
For tredje år i træk er Pernille Harder blevet kåret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, og den danske anfører sigter efter at blive verdens bedste.

Pernille Harder er en stor profil både i den tyske klub Wolfsburg og på det danske landshold, hvor hun særligt var toneangivende for de rød-hvide ved sommerens EM-slutrunde i Holland.

25-årige Harder høster også flere nomineringer og priser til sig. I sommer var hun blandt de 18 udvalgte til Årets Hold i Champions League, mens hun ligeledes var nomineret til Europas bedste fodboldspiller.

I efteråret blev hun kåret til Årets Kvindelige Fodboldspiller af fodboldmediet Goal, og havde ikke overraskende fundet vej til Årets Hold, der for første gang blev udpeget af Spillerforeningen.

Efter et forrygende år blev den teknisk stærke angriber i forbindelse med sidste weekends sportsgalla i Herning, ligeledes hædret med titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2017.

Landsholdsanføreren har stadig som mål at blive verdens bedste fodboldspiller.

- Ja det er det, siger Pernille Harder i en video til Spillerforeningens Facebook-side og uddyber:

- Helt sikkert. Også efter i år, hvor jeg føler, at jeg er kommet lidt nærmere med de forskellige nomineringer og sådan. Så giver det endnu mere mod på det. At det helt sikkert er muligt, tilføjer Harder.

25-årige Harder fortæller videre om, hvordan hun arbejder for at indfri det mål.

- Det vigtigste er jo, at man træner hårdt, at jeg arbejder på mine procesmål - det, jeg gerne vil blive bedre til - og så er en stor del af det også at præstere med holdet.

- At man vinder titler med både klubhold og landshold. For at man kan få de her individuelle priser, så skal man også være på et hold, som præsterer, fastslår angriberen.

- Når holdtræningen er færdig, så bliver man måske tit en halv time mere for at træne de her ting, man gerne vil blive bedre til. Jeg arbejder stadigvæk med mit frispark. Det kan altid blive bedre, så man sætter den hver gang.

- Og så forskellige slags afslutninger træner jeg også på lige nu. Og så mine beslutninger i kampe, når jeg er retvendt, slutter Harder.

Pernille Harders første sæson i tysk fodbold bød på både mesterskab og pokaltitel med Wolfsburg, mens hun overvintrer som topscorer i Bundesligaen.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.