LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Katrine Veje så gode ting under Algarve Cup

| Danmark (k) | 1 kommentar
Katrine Veje så gode ting under Algarve Cup
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Infoboks

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
Katrine Veje er tilfreds med landsholdets udbytte af dette års Algarve Cup. Marginalerne var dog ikke med de rød-hvide i kampene, mener kantspilleren.

De danske EM-sølvvindere vendte torsdag hjem til Danmark efter halvanden uges ophold i Portugal, hvor Danmark har deltaget i den traditionsrige træningsturnering Algarve Cup.

Lars Søndergaards tropper sluttede som nummer ti, efter at man tabte 5-6 til Island i den sidste kamp, hvor de to hold dystede om niendepladsen.

Første møde med Island endte 0-0. Siden hen løb danskerne ind i to smalle nederlag til henholdsvis Holland og Japan.

Dermed lykkedes det ikke for Danmark at få en sejr, men kantspiller Katrine Veje ser alligevel tilbage på en udbytterig tur.

- Fodboldmæssigt har vi spillet noget godt fodbold i vores kampe, men vi havde ikke marginalerne med os, siger Veje til bold.dk.

- Det har været en fin tur, hvor vi har haft nogle gode træninger og alle har fået vist, at de gerne vil være med, hvor det gælder.

Næste opgave for Veje og landsholdet foregår på Viborg Stadion, som den 9. april lægger græstæppe til den vitale VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Ukraine.

- Vi har forberedt os frem mod VM-kvalifikationskampene, så det ser jeg rigtig meget frem imod, og jeg glæder mig til at spille på vores hjemmebane igen i Viborg, hvor stemningen altid er fantastisk, fortæller Veje.

26-årige Katrine Veje står noteret for 108 A-landskampe siden sin debut i 2009.

maria@bold.dk


Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Maria Kammann

1 kommentar

grundlovsdag 10:45          
Ja, de andre hold spillede meget godt.
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.