LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Klubløs EM-profil kæmper med genoptræningen

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Klubløs EM-profil kæmper med genoptræningen
Foto: Getty Images
Et overrevet korsbånd til Line S. Jensen under sommerens EM-semfinale mod Østrig, spolerede livet som professionel i udlandet i USA. Midtbanespilleren, der er tilbage på dansk jord, arbejder frem mod et comeback.

Glæden var enorm, da det danske landshold i sommer med en sejr over Østrig sikrede sig en plads i EM-finalen.

Men der var også skår i glæden, da midtbaneprofilen Line S. Jensen undervejs i opgøret måtte forlade banen med en grim knæskade.

Der var frygt for et overrevet korsbånd, og frygten viste sig at være velbegrundet, da Line S. Jensen havde revet korsbåndet i det ene knæ over.

Det har betydet en lang pause for midtbanespilleren, og tilmed et farvel til livet som professionel i udlandet, hvor hun i sommeren 2016 skiftede fra Fortuna Hjørring til Washington Spirit i USA.

- Det var et træls tidspunkt, det skete på. Jeg synes selv, jeg havde en god EM-slutrunde og var klar til at vende tilbage til USA og spille for fulde drøn og så se, hvad der skulle ske derefter, da min kontrakt udløb efter sæsonen, siger Line S. Jensen til DR Sporten.

- Jeg stod i stedet i en gråzone, hvor jeg ikke vidste, hvad der skulle ske. Jeg havde pludselig ikke noget sted, hvor jeg hørte til og skulle komme hver dag. Det har været svært, erkender Line S. Jensen.

Den 26-årige midtbanespiller blev efter EM-slutrunden tilbudt en kontraktforlængelse med sin amerikanske klub Wahington Spirit, trods den alvorlige knæskade, men Line S. Jensen anede en ensom skadesperiode med genoptræning i USA.

Line S. Jensen valgte således at takke nej tilbuddet, og er i dag tilbage i Danmark, hvor hun bor hos sine forældre og er under genoptrækning, der går efter planen.

Midtbanespilleren, der altså er klubløs i øjeblikket, drømmer om at få et tilbud og finde en ny klub, og fortæller samtidig, at hun ikke er kræsen. Det handler blot om at finde en klub og få spillet, fastslår hun.

26-årige Line S. Jensen, der nåede at spille 240 kampe, vinde tre DM-titler og en pokaltitel med Fortuna Hjørring, står noteret for 66 A-landskampe for Danmark.


Streaming af topfodbold fra Premier League, La Liga, Superligaen og Europa League. Få 2 ugers gratis adgang nu.
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Dagens overblik: Pokalfinalister skal findes
Lørdag er det afgørelsens time i de to semifinaler i den danske pokalturnering, mens danskerklubben Linköpings jagter en plads i Svenska Cupen finalen.
Louise Eriksen før pokalretur: Skal være konsekvente
KoldingQ tager til det fynske for at være konsekvente og spille sit eget spil mod Odense Q i pokalsemifinalens returopgør. Det slår anføreren Louise Eriksen fast.
Theresa Nielsen jubler over første Seattle-kamp
Theresa Nielsen jubler over sin første kamp for Seattle Reign, der blev vundet 4-0. Forsvarsspilleren er generelt godt tilfreds med den nye aggressive spillestil, der implementeres i klubben.
Varde forlænger med sportschef
Varde har forlænget aftalen med sportschefen Peter Hansen således, at hans kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2019.
Harder og Wolfsburg klar til pokalsemifinale
Wolfsburg sled sig onsdag aften til en 2-1-sejr over SC Sand, og dermed er Pernille Harder og holdkammeraterne videre til semifinalen i den tyske pokalturnering.
Nadim og Leth Jans tabte Continental Tyres Cup
Manchester City med Nadia Nadim og Mie Leth Jans på holdkortet tabte onsdag aften den engelske Continental Tyres Cup-finale med 1-0 til Arsenal.
Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold
Odense Q's Tenna Kappel ærgrer sig over 3-2-nederlaget til KoldingQ i det første semifinaleopgør, men odenseanerne spillede som et hold, mener anføreren.
Katrine Veje så gode ting under Algarve Cup
Katrine Veje er tilfreds med landsholdets udbytte af dette års Algarve Cup. Marginalerne var dog ikke med de rød-hvide i kampene, mener kantspilleren.
Rosengård og Linköpings kan mødes i Svenska Cupen-finale
FC Rosengård med Sanne Troelsgaard og Simone Boye møder Djurgården i semifinalen i Svenska Cupen, mens danskerklubben Linköpings skal op imod Eskilstuna.
KoldingQ-træner vil se mere aggressivitet
KoldingQ-cheftræner Peter Pedersen erklærer sig tilfreds med 3-2-sejren i det første semifinaleopgør mod Odense Q i pokalturneringen, men vil se mere aggressivt i returmødet.
Odense Q-træner: Ikke urealistisk at vinde 1-0 eller 2-1
På trods af nederlaget i den første kamp i pokalsemifinalen, forhindrer det ikke Odense Q's assistenttræner Steen Hansen i at tro på en plads i finalen.
Boye og Troelsgaard på tavlen i vital Rosengård-sejr
Både Simone Boye og Sanne Troelsgaard fandt vej til netmaskerne, da FC Rosengård søndag spillede sig i semifinalen i Svenska Cupen med en 3-2-sejr over Kristianstads.
Brøndby sejrede 2-0 i første semifinaleopgør
Brøndby hentede en 2-0-sejr hjemme mod VSK Aarhus i første opgør i pokalturneringens semifinale. Ria Öling og Maria Hovmark scorede målene.
KoldingQ tog første stik mod Odense Q
En scoring dybt inde i overtiden af Rachel Hoekstra sikrede KoldingQ en 3-2-sejr over Odense Q i den første af to kampe i pokalsemifinalen.
Dagens overblik: Svenska Cupen ruller
FC Rosengård og Linköpings skal søndag i aktion i Svenska Cupen, og Katrine Veje og Montpellier skal et smut forbi Guingamp i den franske bedste række.
Odense Q-træner forudser svær opgave mod godt KoldingQ-hold
Odense Q-cheftræner Morten Christiansen ved, at der venter en svær opgave mod KoldingQ i pokalsemifinalen. Holdet har dog lært meget af kvartfinalen mod FC Damsø, hvor man med næb og klør sikrede sig videre avancement.
Dagens overblik: Semifinaleopgør i pokalturneringen
Lørdag byder på pokalbold i Danmark. Mestrene Brøndby får besøg af VSK Aarhus, mens Odense Q skal et smut til KoldingQ.
Louise W. før pokalbrag: Skal ville kampen mere end VSK
Brøndby skal vinde deres dueller og ville kampen mere end VSK Aarhus, når de to hold lørdag tørner sammen i den første pokalsemifinale, mener anfører Louise Winter.
Lotte Troelsgaard: Alt kan ske i pokalkampe
KoldingQ's Lotte Troelsgaard erklærer sig tilfreds med, at holdet skal op imod Odense Q i pokalsemifinalen, men advarer også mod at tage for let på opgaven. Alt kan ske i pokalkampe, fastslår hun.
Harder: Alt det hårde arbejde betaler sig
Pernille Harder kalder 2017 for det bedste hidtil i sin karriere. Alt det hårde arbejde, hun lægger i det, betaler sig, fortæller hun.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NINE INCH NAILS
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
103 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Sprudlende Eriksen sparkede Spurs videre
Lørdag 17. marts kl 15:11
Messi: Jeg spiller mere for holdet nu
Lørdag 17. marts kl 11:03
Mourinho: Spillerne skal blive voksne
Lørdag 17. marts kl 09:36
Vilde Salah med fire mål og assist i 5-0-sejr
Lørdag 17. marts kl 20:19
Simon Tibbling: Jeg har aldrig været bedre
Lørdag 17. marts kl 10:32

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Ajax degraderer ulydig tysker
Mandag 12. marts kl 11:06
Dani Alves: Kan lide fodbold mindre og mindre
Tirsdag 13. marts kl 10:34
Jonas Dal: Vanvittigt hvis vi rykker op
Torsdag 15. marts kl 17:30
Durmisi, Knudsen og Boilesen på landsholdet
Tirsdag 13. marts kl 12:03
Ståle: Helsingør så, at Köteles ikke var SL-klar
Tirsdag 13. marts kl 10:19
Purung Brøndby-komet får prof-kontrakt
Torsdag 15. marts kl 15:24
FCK vil ikke sætte beløb på sommersalg
Onsdag 14. marts kl 10:32
Mourinho: CL-exit ikke verdens undergang
Onsdag 14. marts kl 06:43
Juve og Real Madrid brager sammen i CL
Fredag 16. marts kl 12:16
Ben Yedder sparkede Sevilla i kvartfinalen
Tirsdag 13. marts kl 22:36

Kvindebold debat