LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

KoldingQ stryger på tredjepladsen med sejr

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
KoldingQ stryger på tredjepladsen med sejr
Foto: KoldingQ
Med en 3-0-sejr over Odense Q, bragte KoldingQ sig op på tredjepladsen i 3F Ligaens slutspil. Andetsteds delte BSF og VSK Aarhus i porten med uafgjort 2-2.

Der var vigtige point på spil i toppen af 3F Ligaens slutspil lørdag eftermiddag, da rækkens nummer tre fra BSF tog imod nummer fem fra VSK Aarhus.

En sejr til BSF ville sende dem tættere på de to førende tophold, Brøndby og Fortuna Hjørring, mens aarhusianerne helst skulle bruge point for at holde snor i den tætte topstrid om bronzemedaljerne.

Og den mission startede godt for Henrik Andersens VSK Aarhus-mandskab, der kom foran efter 14 minutter. Gæsternes Signe Holt stod for 1-0-føringen.

Føringen holdt dog ikke særlig længe. Efter tre minutter bragte BSF's Pernille Larsen nemlig balance i regnskabet.

Hjemmeholdet var ikke færdige, og da første halvleg havde passeret en halv time, var offensivprofilen Amalie Thestrup på pletten med scoringen til 2-1, som var stillingen ved pausen.

I anden halvleg blev der kun scoret en enkelt gang, da VSK Aarhus' Jannie Thomsen i det 58. minut fik bolden i nettet til 2-2.

Flere mål blev det altså ikke til, og dermed endte det hele med en pointdeling mellem de to mandskaber.

Med resultatet indtager BSF fjerdepladsen med 11 point, mens VSK Aarhus har seks point på femtepladsen.

VSK Aarhus skal i næste runde på besøg hos topholdet Brøndby, mens BSF får besøg af Odense Q.

Lørdagens anden kamp i 3F Ligaens slutspil stod mellem Odense Q og KoldingQ, der krydsede klinger på bane 1 i det fynske.

Hjemmeholdet kom med selvtillid i bagagen, efter at det i forrige runde blev til den første sejr i slutspillet med 3-1 ude over VSK Aarhus.

Gæsterne fra KoldingQ, der for en uges tid siden spillede pokalfinale mod Brøndby, skulle bruge livsvigtige point for at holde fast i toppen, og med resultatet tidligere på dagen ville en sejr således holde liv i klubbens håb om bronzemedaljerne.

KoldingQ kom bedst fra start, og allerede efter 14 minutters spil kom Charlotte Sørensen på tavlen.

Et kvarter efter pausen øgede Lotte Troelsgaard til 2-0, mens den unge Nicoline Boeriis satte sidste søm i kisten med scoringen til 3-0 i det 89. minut.

Det endte derefter med en sejr til KoldingQ, som rykker op på den bronzegivende tredjepladsen i 3F Ligaen, mens Odense Q fortsat er sidst i tabellen med tre point for fem kampe.

KoldingQ skal i næste runde på en svær opgave, når rækkens førerhold fra Fortuna Hjørring kommer på besøg.


Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.