LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Landstræner med fem ændringer til Algarve Cup

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Landstræner med fem ændringer til Algarve Cup
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Karen Holmgaard og Karoline Smidt Nielsen er en del af landstræner Lars Søndergaards trup til februar måneds Algarve Cup.

Det danske landshold drager i slutningen af februar måned mod lunere himmelstrøg i Portugal, hvor den traditionsrige fodboldturnering Algarve Cup skal afvikles.

For Danmarks vedkommende skydes turneringen i gang onsdag den 28. februar mod Island, mens man to dage senere brager sammen med europamestrene fra Holland.

Mandag den 5. marts er der japansk modstand på menuen, inden turneringen afsluttes med en placeringskamp om onsdagen.

Landstræner Lars Søndergaard har i den forbindelse mandag udtaget sin trup til turneringen, og der er blevet plads til fem nye ansigter i forhold til seneste samling i USA i januar.

Således er det med fire nye Fortuna Hjørring-spillere i truppen i form af Luna Gevitz, Caroline Rask, Karoline Smidt Nielsen og Karen Holmgaard, hvor sidstnævnte er debutant.

Derudover er keeper Naja Bahrenscheer blandt Søndergaards 20 udvalgte, der til daglig vogter buret i 3F Liga-klubben BSF.

Ud af truppen er gledet Line Geltzer Johansen, Maja Kildemoes, Stine Ballisager, Sarah Dyrehauge Hansen og Caroline Møller, men landstræneren fastslår i samme ombæring, at det ikke er et fravalg af spillere, men en mulighed for at se endnu flere nye spillere og konstellationer på holdet.

- Jeg har valgt mange af de spillere, der var med til EM og mange af de spillere, der var med på træningstur til USA, siger Lars Søndergaard til DR Sporten og tilføjer:

- Der, hvor der er kommet ændringer, det er for at se nogle spillere, som jeg ikke har set i USA sammen med den øvrige trup. Og så har det også drejet sig om at tage spillere, der er fit og klar, for det er en hård turnering.

Truppen til Algarve Cup
Stina Lykke Petersen, KoldingQ
Naja Bahrenscheer, BSF
Cecilie Sandvej, 1. FFC Frankfurt
Janni Arnth Jensen, Linköpings FC
Luna Gevitz, Fortuna Hjørring
Mie Leth Jansen, Manchester City
Theresa Nielsen, Seattle Reigns FC

Caroline Rask, Fortuna Hjørring
Karen Holmgaard, Fortuna Hjørring
Karoline Smidt Nielsen, Fortuna Hjørring
Katrine Veje, Montpellier HSC
Nanna Christiansen, Brøndby IF
Nicoline Sørensen, Linköpings FC
Sanne Troelsgaard, FC Rosengård
Sofie Junge Pedersen, Levante UD

Frederikke Thøgersen, Fortuna Hjørring
Nadia Nadim, Manchester City
Pernille Harder, VfL Wolfsburg
Signe Bruun, Fortuna Hjørring
Stine Larsen, Brøndby IF

Sidste år blev det til en bronzemedalje for Danmark ved Algarve Cup.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.